Şimdi Ara

GARMIN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
1
Favori
55.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilmiyorum burası yerimi ama Garmin Nuvi 200 navigasyon aleti düşünenler için Media Markt'ta kampanya başlamış 369 ytl ye satılıyor.düşünenler için bence oldukça iyi bir fiyat
  • Merhaba sinan45

Bahsetmiş olduğun cihaz Legend HCX değil ise zaten çok fazla bişey yapmana olanak tanımaz cihaz. İçerisinde e 5 i gösteren bir harita bulabiliyorsan bence şanslısın !!! ;)
    Elindeki cihaz ingilizce menü ve renksiz ısıklı ekrana sahip 8 mb lık bır cıhaz olmalı.Bu cihazla şehir navigasyonu yapabılmen olanaksız.Tabı Navcity harıta ile navigasyondan bahsedıyorum.Ama tabıkı bır yol uzerınde ornegın e 5 uzerınde bır yere ısaret koyup daha sonra o noktaya gıdebılırsın ancak sana yoldan tarıf etmez de dırekt bır hat cızer kus bakısı. bunedenle de gıtmen epey zorlasır.Bunun yanı sıra denız harıtasının bır kısmını yukleyebılırsın tamamı 14-15 MB kadar bır yer tutuyor.
    Maalesef bunun da fiyatı 170 € dan 220 € ya cıkmıs durumda!!! cihazını garmin.com adresınden updates&downloads bolumunden de versıyonunu guncelleyebılırsın buda yasamıs oldugun sorunları bır nebze olsun duzeltmene yardımcı olacaktır...
  • onur bey
    bluechart harıtasının pahalı olması ınanın bızde cok mağdur ediyor ancak durum su anda boyle.Hatta zaten pahalı olan harıtaya bırdaha zam gelmıs durumda.
    Şu an itibariyle bu duruma yapılabılecek bırsey yok maalesef. :(
  • johnny
    valla burada neyin yeri nersidir bende pek bılmiyorum ama bu fıyat cok uygun bır fıyattır.
    kolay kolay bulunmaz edinebilen arkadaslar bence buradan temin etmeli.
  • Garmin tekrar merhaba,
    Soruma cevabın için çok teşekkür ederim.
    Saygılar...
  • Merhaba lionstorm

senın mesajını nasıl oldu da atladım anlayamadım sımdıye kadar ceveaplayamadıgım ıcın kusuruma bakma. Burada nacizane bilgilerimi paylasmaya calısıyorum.Burası bır paylasım sıtesı arkadaslar elınde bulunan mesru yada gayrımesru olanakları bırıyle paylasıyor ancak benım gayrı mesru bır bılgı vermem pek soz konusu olmuyor sızde takdır edersınız ancak yınede elımden gelenı yapmaya calısıyorum.
    Türkiye haritasını GARMIN yetkili satıcısından temin edebilirsin.bunun için baytekin.com yada garmin.com.tr adreslerinden bilgi ve yetkili satıcı tel. numaralarına erısebılırsın ,tabı bu bahsettıgım meşru yoldan yıne ;)
    Hoşçakal...
  • Electroworld'da tek çekim 299 du.
  • Harita bulup da unlock etme konusunda sikinti ceken dostlar icin bir cozum ekledim.

burada;

http://forum.donanimhaber.com/m_19671771/mpage_8/tm.htm
  • merhaba Garmin,
    faydalı bir topik açmışsınız, teşekkürler.
    navigasyon konusunda köklü kuruluş olan Garmin zaten favorimdi.
    avrupa seyahatlerim de olduğu için Garmin Nuvi 760 aldım.
    bluetooth ve fm özelliklerini hiç kullanmadığım için bana göre gereksiz.
    video göstermemesi eksiklik.
    diğer bir konu ise :
    sanırım sponsorluk olayı.
    istemediğim halde Suzuki logoları haritayı kaplıyor.
    harita detaylarından Suzuki adreslerini silemiyorum.
    2007 aralık ayında aldim ve henüz güncellemedim.
    güncellemede suzuki tekrar gözükecek mi?
    iyi çalışmalar
  • merhaba asclepius

