Şimdi Ara

GARMIN (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
1
Favori
55.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tam oalrak türkçe yapmadı ama genede teşekkür ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: EncoMaster

Garmin nüvi 200w sahibiyim ve içindeki son harita 2008.1 yeni sürüm 2008.4 ü yükleyebileceğim link var mı ?

Cihazı aldığım yer 3 tane harita updatein ücretsiz olduğunu söylemişlerdi.Yardımcı olursanız sevinirim.

ben de aynı şeyi sorcaktım bilen varmı????
  • quote:

Garmin nüvi 200w sahibiyim ve içindeki son harita 2008.1 yeni sürüm 2008.4 ü yükleyebileceğim link var mı ?

Cihazı aldığım yer 3 tane harita updatein ücretsiz olduğunu söylemişlerdi.Yardımcı olursanız sevinirim.

Gecenlerde bu sorularinizin cevabi verilmisti. Okumamissiniz.

2008.04 Mapdata Basarsoft tarafindan gecenlerde Garmin Tr ye teslim edilmis.
    Eli kulaginda imis.

Garmin TR (Baytekin), sadece, aletin kendilerine ulastirilmasi halinde update yapabiliyorlarmis?
    Internet uzerinden update isine henuz girememisler.

3 defa upgrade yapabilmenin bedava mumkun oldugundan emin misiniz?

Sorulariniza cevap bulmak icin Neden Baytekin ile temas kurmuyorsunuz?
  • 3 değil ama 2 güncelleme ücretsizmiş. ankara ofise sordum. orda yapıyorlarmış.
  • Merhaba arkadaslar

Harita guncellemelerı ıle alakalı olarak ,

-2008.04 haritası su anda kullanımda

-istediğiniz zaman ve istediğiniz kadar guncellemeyı ucretsız olarak yaptırabılırsınız

-Guncellemeler yakın bır donemde ıntrernetten kullanıcıların hızmetıne bırakılacak ve ancak bu ıslem basladıktan sonra ucretsız guncelleme haklarınız kullanılacak.
    -Yanı sımdılık ınternet guncellemelerı devreye gırmedıgınden ıstedıgınız zaman ve ıstedıgınız kadar guncellestırme yaptırabılırsınız..
  • Garmin,

Eminmisiniz ?.. diye garip bir soru soracağım , tabiidir ki eminsiniz ve buraya yazıyorsunuz. Peki perakendecilerinizden Baytekin emin mi ? Çünkü yaklaşık 3 ay önce sadece iki güncelleme hakkım olduğunu söylenmişti bana telefonda.?!
    quote:

Orjinalden alıntı: GARMIN

Merhaba arkadaslar

Harita guncellemelerı ıle alakalı olarak ,

-2008.04 haritası su anda kullanımda

-istediğiniz zaman ve istediğiniz kadar guncellemeyı ucretsız olarak yaptırabılırsınız

-Guncellemeler yakın bır donemde ıntrernetten kullanıcıların hızmetıne bırakılacak ve ancak bu ıslem basladıktan sonra ucretsız guncelleme haklarınız kullanılacak.
    -Yanı sımdılık ınternet guncellemelerı devreye gırmedıgınden ıstedıgınız zaman ve ıstedıgınız kadar guncellestırme yaptırabılırsınız..

• Seninde belirttiğin gibi evet eminim

şu anda ücretsiz güncelleme yapabılıyorsunuz!!!

Baytekin internet sitesi faaliyete gecene kadar guncellemeyı ücretsiz yapacak ve tabiki bağlı kuruluşlarda.

ne zamanki internek guncellemesi aktif olarak çalımaya basladı o ucretsız guncelleme haklarınızı o zaman kullancaksınız...
  • O zaman aklınızda olsun, o tarihten bu yana uygulama değişmiş olabilir ama Garmin Streetpilot'um için Garmin haritası almak istediğimde telefona çıkan küçükhanım bana iki güncelleme hakkım olacağını söyledi.

Bir de şu hususu açıklığa kavuşturalım; bugün harita alırsak, diyelim ki bu ay da intenet sitesi hazır olursa, yeni lisanslı haritamızı kaç güncelleme hakkımız olacak ?

Benim Garmin cihazı almamamdaki ve elimdekini satmamdaki tek sebep haritalarının aşırı pahalı olmasıydı. İki-üç güncelleme hakkı olan ürünü 300 YTL ye almak bence mantıksız. Zaten PND'yi alıyorum 300 YTL'ye.!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: sas_sas

quote:

Gecenlerde bu sorularinizin cevabi verilmisti. Okumamissiniz.

2008.04 Mapdata Basarsoft tarafindan gecenlerde Garmin Tr ye teslim edilmis.
    Eli kulaginda imis.

Garmin TR (Baytekin), sadece, aletin kendilerine ulastirilmasi halinde update yapabiliyorlarmis?
    Internet uzerinden update isine henuz girememisler.

3 defa upgrade yapabilmenin bedava mumkun oldugundan emin misiniz?

Sorulariniza cevap bulmak icin Neden Baytekin ile temas kurmuyorsunuz?

Artık bu rütbe olayının kaldırılması gerekiyor bu forumda.Rütbesine güverenek böyle post kasan,ukalaca,burnu kaf dağında,bilmiş şekilde yazı yazan tipler çoğaldı.Adam gibi iyi niyetli bir soru soruyorsun ukalanın biride sazan balığı gibi atlıyor ve karşındakini küçük düşürmeye çalışıyor sonrada cevap verincede ceza puanı yiyorsun oh ne güzel iş bu böyle

Daha önceki cevaplar tam olarak tatmin edici değildi ve malum sürekli güncellenen/yenilenen bir navigasyon pazarında burda hazır Garmin yetkilisi varken tam bilgi edinmek istedim ayrıca benden sonra yazan bir arkadaş daha aynı şeyi sormuş.Neyse çok ağır küfürler yazasım geliyor içim volkan gibi patlıyor ama bir hesap daha kapatmayı göze alamam.Bütün bu ukala tipleri Allaha havale ediyorum ve kültür seviyemiz ne zaman artacak diye merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EncoMaster -- 22 Haziran 2008; 1:09:08 >

• Okumayı öğrenince artacak.

Önce okuyacağız ki aynı soruyu on kere sorup, forumda arananı bulunamaz hale getirmeyelim.(Zaten ortalığı toplayan yok , bir de cevabı verilmiş soruları tembellik edip bir daha sormayalım.)

Rütbe işine gelince; bence rütbe kişinin forumu ne kadar kullanmayı bildiğini gösteriyor. "Bu rütbeye geldik, birşey sormadan arayalım da milletin aradığını bulmasını engelleyecek, cevabı verilmiş soruları bir daha sorup mesaj kalabalığı yapmayalım" diyor biraz rütbeli olanlar. Rütbe işi bu kadar basit.

Dilimin döndüğünce anlattım. Bilmem anlayan anladı mı .?
  • quote:

Artık bu rütbe olayının kaldırılması gerekiyor bu forumda.Rütbesine güverenek böyle post kasan,ukalaca,burnu kaf dağında,bilmiş şekilde yazı yazan tipler çoğaldı.Adam gibi iyi niyetli bir soru soruyorsun ukalanın biride sazan balığı gibi atlıyor ve karşındakini küçük düşürmeye çalışıyor sonrada cevap verincede ceza puanı yiyorsun oh ne güzel iş bu böyle

Bütün bu ukala tipleri Allaha havale ediyorum ve kültür seviyemiz ne zaman artacak diye merak ediyorum

Rutbe de ne imis..
    Hic gulecegim de yoktu..

Forumda serbest dusuncemizi paylasiyoruz diye biliyordum.
    Askerlikde oldugunu dusunenler de mi var buralarda..

Ukalalik mi?
    Post kasmak mi ?
    Hic aklima gelmeyen, bilmedigim seyler bunlar..

Sazan baligi gibi atlamasak herkes nasil birbirine yardimci olacakdi ki?

Kultur seviyesi konusuna gelince;
    Kufur yazip hesap kapattirmadigima gore
    kimin kultur seviyesi asagida veya yukarida baskalari karar versin..

Kucuk dusurmek konusuna gelince,
    Benim davranisimda veya yazim tarzimda evet biraz ironi olabilir ama
    asla kucuk dusurmek gibi bir niyetim olamaz.

Ben herzaman, Kisinin, bilmedigini bilmenin ozverili onemini ve onu alcakgonullu bir yaklasimla kabuledip ve cesaretle sorup ogrenme hevesine saygi duymusumdur.

Sorarim size, Herseyi bildigini sanip sormayi utancmis gibi dusunup ogrenemiyen cahiller degil midir cok daha fazla utanc duymak durumunda kalanlar?

Benim davranisimda belki bir agabeyin OKUMA aliskanligini edinememis ve TEMBEL kardeslerine ciddi ama biraz da sakamsi UYARI bulundugu soylemek yanlis olmaz.

• Merhaba arkadaşlar GARMİN Nüvi 200 aldım daha kurcalamadan ve düzgün kullanmadan Azerbeycana geldim alette baküde oldugumu görüyorum.
    azerbeycan haritasını nasıl temin edebilirim. yasal yolun buralarda oldugunu zannetmiyorum update okudugum kadarıile ugur73 un anlatımı olacak.
    birde benim aletin(yanlış anlaşılmasın )harita numarasını nasıl ögrenirim. aleti Ankara Media Marketten almış tım. Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eybi -- 22 Haziran 2008; 15:43:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Enistgok

Okumayı öğrenince artacak.

Önce okuyacağız ki aynı soruyu on kere sorup, forumda arananı bulunamaz hale getirmeyelim.(Zaten ortalığı toplayan yok , bir de cevabı verilmiş soruları tembellik edip bir daha sormayalım.)

Rütbe işine gelince; bence rütbe kişinin forumu ne kadar kullanmayı bildiğini gösteriyor. "Bu rütbeye geldik, birşey sormadan arayalım da milletin aradığını bulmasını engelleyecek, cevabı verilmiş soruları bir daha sorup mesaj kalabalığı yapmayalım" diyor biraz rütbeli olanlar. Rütbe işi bu kadar basit.

Dilimin döndüğünce anlattım. Bilmem anlayan anladı mı .?

Evet senin dediğin gibi okumayı öğrenince artacak kültür seviyemiz ama ne kadar ilginçtir ki benim önceki yazımda sizin aynı soru diye tabir ettiğiniz soruyu sorma amacımı açıklamıştım hani bazı ukala / lümpen lerin dediği kelimeyi söylüyorum ''Okumamışsınız '' İroni denen şey bu olsa gerek.

Ayrıca madem aynı soruyu sordum cevabını biliyordunda Garmin yetkilisi soruma cevap verdiğimde neden alaycı bir tavırla ''Eminmisiniz ? gibi absürd-ukalaca bir soruyla karşılık verdin ? bu senin aslında bu sorunun cevabını bilmediğini gösteriyor.Tamam cevabını bilmeyebilirsin ama bana araştır ondan sonra sorunu sor diyen birisi için fazla komik.Birde seni uyarayım sen garmin haritası almak istediğinde telefondaki kişiden istediğin cevabı alamayınca alaya almışın ''Küçükhanım'' diye.Birisi senin arkadandan ''Küçükbey'' diye dalga geçerse hoşuna gider mi ? yada senin kızınla dalga geçseler ? söylemen gereken kelime ''Hanımefendi'' olmalı.Okuda kültür seviyen artsın aynı senin dediğin gibi.

Artık hemen hemen tüm yurtdışındaki forumlarda üyelerin mesaj sayılarını gizliyorlar ve rütbe olayını öne çıkarmıyorlar ki böyle sizin gibi ukala tipler birbirine üstünlük taslamasın herkes eşit biçimde birbirine davransın diye. "Bu rütbeye geldik, birşey sormadan arayalım da milletin aradığını bulmasını engelleyecek, cevabı verilmiş soruları bir daha sorup mesaj kalabalığı yapmayalım" bu cümle hakkaten tam komedi yarılmak üzereyim.Bu forumda arama özelliği yokmu ki mesaj kalabalığı olunca arama fonksiyonu görevini yapamıyor mu?
    Böyle bişey varsa arama butonunu kaldırsın yöneticiler.Gerçi birşeyde haklılık payı var şu anda arama fonksiyonu aradığım kelime haricinde bir sürü sonuç çıkartıyor arama yapan birisi haliyle gözü korkup kaçar e herkeste bir topicte 5 sayfa varsa hepsini okumayı göze alamayacağından aynı soruyu sorarlar tabi.

''Bilmem anlayan anladı mı ? '' Şimdi aynı soruyu ben sana soruyorum.

Bu arada başkasının avukatlığını çok kötü yapıyorsun gerçekte olsa direk davayı kaybedersin senin yerine muhatabım olan kişi savunmasını yapabilir.Halk tarafından kabul gören bir şeyde 2 kişi arasına 3. kişi girmez girerse ne olacağı malumdur deyip konuyu kapatıyorum bundan sonra istersen destan yaz cevap vermeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EncoMaster -- 22 Haziran 2008; 16:27:04 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sas_sas

quote:

Bütün bu ukala tipleri Allaha havale ediyorum ve kültür seviyemiz ne zaman artacak diye merak ediyorum

Rutbe de ne imis..
    Hic gulecegim de yoktu..

Forumda serbest dusuncemizi paylasiyoruz diye biliyordum.
    Askerlikde oldugunu dusunenler de mi var buralarda..

Ukalalik mi?
    Post kasmak mi ?
    Hic aklima gelmeyen, bilmedigim seyler bunlar..

Sazan baligi gibi atlamasak herkes nasil birbirine yardimci olacakdi ki?

Kultur seviyesi konusuna gelince;
    Kufur yazip hesap kapattirmadigima gore
    kimin kultur seviyesi asagida veya yukarida baskalari karar versin..

Kucuk dusurmek konusuna gelince,
    Benim davranisimda veya yazim tarzimda evet biraz ironi olabilir ama
    asla kucuk dusurmek gibi bir niyetim olamaz.

Ben herzaman, Kisinin, bilmedigini bilmenin ozverili onemini ve onu alcakgonullu bir yaklasimla kabuledip ve cesaretle sorup ogrenme hevesine saygi duymusumdur.

Sorarim size, Herseyi bildigini sanip sormayi utancmis gibi dusunup ogrenemiyen cahiller degil midir cok daha fazla utanc duymak durumunda kalanlar?

Benim davranisimda belki bir agabeyin OKUMA aliskanligini edinememis ve TEMBEL kardeslerine ciddi ama biraz da sakamsi UYARI bulundugu soylemek yanlis olmaz.

Yazdığın üstün kültür abidesi destansı yazına uzun uzadıya cevap vermeyeceğim.Sadece gözüme takılan bir kaç şeyi belirticeğim.

''Benim davranisimda veya yazim tarzimda evet biraz ironi olabilir '' İroni burda yanlışy bir kelime İroninin sözlük açıklaması :

''Söylenenin tam tersinin kastedildiği ifadedir. Söylenen ya da yapılan eylem, ciddi görüntüsü altında, karşıt söylenceyi ya da eylemi, çelişki noktasına çekmeyi hedefler.''

Bana ilk yazdığın yazıyı tekrar okuyacak olursan söylediklerinin tam tersini kastetmeyi bırak, açıkça alaycı bir tavırla küçükdüşürmeyi hedefliyor ve ortada bir çelişkiyi belirtmiyor.

''Benim davranisimda belki bir agabeyin '' hmm bu tam enterasan bir cümlenin başlangıcı. Pardon yaş kaç ?

''OKUMA aliskanligini edinememis ve TEMBEL kardeslerine ciddi ama biraz da sakamsi UYARI bulundugu soylemek yanlis olmaz.'' Okuma alışkanlığı edinip edinmediğimi ve tembel olduğumu nerden biliyorsun ? Askerliği beraber mi yaptık ? Şu yazdığın yazılardan hakikaten bir aşağılık kompleksi içinde bulunduğun belli oluyor.Fazla zaman geçmeden bir doktora gözük.

