Şimdi Ara

GATA ASKERİ TIP(MSB)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hedef 25-30 civarı gülhane askeri tıp (msb bağlı)

askerlik ve doktorluk hayatımda en istediğim, en sevdiğim 2 ayrılmaz parça oldu. herkese bol şans

(2024 için)

İlave:gata mezunu veya okuyan varsa askeri tıp hakkında aşağıya sorulabilecek muhtemel sorulara cevap verirlerse minnettar oluruz, saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ABD6DB68E -- 15 Temmuz 2023; 15:39:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hedef derken bu sene için mi yoksa gelecek sene için mi hazırlanacaksın.

• Ahmeturan A kullanıcısına yanıt

Gelecek sene için hazırlanacağım, bu arada ismini her gata soru cevap konularında gördüm, bilgilendirmeler için teşekkür ederimGATA ASKERİ TIP(MSB) 

GATA ASKERİ TIP(MSB)

GATA ASKERİ TIP(MSB)

Sanırım yeterlilik değişti

SAĞLIK TESTİ+(MEKİK ŞINAV 400M KOŞU) +SÖZLÜ MÜLAKAT ŞEKLİNDE Mİ İŞLİYOR ARTIK

YÖKATLAS VERİLERİ İNCELENDİĞİNDE İÇİŞLERİ VE MSB ARASINDAKİ FARK ÇOK YOK AMA NEDEN MSB NEDEN İÇİŞLERİ YANİ UFAK FARKLILIKLAR NEDİR) SAYGİLAR

• içişleri jandarma oluyor galiba

• Evet jandarma, Ama ben msb bağlı olanı istiyorum min 15 yıl zorunlu hizmet var, diğerleri de tus u nereyi yazsam diye dert yanıyor. Uzmanlık kazanırsan da min 21 yıl boyunca görev başındasın yanılmıyorsam , zor ama göze alan biri için pek sorun olmuyor. Üniversite ayrı zor diğer çoğu tıptan. Kararlıyım burayı kazanacağım

• Hocam zorunlu hizmeti yapmamak için belli bir ücret ödeyip 4. Veya 5. Sınıfta bırakanları duymuştum durum nedir bilginiz var mı? Ne kadar para istiyorlar sözleşmeden dönmek için?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gata tıp
    6 yıl önce açıldı
    Tiflis Devlet Tıp Fakültesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tıp zaten başlı başına zorken üstüne askerlik gibi zor bir meslek eklenince nasıl oluyor merak ediyorum

• Xetherian kullanıcısına yanıt

hocam net bilgi değil ama 1.sınıfta ayrılmak isteyen biri 300bin tl vermiş 7-8 sene önce, kulaktan dolma bir bilgi ama o civarın 3 - 4katı olması lazım şimdi muhtemelen.

• Xetherian kullanıcısına yanıt

Bıraksanda myp ile geçiş yapabiliyorsunuz. Yani özel okula gitmek zorundasınız.

• 2-3 senedir bu şekilde alıyor diye biliyorum. Jandarma msb arasında pek bir fark yok ufak tefek kontejan farkları var.

Eyvallah kralsın, bu arada forumda gata konuları açılmaya başlandı, hayırlısı GATA ASKERİ TIP(MSB) verdiğin bilgiler için minnettarımGATA ASKERİ TIP(MSB) 

• Hocam askeri hekimlik konuları önceden de vardı ama her sene olduğu gibi bu senede tercih dönemi yakalaşması sebebiyle ekstra arttı o kadar. Ha birde şu konu işinize yarayabilir

https://forum.donanimhaber.com/askeri-tip--154607667

• Eyvallah yozgatlı ülkücü kral GATA ASKERİ TIP(MSB) 

• GATA ASKERİ TIP(MSB) 

• Hocam sağlıkta kaç kişi eleniyor, geçme zorluğu harp okulununki ile aynı mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TLHTK kullanıcısına yanıt

Hocam eleme genel olarak harp okulu kadar zor olmuyor ama yine de eleme oluyor bu sene 104 kişiden 40 civarı kişi elendi ya da bıraktı yani %40 lık bir elenme oranı var diyebiliriz.

• Sagol yanıtladıgın icin hocam umarım girebilirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TLHTK kullanıcısına yanıt

Umarım girersiniz hocam kafanıza takılan soru olursa çekinmeden sorabilirsiniz iyi çalışmalar

• BasiretsizÇiftçi kullanıcısına yanıt

HOCAM SELAMÜN ALEYKÜM bu sene ytü komdaydım inşallah tıpa myp puanımı kullanarak yatay geçiş yapacağım. Sİze sorum şudur ki eğer ben gata askeri tıpa başvurursam eğer olduda elenirsem (ordan elenirsem sadecce mülakattan elenirim) geri eski okuluma dönmek zorunda mı kalırım yoksa başka tıp fakültelerine başvuru yapıp geçebilirmiyim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.