benim cihaz ingilizce oldu nasıl türkçe yapabilrim?
merhabalar garmin etrex 30 kullanıyorum arazide yaptığım ölçümleri aoutocad e atarken aoutocadte alanı 0 olarak gösteriyor bu cihazla ilgili bi problemmi aoutocad ile ilgilimi ve sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız cok sevinirim
Navteq Hariralı GARMIN kullanan arkadaşlar, harita hata bildirimlerinizi ve takibini NAVTEQ TÜRKİYE - HERE MAPS isimli konu altından yapabilirsiniz.
Here Maps tarafından verilen bilgiye göre; Türkiye'de satılan ve Navteq haritalı cihazların harita verisi Here/Nokia/Navteq Türkiye Grubu tarafından veriliyor.
Bildirimler için konu altında yazışabilirsiniz.
Saygılar.
Merhabalar, Garminin sitesinde satılan harita ile baytekinin sitesinde satılan harita arasında fark var mıdır?
Roll_FEAR
kullanıcısına yanıt
Var; Garmin sitesindeki harita Navteq, Baytekinin sitesindeki Navcity (Türkiye için özeldir)
Peki Baytekinden gps alındığında bu harita ile mi geliyor? Yoksa ayrı yeten siz mi alıyorsunuz? Etrex 20'yi amazondan arkadaş vasıtasıyla almayı düşünüyorum. Eğer navcity ile geliyorsa türkiyeden almak daha mantıklı.
Roll_FEAR
kullanıcısına yanıt
Etrex 20 gibi bir cihaz için Turkey Topo haritalarının olup olmadığını teyid edin. Olmayacaktır muhtemelen. Buradan harita satın alma zorunluluğu çıkar; yada Turkey haritasını internetten satın alıp cihazınıza atmanız gerekir. Fiyat farkını bilmiyorum şuan; bakın çok fark yoksa Türkiye'den almanız daha mantıklı.
Saygılar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme