Bu fiyatlar uygun gibi, sizce??? Birde hangisi alınır acaba bir bilgi verseniz pda da çok kullandım ama bu şekilde nasıldır bilmiyorum???
Hızlı al da en ucuz 4.3" fiyatı 638 yazıyor.Ben gittigidiyordam alıym bare...
merhaba ben de garmin nuvi 200 kullanıcısıyım.istanbul da ikamet ediyorum.daka kısa süre mi yoksa daha kısa mesafe mi kullanmam gerekir...
bu garmin i satın mı alıyoruz yoksa yüklüypr muyuz. yüklüyorsak link var mı? cehaletimi bağışlayın!
Merhabalar, arkadaşlara dağ yürüyüşleri sırasında bol bol kaybolduğumuz için Garmin eTrex H Eltipi GPS Cihazı almayı düşünüyorum Birkaç sorum olacak. kullanan arkadaş varmı? yani memnunmu? yüksekliği gösteriyormu? Harita olmaması sorun olurmu? (haritalı gps ler çok pahalı) 200TL civarı başka gps varmı? WAAS/EGNOS Yüksek hassasiyet izmirde çalışıyormu?
Garmin eTrex H Eltipi GPS Cihazı Aldım çok memnunun isteyen herkeze yardımcı olabilirim.
Merhaba, GARMIN Nuvi 200 w aldım birkaç gün önce. Üzerindeki versiyon no 4.00 olarak görünüyor. Bu son versiyon mu? WebUpdater programı bu son versiyon diyor, emin olamıyorum ?
Mapsource programını nereden bulur, nasıl kullanırım ?
POi olarak belirlediğim yerleri nasıl edit edebilirim ? Mesela yaklaşmadan uyarması için ?
Teşekkürler.
McManaman cihazın hayırlı olsun. Son sürüm 4.0. Programlara garmin sitesine kaydını yaptıktan sonra mygarmin den ulaşabilirsin. POI ler zaten adrese yaklaşmadan önce haber verir. Sadece custom poi alarmın açık olmalı. Custom POI için bu sitedenhttp://garmin.gps-data-team.com/ faydalanabilirsin. Esen kal.
Merhaba,
Şimdi Garmin 200W cihazım var, yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. Software update yaptım. Versiyonu 4.0 oldu.
Ancak internette okuduğum kadarıyla 5.0 versiyonu da varmış.
Garmin 200W için v5.0 firmware ı nereden indirebilirim?
Öncelikle cevaplar için teşekkürler. Versiyon no konusunda emin olmamıştım, yüreğime su serptin :) custom poi alarmı olayını çözdüm sonunda, gerçekten çok fydalı bir uygulama. Garmin sitesinde kayıt ta yaptırdım, sanırım şimdilik keyfile kullanmaktan başka yapacak birşeyim kalmadı :) Teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: zottegem
McManaman cihazın hayırlı olsun. Son sürüm 4.0. Programlara garmin sitesine kaydını yaptıktan sonra mygarmin den ulaşabilirsin. POI ler zaten adrese yaklaşmadan önce haber verir. Sadece custom poi alarmın açık olmalı. Custom POI için bu sitedenhttp://garmin.gps-data-team.com/ faydalanabilirsin. Esen kal.
Arkadaşlar bugün media makttan 349 ytl ye nüvi200w aldık.Sorum şu bazı arkadaşlar söylemiş işte gittiğimiz yollarda arkamızdan mavi bir çizgi çiziyor.Acaba bu mavi çizgiyi çizmesi için ekstra birşey yapmalımıyız yoksa kendiliğinden çiziyormu o?
arkadaşlar teşekkür ediyorum size. dün nokia 6220c aldım ve yazdıklarınızı uygulayarak navigasyonu denedim. harika bişey harikasınız teşekkür ederim yardımlarınız için :))
arkadaşlar merhaba,
Garmin mobile xt için avrupa yada norveç haritası gerekli,yardımcı olursanız sevinirim.
teşekkürler..
Herkese Merhaba,
Aşağıda adını verdiğim konu başlığında Gamrin Nüvi 200 cihazı için Yaklaşım alarmları ve uyarıları konusunu işliyoruz. Ben cihazda denedim ve hem sesli hem de görüntülü uyarılar aldım. Bunun için yapılması gereken ayarları ve radar POİ lerini size en yakın zamanda konu başlığı altında bildireceğim.
merhabalar programı telefonunuzdan kaldırın sonra kapatıp açın ve tekrar yükleme yapın. Telefonunuz ile internete bağlanma işlemi gerçekleştirdiyseniz bazı siteler telefonlara kendi güvenlik programlarını kurmaktadırlar bu tip programlarda nmobile XT yazılımının çalışmasını engellemektedir. saygılarımla
selam lar garmin nri ile üvi 660 navi var ama şarj aletim yok bu kınuda bana yardım edermisiniz hangi şarj aletleri ile işimi görebiliriz
quote:
Orijinalden alıntı: izelpek
selam lar garmin nri ile üvi 660 navi var ama şarj aletim yok bu kınuda bana yardım edermisiniz hangi şarj aletleri ile işimi görebiliriz
Orjinalinde kutusunda olmalı. 5v şarj gücü verebilen Mini USB uçlu şarj cihazları şarj eder. Blackberry Bolt şarjları mesela. Bu yönde bir araştırma yapın, eBay'den bakın, Garmin TR itheletçısı Baytekin'e sorun. Pahalı birşey olmasa gerek...