Şimdi Ara

GARMIN (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
1
Favori
55.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende acer d150 var. igo programını ve haritalarını yükledim çalıştı. Yakında güney amerikaya gidiyorum.

Orada kullanmak istiyorum bu cihazı. elimde garmin haritaları var ancak d150 kullanabileceğim bir garmin programı bulamadım. yardımlarınızı bekliyorum.

teşekkürler
  • Merhabalar,
    Fransa'dan abim Arabaya Garmin Nuve 760 aldı, fakat Türkiye haritası olmadığından dolayı çalışmıyor,Kabloyla Bilgisayara bağlayabiliyorum.
    Ne yapmalıyım?
    Saygılar...
  • Merhaba Arkadaşlar.
    Kısa ve öz bir Garmin sorusu soracağım.
    kısa bir süre önce bir Nüvi 760 aldım.
    Bu cihazı almamın sebebi de 2-3 gün sonra yapacağım Almanya gezisi idi.
    Rota hesaplamaya girdiğimde ve Almanyada gideceğim şehri hesaplamasını istediğimde " Yetersiz hafıza deyip duruyor.
    Servisi aradığımda "Türkiye ve Avrupa haritası çakıştığından" oluyor diyorlar.
    Türkiye haritasını kapattığımda ve Yabancı haritayı kullandığımda yine "yetersiz hafıza" diyordu ve yine Baytekini aradım bu sefer bulgaristan sınırını geçtiğinde çalışacaktır dediler , bende inandım.
    Bunun başka bir yolu yokmu.... Baytekine inanayımmı....İnanırsam çokmu saf sayılırım... :)
  • merhaba garmin kardeş benim yurtdışından gelen garmin street pilot c320 cihazımın hiç bir menüsüne ulaşamam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan1978

quote:

Orjinalden alıntı: kapikoyli

Merhaba Arkadaşlar.
    Rota hesaplamaya girdiğimde ve Almanyada gideceğim şehri hesaplamasını istediğimde " Yetersiz hafıza deyip duruyor.
    Türkiye haritasını kapattığımda ve Yabancı haritayı kullandığımda yine "yetersiz hafıza" diyordu ve yine Baytekini aradım bu sefer bulgaristan sınırını geçtiğinde çalışacaktır dediler , bende inandım.
    Bunun başka bir yolu yokmu.... Baytekine inanayımmı....İnanırsam çokmu saf sayılırım... :)

yazdıkların önce bana olmaz öyle şey dedirtse de gel gör ki adamlar haklı çıktı. evde bende denedim. İstanbuldan almanya ya bir roya yap dedim yetersiz memori hatası aldım. ancak bulgar sınırından almanyaya rota hesaplattırdım, çatır çatır yapıyor. baytekinin haklılık payı var. bulgar sınırını geç. aç cihazı uyduya bağlansın. ver adresi sen sağ, yolun selamet olsun. Allah kazasız belasız hayırlı yolculuklar nasip etsin...

Bu cihaz 5 üzerinden 4.5 yıldız alan cihaz değilmi ? İlginç nasıl böyle büyük bir hata olur böyle bir cihazda akıl almıyor.Sınıra kadar farklı,sınırdan sonra farklı rotayla oyna vs.vs.

Demekki kullanmadan anlaşılmıyor cihazın detayları...

Kolay gelsin

• quote:

Orjinalden alıntı: gps.navigation

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kapikoyli

Merhaba Arkadaşlar.

yazdıkların önce bana olmaz öyle şey dedirtse de gel gör ki adamlar haklı çıktı. evde bende denedim. İstanbuldan almanya ya bir roya yap dedim yetersiz memori hatası aldım. ancak bulgar sınırından almanyaya rota hesaplattırdım, çatır çatır yapıyor. baytekinin haklılık payı var. bulgar sınırını geç. aç cihazı uyduya bağlansın. ver adresi sen sağ, yolun selamet olsun. Allah kazasız belasız hayırlı yolculuklar nasip etsin...

Bu cihaz 5 üzerinden 4.5 yıldız alan cihaz değilmi ? İlginç nasıl böyle büyük bir hata olur böyle bir cihazda akıl almıyor.Sınıra kadar farklı,sınırdan sonra farklı rotayla oyna vs.vs.