Bencede GARMIN ürünlerinde video oynatıcı olmaması buyuk olmasada bır eksıklık tabı çunku ortam oynatıcısı adı altında mp3 çalarına kadar yapmıssın onuda yap bari !!! Neyse bızımde ıkı ay içinde ses komutlu cihazlarımız gelecek bu açığıda onunla kapatırız belkı...
    Suzuki olayına gelince tam olarak bir sponsorluk durumu değil bu anlaşma demek daha doğru olur.GARMIN şu anda suzuki bayilerinde araç alanlara ücretsiz olarak veriliyor tabi her model otomobil ve her model GARMIN değil.Bu nedenle anlaşmadan sonra yapılan yenı harita içerisine suzuki bayilerinin koordinatları girilerek o koordinatlara logoları yerleştirildi ve tum cihazlara da bu harita yüklendi.Bu durum bununlada sınırlı kalmayacak sanırım yakında Fiat,Peugeot ve hatta Nissanda yer alacak bu harita içerisinde ve maalesef bu logoları görmek zorundasınız şimdilik...
    Bu arada güncelleme için de gec kalmıssınız yenı harıtalar cıktı guncellemenız faydalı olacaktır.
    Hoscakalın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berolizm -- 16 Nisan 2008; 18:53:20 >

• Selam garmin. Ben nuvi 250W modeli almayı düşünüyorum. Bu modelden kısaca bahsedebilir misiniz? Herhangi bir önemli eksiği var mı üst modellere göre? Mp3 video gibi özelliklerle ilgilenmiyorum ama gps fonksiyonu bakımından bir eksiği var mı? Bir de ortalama fiyatı ne kadar araba bu cihazın. Her yerde farklı fiyatlar buldum.
  • Bir şey daha geldi aklıma soracak. Bir yabancı inceleme sitesinde 250w modelinde update imkanının olmadığından bahsediliyordu. Bu doğru mu? Yani aldıktan sonra hiç güncelleyemeyecek miyim haritaları. Bir de bu modelde trafik bilgisi yok bildiğim kadarıyla. Bu gerekli bir özellik mi?
  • merhaba der Rebell
    250W sadece navigasyon yapmak ısteyen bırısı ıcın gayet yeterlı bır cıhazdır.nuvi 200 e gore daha buyuk bır ekrana sahıp olması da bır avantajdır.cihazların hemen hemen hepsının gps ozellıklerı esıttır yanı 710 ve 200W arasında uydu yakalama yada hassasıyet konusunda bır fark yoktur. Su anda Baytekın tarafından acıklanan lıste fıyatı 330 €+KDV dır.Bu urunu %10 aşağı %5 yukarı bır fıyat aralıgında bulabılırsın.Tabı daha sıradısı teklıf sunanlarda oluyor ama pek dıkkate almamak gerek.
    Harıta guncellemesı konusunda bır sıkıntın olmasın hangı modelı alırsan al mutlaka yenı bır harıta cıktıgında o harıtayı cıhazına yukleyebıleceksın aksı bır durum soz konusu bıle olamaz.Trafık alıcı ıle ılgılı durum ise cok gereklı olmakla bırlıkte nuvı 200W de bulunmayan bır ozellıktır,bu ozellık hem Türkiye hem Avrupa harıtası olan cıhazlarda yapılmaktadır çunku su anda Türkiyede trafık yayını yapılmamaktadır.
  • Selamlar Garmin

Bir hafta önce bostanlı Ata bisiklet mağazasından bisiklet bilgisayarıda içeren Garmin Edge 705 GPS cihazı satın aldım.
    Daha önce Edge 305 kullanıyordum bisiklet bilgisayarı anlamında çok fark olmamasına rağmen renkli ekran ve avrupa haritası üzerinde navigasyon yapmak oldukça keyifli.
    Her bisikletciye ve hatta yaya olarak gezenlere şiddetle tavsiye ederim.