Bu arada ukalanın sözlük anlamı şöyle :

Ekşisözlükte gözüme çarpan bir ifade : ''Toplum içinde aşağılanmaktan çok korkan, kompleksli insanların kendilerini gösterme çabasına ukala olmak denebilir.''

Başka bir sözlüktede : ''Kendini akıllı ve bilgili sanan, bilgiçlik taslayan kimse .''

Doktora gözükmeden önce kendini tanımlamaya ve doktorun sana daha iyi bir tedavi vermesine yardımcı olmak için bu yazıları bir yere not etmen faydalı olacaktır.

• Eybi,
    Sizin mesaj güme gidecek arada.
    Bence de Azerbeycan'da lisanslı harita satan yer bulmanız zor olabilir.

Şahsi düşüncem; en iyisi Baytekin şti.nin internet sitesinden ulaşıp yardım istemeniz. Ne de olsa sizin kullandığınız haritaların Türkiye perakendecisi onlar, bakarsınız sizin bulunduğunuz bölgenin yetkili satıcısını biliyorlardır.

Veya sizin gibi oralarda olan biri yardım eli uzatır size diyeyim ben, anlayan anlar.
    quote:

Orjinalden alıntı: eybi

Merhaba arkadaşlar GARMİN Nüvi 200 aldım daha kurcalamadan ve düzgün kullanmadan Azerbeycana geldim alette baküde oldugumu görüyorum.
    azerbeycan haritasını nasıl temin edebilirim. yasal yolun buralarda oldugunu zannetmiyorum update okudugum kadarıile ugur73 un anlatımı olacak.
    birde benim aletin(yanlış anlaşılmasın )harita numarasını nasıl ögrenirim. aleti Ankara Media Marketten almış tım. Saygılarımla.

• quote:

Eybi,

Şahsi düşüncem; en iyisi Baytekin şti.nin internet sitesinden ulaşıp yardım istemeniz. Ne de olsa sizin kullandığınız haritaların Türkiye perakendecisi onlar, bakarsınız sizin bulunduğunuz bölgenin yetkili satıcısını biliyorlardır.

Veya sizin gibi oralarda olan biri yardım eli uzatır size diyeyim ben, anlayan anlar.
    quote:

Orjinalden alıntı: eybi

Merhaba arkadaşlar GARMİN Nüvi 200 aldım daha kurcalamadan ve düzgün kullanmadan Azerbeycana geldim alette baküde oldugumu görüyorum.

Daha önceki mesajını şikayet ettim inşallah kaldırırlar kaldırmazlarsa Küçükbey ifadesinin karşılığını sana daha ağır biçimde vericem (gerçi vermiştimde silmişler hani hatırlarsın silik insanlara söylenen bir söz )haberin olsun.Ha Eybi arkadaş benden yardım isterse seve seve yardımcı olurum senin gibi buralarda imalı konuşarak yada ukalalık yaparak değil

Adminlerede ricam lütfen ceza puanı verirken adaletli olsunlar benim mesajımı siliyorsanız karşıdakininde mesajını silin onada ceza puanı verinki kimsenin hakkı kimsede kalmasın.4 ceza puanı onaylanmayı bekliyor hadi burdan yak.Korkarım yine rütbe olayı devreye girdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EncoMaster -- 23 Haziran 2008; 0:41:05 >

• quote:

Eybi,

Anladik...

"Kaymakam esek degil ya..."

Herzaman acikdan yapmak gerekmiyor.
    Gerekeni PM yoluyla halihazirda yapmis bulunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sas_sas -- 23 Haziran 2008; 17:24:01 >

• Eh... dedim ben biri çıkar diye ..

• Merhaba arkadaşlar

İşte karşınızda GARMIN nuvi 800 serisi...

Sesle komut verilebilen yeni navigasyon cihazı.Ayrıntılı inceleme için ;

http://www8.garmin.com/buzz/nuvi800/

İyi günler...
  • Nuvi 800 serisi türkiyede satışa sunuldu mu?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.