Şimdi Ara

GARNETT HANGİ TAKIMA GİTSE DAHA İYİ OLUR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lakerse kesınlıkle gıtsın bazıları maimi demıs kımısı cleveland demıs bazısı nets,phoenix yorumlarım sunlar:

Los Angles:Kwame ve Lamar la zaten ''pis işler'' yurumez oldugu apacık.bu 2 liyi atarak Kg gibi super bı kontrat gerektıren oyuncu(20 milyon dolar) alınabılmesı ıcın artı bir cerez daha verılır gibi

Maimi:Pota altı zaten guclu,udonis haslem daha genc ve james posey sahq aloso gıbı rıbunt ceken bı benc ve 5 var o yuzden dusunmezler.Ama alınırsa(ki guc) udonisi takas etme ister yanında cerez olarak aloso sutlanabılır

Cleveland:Cavslarında pota altı sorunu yok gibi,Drew gooden ve lebron ribaunt cekebılıo onlarda alırlarsa larry hughes ve artı bı cerez verılır.

Nets:Gelelim nets cephesıne...artık kidd 35-36 yasında felan o seneye kontrat ımzalamzsa K_mart gıbı gelıo bana ama sık sakatlanması buyuk bı sorun eer kıdd ımzalarsa nenad ve kıdd verılır garnett alına bılır

Phoenix:Burada işler iyiye gıdıor,Amare hızla ıyılesıyor,Kurt thomas ta parklere dondu.yanı tek kelımeyle cok zor ama dıelım aldılar diam artı barbosa verılır

• lakers a gelse çok iyi olur ama bu seferde kobe le anlaşamaz
  • bence kobe le ii anlaşır
  • adam büyük bi şehre gitcem demiş
    tahminim newyork chicago veya lakers
    ama newyorka gidip ne yapacak büyük ihtimal chicago veya lakers
  • chicago ya gitsin o zaman şampiyon olma ihtimalleri %90 olur bence. hinric-gordon-nocioni-garnet-chandler
    daha ne olsun yani yedeklerde de var bişeyler ama kesin şampiyonluk tadıcam diosa gitsin l.a.clipers a
  • quote:

Orjinalden alıntı: pau_gasoll

chicago ya gitsin o zaman şampiyon olma ihtimalleri %90 olur bence. hinric-gordon-nocioni-garnet-chandler
    daha ne olsun yani yedeklerde de var bişeyler ama kesin şampiyonluk tadıcam diosa gitsin l.a.clipers a

o beşden kimse gitmeyecek mi garnetti alırken.

• S.A.Spura gelsin . Duncan la mevkii olarak oynayabilirler mi bilmem ama ( teknik konularda çakmam ) Duncan ve Garnett i beraber izlemek harika olurdu.
  • ewet duncanla izlemek harika olur çok güzel olur ama lakerse gitsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: @pi

quote:

Orjinalden alıntı: pau_gasoll

chicago ya gitsin o zaman şampiyon olma ihtimalleri %90 olur bence. hinric-gordon-nocioni-garnet-chandler

o beşden kimse gitmeyecek mi garnetti alırken.

gıdeceklerden ılkı gordon olur ztn takımında mutlu degıl

• ya illaki biri gidicekse gordon olmaz daha 2 sene kontratı var vede zaten onu göndersede garnet için yeterince salary cap olmaz onun için t.chandler ı falan yollarlar die düşünüorum
  • bide a.davis hala chicago da mı??bilen varmı???
  • L.A Lakers Gitse süper olur vea Yao Lakers a Garnett Rockets a Amma olur KoBe vs Garnett vea T-MAc vs Garnett
  • arkadaşalr süpersiniz
    çoğunuz olaya tek taraflı bakmışsınız
    tabi minnesotalı yöneticiler enayiler garnett ı bu kadar ucuza bırakırlar
    bi kere lakers a garnett ı verirlerse kobe y isterler ama bi oyuncu daha verirler lakers a
    miami ye gelme gibi bi ihtimali olamaz bile,udanıs gibi bi genç varken garnett a gerek yok.tabiki garnett çok daha iyi bi oyuncu ama işe para ve yaşta karışınca işler değişiyo
    chicago ya giderse bir değil bikaç oyuncu karşılığında gider sadece chandler ile gerçekleşmez bu takas.chandler+nocioni veya hinrich beraber gider
    seçenek çok ama kesinlikle şampiyon olmak isteyeceği takıma gidicektir
    arada dallas,clipper diyenler var
    bu iki takımdada pota altında iyi oyuncular var niye garnett ı alsınlarki
    ha belki nowitzkiye ve bi oyuncuya karşılık dallasa gidebilir
    neyse benim söylediklerimdede saçma şeyler var aslında biraz karışık bi durum
    ama sacremento diye bişeyler duydum son zamanlarda

• HOCAM BENCE NEW JERSEYE GİTSİN NEW JERSEY KİDD, VİNCE VE JEFFERSON LA MÜTHİŞ BİR TAKIM KURDU ANCAK 5 VE 4 NUMARADA EKSİKLİKLERİ VAR EĞER GARNET GELİRSE 4 NUMARADA SORUN KALMAZ VE BENCE SENEYE ŞAMPİYONLUĞA OYNAR
  • Soru gider mi? gitmez mi? alırlarmı? alamazlarmı?bırakırlarmı ? deil...kimde daha iyi olurdu deilmi?...Miami de mükemmel olurdu diyorum,saygılar sunuyorum...
  • Shaq-Garnett .Bence süper bi ikili olurdu.Yedekler de çok sağlam zaten
  • bence shaq garnett hayal olursada dream team e yakın bişey olur miami bence timberda kalsın onun cevresini donatsınlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

arkadaşalr süpersiniz
    çoğunuz olaya tek taraflı bakmışsınız
    tabi minnesotalı yöneticiler enayiler garnett ı bu kadar ucuza bırakırlar
    bi kere lakers a garnett ı verirlerse kobe y isterler ama bi oyuncu daha verirler lakers a
    miami ye gelme gibi bi ihtimali olamaz bile,udanıs gibi bi genç varken garnett a gerek yok.tabiki garnett çok daha iyi bi oyuncu ama işe para ve yaşta karışınca işler değişiyo
    chicago ya giderse bir değil bikaç oyuncu karşılığında gider sadece chandler ile gerçekleşmez bu takas.chandler+nocioni veya hinrich beraber gider
    seçenek çok ama kesinlikle şampiyon olmak isteyeceği takıma gidicektir
    arada dallas,clipper diyenler var
    bu iki takımdada pota altında iyi oyuncular var niye garnett ı alsınlarki
    ha belki nowitzkiye ve bi oyuncuya karşılık dallasa gidebilir
    neyse benim söylediklerimdede saçma şeyler var aslında biraz karışık bi durum
    ama sacremento diye bişeyler duydum son zamanlarda

iyi demişsin kardeşim ama garnettt eğer ayrılcam arkadaş deyip isyan bayrağını çekerse ucuza wercekler napsınlar

• sende haklısın usta ama yinede diger arkadaşların dediği kadar ucuza gidiceğinide sanmam
    garnett iyi niyetli bi oyuncudur,onu nba e getiren takıma bunu yapıcagını sanmam
    benim isteğim alt sıralarda olan takımlardan birine gitsin,en azından iddialı takım sayısı artar
    örneğin garnett ı charlotte düşünsenize
  • charlotte a gelirse emeka yedek kalır
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.