Demekki kullanmadan anlaşılmıyor cihazın detayları...

Kolay gelsin

İğnele bakayım Yüzbaşım.
    Başarsoft'un Hariası ile Garmin'in haritası uyumsuz olabilir. Üstelik bu Garminin suçu da olmayabilir.
    Neyse Garminin Avukatlığını yapmayayım şimdilik.
    Almanya ya gideyim ve geleyim ben notunu vereceğim cihazın.

• Açıklamaların ve temennilerin için Allah razı olsun diyorum Gökhan Kardeş.
  • Merhaba

Benim de acer d150 cihazım var. Bütün forumları taradım ama bir türlü igo programının nasıl yükleneceğini öğrenemedim. Yardımcı olur musunuz, nasıl yükleyebilirim?

teşekkür ederim.
    quote:

Orjinalden alıntı: musyol

Merhaba garmin

Bende acer d150 var. igo programını ve haritalarını yükledim çalıştı. Yakında güney amerikaya gidiyorum.

Orada kullanmak istiyorum bu cihazı. elimde garmin haritaları var ancak d150 kullanabileceğim bir garmin programı bulamadım. yardımlarınızı bekliyorum.

teşekkürler

mgozutok@hotmail.com
  • Herkese merhaba,
    Geçtiğimiz pazartesiden beri Garmin eTrex VistaHCX kullanmaktayım. Başarsoft'un 2007 haritasını yükledim ve baya bir memnundum. 2008 versiyonunu bulunca onuda yükledim ve deniyeyim dedim...
    2007 de yapmış olduğum bir güzergah testini deneyince soruunun giderilmiş olduğunu gördüm. Daha önceki versiyonda bir adres belirttiğimde en kısa olarak seçilmiş olmasına rağmen yolu uzatarak seçiyordu ama 2008 de bu olay düzeltilmişti. Ancak gözüme başka bir olay çarptı.
    2007 de Gerçek Kuzey'le uydu bağlantılı Kuzey arasında bir kaç derecelik bir şaşma varken 2008 haritasında 30-41 derece arasında bir şaşma söz konusu...
    Bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim.
  • Garmin 660 kullanıyorum 2007.10 haritası vardı,
    İstanbul - Antalya , istanbul - ayvalık ve istanbul gelibolu yolculuklarımda olmadık yerlerde 120km ile giderken sola dön , sağa dön gibi komutlar veriyordu,
    bu komutları verdiği yerlerde çoğunlukla yol bile yok tarla vs. bazende köy yolları bulunuyor.

Bu sizlerinde başına geldi mi?
    sakınmalar seçeneği ile mi alakalı diye düşündüm ama pek değişen olmadı.
  • alpercan;

Adresi tam bilemeyeceğim ama, garmin sitesinden bir yerden güncelleme mi, versiyon yükseltme mi, başka bir şey miydi, onu yapmıştım, "O" zamanlar, bazı olumsuzluklar gitmişti.
    Linki bulabileceğimi sanmıyorum ama, arayayım bakalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpercan

Garmin 660 kullanıyorum 2007.10 haritası vardı,
    İstanbul - Antalya , istanbul - ayvalık ve istanbul gelibolu yolculuklarımda olmadık yerlerde 120km ile giderken sola dön , sağa dön gibi komutlar veriyordu,
    bu komutları verdiği yerlerde çoğunlukla yol bile yok tarla vs. bazende köy yolları bulunuyor.

sana bu ikazları verdiği sırada herhangi bir rota hesabı yaptırıyormuydun cihaza. daha doğrusu şunu öğrenmek istiyorum. cihaz üzerinde bir rota hesabı yaparken. ekranda işaretlemiş olduğu güzergah izinde de bir sapma oluyor mu. yoksa sadece sesli uyarı komutumu sapıtıyor. şikayetini daha detaylı anlat. benimde aklıma takıldı.