Ancak dikkatimi çeken bir konu var 705 de barometrik altimetre düzgün çalışmıyor.305 de deniz kenarına gidip su yüzeyinden 1 mt yüksekliğe kaldırdığımda ekranda 1 mt gösterirken 705 çıldırmış durumda.
    Karşıyakadaki evimde sabit konumdayken 12-15-65-eksi20 mt gibi bilgiler veriyor bu cihazların altimetrelerinde bir kalibrasyon yapma imkanı varmıdır?
    Cihaz ile birlikte gelen kart üzerine yüklenmiş haritanın ne zaman ve nasıl güncellenmesi gerektiği konusundada bilgi rica edeceğim.

Cevabınız için şimdiden teşekkürler

Selamlar,
    Mustafa Dinç

• Merhaba Garmin;

ben de bir gps cihazı satın almayı düşünüyorum. İzmir'de yaşıyorum ve ihtiyacım olan şey cihaza harita yüklenebilmesi, en azından İzmir'i sokak sokak gösterebilmesi. Bunu yapabileceğim en ucuz model hangisidir acaba

Ayrıca daha sonra cihazı bilgisayara bağlayarak Google Earth'e bilgi aktarabilir miyim? Teşekkürler şimdiden.
  • Merhaba master44

Harita güncellemeleri şu anda tarafımızdan yapılmaktadır.Ancak alt yapıları tamamlandıktan sonra kullanıcılar bu guncellemelerı kendılerı ınternet uzerınden yapabılecekler.Şu anda kullanmıs oldugun cıhaz ıcerısındekı harıta NavCity'nın son versıyonudur.
    705 ın altımetre kalıbrasyonu ıle alakalı arastırmalarım devam ettıgınden su anda bu soruna bır cozum getıremıyorum maaesef ,ancak en kısa zamanda konuya ilişkin bır cevap yazacagım...
    hoscakal
  • merhaba igorparker

Şu anda GARMIN'in başlangıç seviyesındekı cihazı nuvi 200 dur.Bu cihazdaki seslı ve goruntulu navigasyon diğer tum modellerle aynıdır.Bu cihazın içerisindeki NavCity harıtasında nerdeyse izmir ilinin tamamını bulabılırsın.son derece basit tasarlanmıs menu yapısı ile istediğin noktaya çok kolay bır sekılde ulasabılırsın. Gezmıs oldugun yada gezecegın rotayı bılgısayarına yada bılgısayardan cıhazına Mapsource programı ile gelen haritaya aktarablırısın.Ancak Google earth harıtada bunu goruntuleyemezsın.En azından GARMIN nuvi serisi cıhazlarla bu yapılamıyor ancak el tipi bir gps ile (etrex yada GPSmap serisi ) bu işlemide yapabilirsin...
  • Teşekkürler :)

Fiyatı nispeten uygun olduğu için Nuvi 200 ile ilgileniyorum. İzlediğim yolu Google Earth'e aktaramayacağım demek ki, olsun çok da önemli değil. Yanlış anlamadıysam bilgisayarda görebileceğim kendi haritası var ve onun üzerine izlediğim yolu aktarabiliyorum galiba değil mi? İstiyorum ki söz gelimi haftasonu yaptığım gezide izlediğim yolları, mesafeyi bilgisayardaki harita üzerine aktarıp saklayabileyim, kendime bir arşiv oluşturayım.

Bu cihaz sadece çakmaktan mı enerji alıyor, pili yok mu acaba?
  • Değerli üstad,

Edge 705 in yazılımı 2.10 görünüyor cihazda.
    şu anda yeni bir versiyonu varmıdır?

Teşekkürler,
  • merhaba arkadasim,

Garmin streetPilot c310 markali Icinde sadece norvec haritasi yer alan gps navigasyon cihazim var! Simdi yardimini istedigim konu, poi yukleyere radar lara gelmeden uyari alabilirmiyiz! Norvecte sabit radarlar mevcuttur!

tesekkurler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.