Şimdi Ara

GARMIN (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
1
Favori
55.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • garmin gps cihazlarına dilediğiniz bölgenin ( ülke ve kıta ) hem deniz ( bluechart ) ve navigasyon haritaları ( City navigator ) orjinalinden çok çok ucuza temin edebilirsiniz.
  • sayin garminmaps...
    suna kopya program satiyoruz, bize maliyeti sifir ama sizden para isteriz kopya icin desenize.
  • Merhabalar,

200 W ye 2008-7 versiyon haritayı yüklemeye (orjinal Başarsoft) çalışıyorum. Belirtilen tüm adımları yaptım ve yükleme başladı yaklaşık %70 civarına geldiği zaman aşağıdaki gibi bir hata verdi. Pek anlamadım bu konuda ne yapabilirim. Ekran görüntüsünü buraya koymayı beceremedim oyüzden hatayı yazdım.

The system cannot find the path specified.
    Path: C:\GARMIN\FAM_848\I0000350.TYP
  • quote:

Orjinalden alıntı: oalk

Merhabalar,

200 W ye 2008-7 versiyon haritayı yüklemeye (orjinal Başarsoft) çalışıyorum. Belirtilen tüm adımları yaptım ve yükleme başladı yaklaşık %70 civarına geldiği zaman aşağıdaki gibi bir hata verdi. Pek anlamadım bu konuda ne yapabilirim. Ekran görüntüsünü buraya koymayı beceremedim oyüzden hatayı yazdım.

The system cannot find the path specified.
    Path: C:\GARMIN\FAM_848\I0000350.TYP

http://forum.donanimhaber.com/m_26070353/mpage_1/key_baytekin//tm.htm#26173989

cevabın yukarıdaki linkte var. özet olarak

"I) C klasörünüzün icindeki "Garmin" klasörünün icindeki dosyalari "GARMİN" isimli yeni olusturacaginiz bir klasöre kopyalayin. İ harfi buyuk turkce karakter olmali imis. Bana yeni klasör olusturup kopyalayin dediler, eski klasörün adini degistirince olmuyor mu, bilmiyorum... "

• xraytr teşekkürler yükleme işlemini yaptım.
  • Arkadaşlar Garmin nuvi 660 ıma yeni harita ve 4.50 yazılım yükledim.
    yazı karakterleri bozuldu , türkçe karakterler gitti

nasıl düzelticez??

edit: 2008.07 günçelleştirmesi ile sorunu çözdüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpercan -- 21 Eylül 2008; 2:22:40 >
  • Garmin Nüvi 200 için 5.00 yazılım yüklemesi nette hazırdır yükleyebilirsiniz.
  • bilgecik
    gps im verdiğin adresi bulamadı net adresi verebilme imkanı varmıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eybi -- 22 Eylül 2008; 9:41:35 >
  • bu software 5.0 yükledim garminin yurt dışı sitesinden türkiye sitesinden 2008.07 navcity haritasını yükleyemedim,kullanıcı adı seri numarayı yazıyorum sayfa açılmıyor.2-3 gün içinde harita yüklemeyi başaran oldumu acaba
  • bilgecik
    gps im verdiğin adresi bulamadı net adresi verebilme imkanı varmıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eybi -- 22 Eylül 2008; 9:41:35 >

Garmin webupdater kuruluise cihazı bağlayınız bilgisyara önce cihazı bilgisayar görsün akabinde webupdateri çalıştırınız ,ilk aşamada yazılım ikinci aşmadadada sesve dil dosyalarını update eder.Update bitince kapbo bağlantısını ayırınız ve cihazı açıp kapayınız yeni yazılım cihaza kendiliğinden yüklenecektir.Kolay gelsin.
  • PALM TX DE ÇALISAN HARICI BLUETOOTH

Arkadşlar Plam Tx e Garmin in destek sayfaısndan 4.10.30p sürümlü prg indirdim ancak harici bluetooth cihazımı görmüyor.
    Sadece GARMİN blutetooth lu cihaz ile çalışır diyor.
    Bu durumu düzeltmek mümkünmü?

VEYA Palm TX de çalışacak başka bir program önerebilirmisini?

yardım ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
  • Bende Nuvi 200 var.Bir türlü güncelleme yapamadım.Internet üzerinden seri numarasını yazınca hiçbirşey çıkmıyor.
    Bu sorunu yasayan var mı?
    Sorun nedir acaba?
  • aynı makine ve aynı update sorunu.. çözüm bulan varsa yardım edebilir mi?
  • Sayin Zottegem,

Daha once vermis oldugunuz "City Navigator Europe NT" linki disable edilmis. Acaba baska bir kaynak vermeniz mumkun mu ?

