Şimdi Ara

GARMIN (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
1
Favori
55.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim cihaz ingilizce oldu nasıl türkçe yapabilrim?
  • merhabalar garmin etrex 30 kullanıyorum arazide yaptığım ölçümleri aoutocad e atarken aoutocadte alanı 0 olarak gösteriyor bu cihazla ilgili bi problemmi aoutocad ile ilgilimi ve sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız cok sevinirim
  • Navteq Hariralı GARMIN kullanan arkadaşlar, harita hata bildirimlerinizi ve takibini NAVTEQ TÜRKİYE - HERE MAPS isimli konu altından yapabilirsiniz.

Here Maps tarafından verilen bilgiye göre; Türkiye'de satılan ve Navteq haritalı cihazların harita verisi Here/Nokia/Navteq Türkiye Grubu tarafından veriliyor.

Bildirimler için konu altında yazışabilirsiniz.

Saygılar.
  • Merhabalar, Garminin sitesinde satılan harita ile baytekinin sitesinde satılan harita arasında fark var mıdır?
  • Roll_FEAR kullanıcısına yanıt
    Var; Garmin sitesindeki harita Navteq, Baytekinin sitesindeki Navcity (Türkiye için özeldir)
  • Peki Baytekinden gps alındığında bu harita ile mi geliyor? Yoksa ayrı yeten siz mi alıyorsunuz? Etrex 20'yi amazondan arkadaş vasıtasıyla almayı düşünüyorum. Eğer navcity ile geliyorsa türkiyeden almak daha mantıklı.
  • Roll_FEAR kullanıcısına yanıt
    Etrex 20 gibi bir cihaz için Turkey Topo haritalarının olup olmadığını teyid edin. Olmayacaktır muhtemelen. Buradan harita satın alma zorunluluğu çıkar; yada Turkey haritasını internetten satın alıp cihazınıza atmanız gerekir.
    Fiyat farkını bilmiyorum şuan; bakın çok fark yoksa Türkiye'den almanız daha mantıklı.

Saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.