Şimdi Ara

GAZİ HUKUK YAZANLAR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burda toplanalım var mıdır Gazi yazan? İyi kötü üniyle ilgili bilgisi olan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazmadan bana sorsaydiniz keske geçmiş olsun

• Benim sıralamam 10.855 Gazi hukuk gelir gözüyle bakıyordum ama o kadar çok insan gaziyi yazmış ki endişeleniyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıldırım Beyazıt yolu göründü has ben yola çıktığımda Ankaradaki en dusuk hukuk Yıldırım Beyazıt diye başladım ama sonuc beklediğimden daha iyi gelince orayı beğenmez oldum ama yine de en düşük ihtimale hazırlamaliyim kendimi ki iyi gelirse sevineyim

• Valla ingilizce hukukta isime yarayacak fazlasiyla okula zaten hakimim arastirmami iyi yaptim biz hazirliktayken ana kampus tamamlanacak ve oraya gecicez ingilizcem benimde a seviyesinde ama oldurucaz bi sekilde artik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabulsüz -- 16 Temmuz 2015; 0:57:08 >
  • Benim bildiğim gazi hukukta bütün sınavlar gelişigüzel test sınavlarmış hocalar pek o konuda ilgilenmiyormuş kimseyle bide genel olarak isteyen herkes hukuk derslerine girebiliyormuş ( gazide a kapısı haricinde kontrol yokmuş keyfekeder yani ) bunun dışında genede iyi sayılabilir...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: falcony06

ben gaziden sonra çankaya tam burslu yazdım.

Bu da benimki
     GAZİ HUKUK YAZANLAR?

• Simdi soyle soyliyim ozel istemiyorum burslu da sonraa selcuktan sonrasina olu tercih gozuyle bakiyorum elbet selcuk hukuka gelene kadar birine yerlesirim diye dusunuyorum yani aslen 6tercihyaptim digerleri de akademik kadrosuna gore siraladim acayip bir yontem gelistirdim prof, doc sayilariyla ilgili matematiksel bi seyler yaptim ortaya bu cikti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabulsüz -- 16 Temmuz 2015; 1:16:19 >
  • Hem de ne insallah yolun sonundan Ankarada bi hukuk fakultesiylecıkarım da zamaninda bana "Sinav cok zor sen buyuksehirleri kazanamazsin kucuk sehirlere bakalim" diyen sivri zekalilara dersini veririm bu da boyle bir anim iste beni bu surecte gaza getiren anim.Neyse hayirlisi dedigin gibi selametle :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabulsüz -- 16 Temmuz 2015; 1:22:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: falcony06

var kardeşim tm3 8780,senin sıralama kaç?

11.400 hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: operadaki phantom

Yazmadan bana sorsaydiniz keske geçmiş olsun

Neden ki hocam?

• kabulsüz K kullanıcısına yanıt
    istanbul ve marmara neden tazmadin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dt2mhc64

istanbul ve marmara neden tazmadin?

Ankara'da oturuyorum istanbul istemedim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.