Merhaba arkadaşlar şu an 15 yaşındayım. Ve geçen yaz hiç çalışmadan durmadan patates cipsi yağlı yemekler yedim ve evde oturdum yattım oturdum dışarı çıkmadım zıkkımlandım. Tüm yaz boyu ve şimdide ceremesini çekiyorum. Boy 1.60 kilo 56 ama sırf yağ göbeklerim göğüs bölgesi arka kıç bile otura otura genişledi vücudumun her yerinden yağ akıyor daha bu yaşta böyleysem bu arada boğazıma engel olamıyorum. Kendimi göbeğe kaptırmamak spora başlayığ vücudumu şekile sokmak istiyorum. Hafta içi her gün yurtta kalıyorum. Haftasonları evdeyim. Sabah yemeği olarak zeytin peynir reçel çay gibi şeyler çıkıyor. Öğleyin neredeyse her zaman patates . pilav pilavlar çok yağlı fasülye gibi şeyler İstersem Tost veya yarım ekmek köfte falanda var. Bu yemeklerle Bana önerebileceğiniz herhangi bir program var mı? Günü gününe uygularım protein tozu vs almak gerekirse alırım şimdiden teşekkürler
Protein tozunu daha çok kiloyu kas şeklinde almak isteyenler kullanır. Kilo vermek isteyenler değil. Ayrıca kalitelileri haricinde sağlıksız birşey. Yurtta kalman bence senin için bir avantaj. Birkaç arkadaşını ayarla 2 günde bir mekik şınav dumble vs. çalışın. Bende yatılı okuyorum fakat biz kilo almak için çalışıyoruz 3-4 aydır. Gayette güzel gidiyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme