Şimdi Ara

Garip Overclock Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. MSİ Afterburnerde OC yapıyorum Far Cry 3'de +10 FPS kazandım ama öldüm, ölünce bu değerler nedense sıfırlandı eski FPS'me düştüm. Bunun nedeni nedir? Çok garip sadece Far Cry 3'dede olmuyor. Eskiden World of Tanks oynarkende Oc yapıyordum oyuna giriyordum değerleri açıyordum eski değerlerine düşmüş oluyorlardı. Nedendir?

• OC'u BIOS'dan yap. Eğer oradan yapmış isen stabilite testine sok bilgisayarı Prime95 ile ama sana öyle geldiğini düşünüyorum yada sahne farklılıklarından dolayı FPS'in hareketliliğinden kaynaklı durum.
  • BeyazZenci01 kullanıcısına yanıt
    BİOS'tan ekran kartının nasıl yapılacağını bilmiyorum. Aynı sahnede başta oc oldu ekran kartı 25 fps ye çıktı öldüm bilerek test ederken tam ekran yenilenirken değerler sıfırlandı 15 e düştü
    15 FPS ilede keyifli olmuyor tabii
  • KinqeLDi28 K kullanıcısına yanıt
    Afterburner'dan OC profili oluşturup, kaydetmeyi dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ihtimalle girdiğin overclock değerleri ekran kartının güvenli ısı sınırlarını geçtiği için(geçiyorsa) afterburner olası bir arızayı tolere edebilmek için oc'yi iptal ediyordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BeyazZenci01 kullanıcısına yanıt
    Zaten ayarlı OC profillerim var olmuyor.
  • B.goodies B kullanıcısına yanıt
    Overclock yapmadan ekran kartı 40dereceyi geçmiyor. 1MHz bile artmıyor değerler. Ancak FAR CRY 3 test ederken öldüm tekrardan doğarken değerler sıfırlandı. Anlamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.