Şimdi Ara

Gaspari Bcaa 6000 Kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ilk kez bcaa alacağım ve bu ürünü almayı düşünüyorum. yalnız kafama takılan bir şey var.. önerilen kullanım şekli olarak spor öncesi ve sonrası 3er tablet kullanılması yazıyor. kullandığım protein tozunun içinde 5 gr bcaa olduğu için bu ürünü yalnızca antrenman öncesi 3 tablet olarak kullansam olur mu sizce? teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oxy05 -- 4 Mart 2014; 12:18:29 >

• Olur bence,8gr almis oluyorsunuz ama gasparideki sadece bcaa oldugundan seriyi bozmaniz mantikli olur mu? Tozda hersey var cunku. ben 2 aydir bunu ve aminomax 8000i kullaniyorum hacim artisi sagladi ve ne kadar dogru bilmiyorum ama bcaa larin kas ustundeki yag ve suyu attigi soyleniyor zaten kas onarimindaki artisi tartisilamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ru61oguzhan

Olur bence,8gr almis oluyorsunuz ama gasparideki sadece bcaa oldugundan seriyi bozmaniz mantikli olur mu? Tozda hersey var cunku. ben 2 aydir bunu ve aminomax 8000i kullaniyorum hacim artisi sagladi ve ne kadar dogru bilmiyorum ama bcaa larin kas ustundeki yag ve suyu attigi soyleniyor zaten kas onarimindaki artisi tartisilamaz

işte benim de kafama bu takıldı.. günde 10 gr bcaa yeterli olduğu söyleniyor. antrenman öncesi 3 sonrası 3 alıp ardından tozu içsem fazla gelir diye endişeleniyorum. o yüzden karar veremiyorum.
  • Bence fazla yuklenmeyin asirisi karacigere zararli, protein tozunun fazlasidaa bobreklere zarar veriyor ondan ya diyetinizde proteini azaltip bu sekilde yuklenin ya da diyete dokunmadan olcegi azaltin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.