Saygilar
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeankier

aynı makine ve aynı update sorunu.. çözüm bulan varsa yardım edebilir mi?

bende yapamadım
    son çare servis e gidicem
  • arkadaşlar merhaba bende garmin nuvi 660 var.ilk önce daha önceki uzun yold eneyilerimdn anladığım kadarı ile şehirler arası yolda bence en kısa süre tercih edilmeli ayrıca haritanın ayrıntısı en çok değil normal olmalı.mormal yapınca bazı köy yoları ve buna benzer yollar haritadan cıkıyor böylece uzun şehirler arsı yolculuklarda köylere patika yollara sapmıyorsunuz...umarım bu tavsiyem yararlı olur çünkü aynı yolu giderken en kısa mesafe ve en çok ayrıntı şecenegi ile gittim..ve köy yollarından kendimi alamadım..:)gelirken de dedğim şekilde en kısa süre ve normal harita ayrıntı ayarlarıyla döndüm..gayet güzel bir yolculuk oldu:))

benim sorunumda bende hem avrupa hem de türkiye haritası yüklü..alete son 07/2008 güncellemesini attıktan sonra bulunduğum şehirdeki alt geçitlerden geçerken sinyal gitmesiyle tekrar yüzeye cıkınca makina sinyal almıyor ve kitleniyorr.bunu sadece alt geçitten cıktıgım zaman yapıyorr.daha onceki harita versiyonunda bu olmuyordu.ve ben aynı alt geçitleri kullanıyordum.dikkatimi şu çekti..son gelen güncellemeyle ve bende olan avrupa haritası ile birliktecihzın hardiskinde cok az bir yer kalmışş mesela almanyaya bir yere git dedigimde bir süre sonraa makinanın hafıza yetersizliginden yolu çizemiyor.tahminim songelen güncelleme cihaz hafızasını daha da azalttı ve de bu benim yaşadığım kilitlenmeye neden oluyorr.

soruma gelince... yeni aldığım 2 gb karta avrupa haritasını atmak isitiyorum..nasıl yaparım?

veya kilitlenme nedeni hakkında başka fikri olan var mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: zottegem

Bence bütün bunlardan önce alete bi hard reset yap (Açılırken ekranın sağ alt köşesine bas ve reset ekranı gelene kadar bekle). Bütün bunlara rağmen halen olmadıysa.

1. Aletin içindekileri yedekle ve iç hafızayı formatla (Bilgisayarım Garmin sağ tıkla ve format ancak bu işlem riskli olabilir ve oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.) ve sonra yedeğini yeniden at.

2. Garmin sitesinden web updater indir ve donanimi son sürüme yükselt.

3. Yeniden hard reset at.

4. Elindeki haritanın tek .mg dosyası olmasına dikkat et map install le yüklenenler farklı.

5. Eğer sd kart kullanacaksan içine Garmin isimli klasor oluşturup onun içine dosyaları at. Garmin G büyük olsun.

6. Aletin içinden hakkında bölümünde haritaların seçili olduğundan emin ol.

Hocam bende Nüvi 205 var. Bir harita yükledim ama cihaz açılmıyor. Tam açılır gibi oluyor, siyah ekranda GARMIN yazıyor, altta da küçük bir şekilde "Loading Maps..." yazıyor ama saatler geçmesine rağmen cihaz açılmıyor.

Reset yapıyorum yine aynı ekran. Bilgisara bağlıyorum, bilgisayarda hiç görünmüyor. Açma kapama düğmesini basılı tutuyorum (açma şeklinde) bir süre geçtikten sonra beyaz bir zeminde siyah bir yuvarlak ve "Press Dot" yazıyor. Ona basınca birşey olmuyor ama, aynı şekilde baştan deneyip tekrar çıkınca hemen basınca ekranın başka yerinde, anında hemen basınca ekranın başka yerinde böyle böyle 6 kez yer değiştiriyor.

Özetle sorum şu; Hard Reseti nasıl yapabilirim? (Sizin yukarıda anlattığınız şekildekini denedim olmadı).

• Merhaba arkadaşlar,

Önümüzdeki hafta hediye olarak İngiltere'den bir Garmin 200W geliyor ancak GPS cihazlarına pek aşina olmadığım için menü ve seslendirmeleri nasıl Türkçe yapacağım konusunda pek bilgi sahibi değilim. Garmin'in web sayfasında "Web Updater" isminde bir software var. Web Updater ile menü ve seslendirmeleri Türkçe yapabilir miyim?

Diğer bir konu da harita tabii ki. Garmin 200W ile kullanılabilecek en iyi harita hangisidir? ve linkini gönderebilir misiniz?

Yardım ve paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar garmin 4.3" ekran bir navigasyon cihazı almak istiyorum.garmin türkiye web sitesinde çok pahalı başka nerelerden bulabilirim fikriniz varmı?
  • http://urun.gittigidiyor.com/Garmin-Nuvi-200W-4-3-quot-Wide-Screen_W0QQidZZ15390213

http://urun.gittigidiyor.com/Garmin-Nuvi-205W-4-3-quot-Wide-Screen_W0QQidZZ15398699

Bu fiyatlar uygun gibi, sizce???
    Birde hangisi alınır acaba bir bilgi verseniz pda da çok kullandım ama bu şekilde nasıldır bilmiyorum???

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.