Şimdi Ara

gazı bırakınca tekleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracım 1,4 benzin/lpg grande punto ne zamandır özellikle ikinci vitesteyken yavaşlamam gerektiğinde gazdan ayağımı çektiğim zaman tekliyor. Bu durumu benzinde de gazda da yapıyor. Böyle yaptığı zaman ben ya gaza yüklenerek yada debriyaja basınca teklemeyi durdurabiliyorum. Usta bujilerden olabilir dedi dün buji ve kabloları değişti ayrıca baskı balatada değişti ama bugün yine aynı sorunu yapıyor. Başka ustalara kullandırdım onlarda tekleme yapmadı. Özellikle araba soğukken sabahları daha çok hissediyorum. Nasıl çözeceğim bu durumu yardım edin?

• Gaz kelebeğini temizlediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

Gaz kelebeğini temizlediniz mi?

Yukarıda Arkadaş bahsetmiş yüzde doksan Gaz kelebeği
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forza Kartal

quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

Gaz kelebeğini temizlediniz mi?

Yukarıda Arkadaş bahsetmiş yüzde doksan Gaz kelebeği

evet ustayla konuştum şimdi gaz kelebeğide temizlenmiş dün. Ne kadar doğru bilmiyorum ama gazı nerden aldığımı sordu. Petrolofisinden aldığımı söyleyince ordan alma dökme gaz onlarınki shell yada opetten al dedi. Gazdan dolayı böyle bir sorun yapabilir mi?
  • Aynı konuyu açacaktım bende. 2004 marea aracımda aynı sorunu yaşıyorum. Genelde ilk 3 viteste daha cok belli oluyor. Gazı bıraktıgımda bikaç kez araba teklermiş gibi oluyor rahatsız edecek şekilde. Bujiler değişti yine aynı. Lpg yide sürekli PO dan alıyorum diğer kullandıgım araçlarda sorun olmuyodu. Zaten benzinde kullanırkende yapıyo ama daha az hissediliyo. Bikaç ustaya gösterdim normaldir komprosöre biniyo araç dedi ama hiç inandırıcı gelmiyo bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legendboxer -- 26 Haziran 2014; 11:24:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer

Aynı konuyu açacaktım bende. 2004 marea aracımda aynı sorunu yaşıyorum. Genelde ilk 3 viteste daha cok belli oluyor. Gazı bıraktıgımda bikaç kez araba teklermiş gibi oluyor rahatsız edecek şekilde. Bujiler değiştir yine aynı. Lpg yide sürekli PO dan alıyorum diğer kullandıgım araçlarda sorun olmuyodu. Zaten benzinde kullanırkende yapıyo ama daha az hissediliyo. Bikaç ustaya gösterdim normaldir komprosöre biniyo araç dedi ama hiç inandırıcı gelmiyo bana.

Sorunlar aynı gibi ama benimki ikinci viteste daha çok hissediliyor. Kompresörden dolayı yığılması normal ama tekleme normal değil sonuçta eskiden yapmıyordu böyle bişey. Başka bir forumda da beyinde sorun olabileceğini söylemişler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.