• Arkadaşlar , Amerikadan bir adet garmin streetpilot c580 almayı düşünüyorum.

bunu türkiyede kullanabilirmiyim. ve türkiye haritası yükleyebilirmiyim
  • sereye abi merhabalar,

şu an en son versiyon firmware versiyonu kullanıyorum, haritam eskimişti onu da değiştirdim şimdi 2007.10 dan 2008.04 e güncelledim.

firmware 4.50 şuan
    harita 2008.04
    quote:

Orjinalden alıntı: sereye

alpercan;

Adresi tam bilemeyeceğim ama, garmin sitesinden bir yerden güncelleme mi, versiyon yükseltme mi, başka bir şey miydi, onu yapmıştım, "O" zamanlar, bazı olumsuzluklar gitmişti.
    Linki bulabileceğimi sanmıyorum ama, arayayım bakalım.
  • hayır hiçbir hesap yapılmıordu, istanbuldan işaretledim gideceğim yeri direk hedeflenen noktaya, örneğin afyon a girerken öyle noktalarda dönüşler verdi ki akıl alırgibi değil.
    gps imiz alay konusu oluyor böyle
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: alpercan

Garmin 660 kullanıyorum 2007.10 haritası vardı,

sana bu ikazları verdiği sırada herhangi bir rota hesabı yaptırıyormuydun cihaza. daha doğrusu şunu öğrenmek istiyorum. cihaz üzerinde bir rota hesabı yaparken. ekranda işaretlemiş olduğu güzergah izinde de bir sapma oluyor mu. yoksa sadece sesli uyarı komutumu sapıtıyor. şikayetini daha detaylı anlat. benimde aklıma takıldı.

• quote:

Orjinalden alıntı: ersinx81

Arkadaşlar , Amerikadan bir adet garmin streetpilot c580 almayı düşünüyorum.

bunu türkiyede kullanabilirmiyim. ve türkiye haritası yükleyebilirmiyim

ewet Cok rahatlıkla kullanabilirsin. Kart desteği varsahttp://www.navigasyon.net/garmin+mobile+xt_navigasyon_sistemi-56.html bunun gibi bi ürün sayesinde direk calişir yoksa Garmin Türkiye Merkezine gitmen gerekli..
  • Merhaba;

Cihazim pna Windows CE 5.0 dir. Garmin navigasyon programini kullanmak istiyorum. Su an igo yuklu bunun yerine garmin in yazilimini kullanmak istiyorum. Nasil yapabilirim?

tesekkurler saygilar
  • merhaba
    baslıgı bastan sona okudum fakat Garmin Nuvi 310GPS hakkında fazla bir bilgiye sahip olamadım.navia ya alternatif olarak bu cihazı dusunuyorum.bilgi ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.(harita kapsamı ve yazılım vb.) tesekkurler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chemucell -- 13 Ağustos 2008; 11:58:58 >
  • Merhaba,

Garmin MobileXT yazılımı ile Bursa'dan Alanya yönüne rota yaptığımda enhızlı süre seçili olduğu halde Eskişehir-Emirdağ-Afyon üzerinden bilinen Antalya yoluna çıkarmakta. Halbuki daha hızlı olan ve daha çok kullanılan Bozuyük-Kütahya-Afyon güzergahını vermemekte.

Denemeler sonunda rota tercihlerinde "paralı yol" seçeneğini kapattığımda daha hızlı olan Boz-Küt güzergahını verdi. İlk başta harita verisinden kaynaklanıyor gibi sanılsada her durumda en hızlı güzergah Boz-Küt yolu ve neden "paralı yol" seçeneği serbest iken daha uzun olan güzergahı seçti? bu konuda programın bir hatası olabilirmi?

Aynı şekilde "paralı yol" seçeneği kapalı iken yurtdışına-Hollanda- yaptığım rotada yetersiz hafıza demeden başarılı oldu. (ipsaladan çıkış verdi). Seçenek serbest iken rota yapmadı.

Tüm sonuçlar aynı şekilde Garmin MobilePC dede tekrar edildi. Garmin Nüvi de henüz deneyemedim.

Denemek isteyenler için..
    ver:4.20
    2008.04 TR harita

Rota tercihlerinde: ana yol, orta büy. yol ve tali yollar serbest ve Dahahızlı seçili . Başlangıç ve Bitiş noktalarından başka geçiş noktası yok.

• xraytr 2008.04 TR haritasini nerden indirdin acaba?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.