Hocam ben 4.7 sıralamayla Akdeniz yazmayı düşünüyorum sizce DEÜ tutarken Akdeniz yazmak saçmalık mıdır? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
gazi mi deu mu (5. sayfa)

-
-
Beklentilerinize göre değişir hocam.Akademik kadro olarak DEÜ daha sağlamdır.Ama Akdeniz'inde güzel bir kampüs,daha rahat bir şehir ve okulun daha merkezi bir yerde bulunması gibi avantajları var.Yani eğitim konusunu daha çok önemsiyorsanız DEÜ, yazdığım diğer koşulları önemsiyorsanız Akdeniz yazabilirsiniz.Ben yerinizde olsam Deü tercih ederdim ama.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeşim için Yıldırım Beyazıt Tıp ve Dokuz Eylül Tıp arasında kaldık. Şehir fark etmeksizin eğitim kalitesi, kalacak yer, evler, dışarıda yemek yenebilecek temiz mekanlar, ulaşım vs. göz önüne alındığında hangi fakülte daha mantıklı? Bana il olarak Ankara fakülte olarak da Dokuz Eylül yakın geliyor ama acayip bir ikilemdeyiz bu yüzden. Dokuz Eylül hakkında da Gazi gibi çokça olumsuz yorumlar varken Yıldırım Beyazıt ile ilgili kampüs dışında hiç olumsuz demişler yok. Herkes bayılıyor oraya.
Egitim kalitesi olarak deu ondedir. Bu tartismasiz sanirim.
Ulasim konaklama vs deunun birtakim sıkıntıları var, aybuyu bilmiyorum.
Dokuz eylulle alakali olumsuz duyumlariniz nedir?
Ben kendi fikirlerimi soyleyeyim: yukarida bahsettigim gibi izmir sehir merkezinin 40 dk uzaginda bir okul (metro yapiliyor), erkek kyk sayisi 1 kiz kyk sayisi 0, ozel yurtlar ve kiralar pahali, ilcede yeme icme pahali, ana kampus degil saglik kampusuyuz, gecme notu 65, sinavlar zor. Bunlar olumsuz yanlari
hocam aybü çok yeni bir fakülte eleştiri yapacak kadar bi tecrübe yok bence benim aybüde bir arkadaşım var çıkmışları bile yokmuş doğru düzgün
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam özelden cevap verdim.
Buna rağmen okuyanlar çok aşırı memnun hocam. Fiziksel şartlar yetersiz olsa da okul yepyeni ve temiz mesela. Pandemi döneminde de memnuniyet üst seviyedeymiş. Bu akreditasyon gibi mevzulara çok kafam basmıyor. Birkaç hekime sorduk, onlar da bilmiyor.
İl olarak da Ankara daha iyi geliyor ama bilmiyoruz işte. Siz de İzmir'desiniz. İzmir hakkında neler söylersiniz, ya da Balçova hakkında?
HELAL OLSUN, KRALIM ÇOK YAŞA
her bir cümleye imzamı atarım. arkadaşım gazide okuyor bir kere azından ülkücü kelimesini duymadım.
professor_.sabriye.haddini.bildiriyor.fullhd.silinmeden.izle.mp4
-
ben izmirde değilim hocam izmirliyim. balçova iyidir merkeze uzak ama sessiz sakin. dokuz eylül inciraltında zaten sahile çok yakın bi tarafı dağ bi tarafı deniz
Teşekkürler hocam.
Benim bu 3 haftada araştırdıklarımdan anladığım şu Gazi DEÜ Akdeniz üçü de eğitim olarak hemen hemen aynı kalitede. Tercih yapılırken şehir, kampüs,sosyal imkan gibi ölçütler dikkate alınmalı. Yanılıyor muyum dostlar?
ceng yazman daha mantıklı olur bence ilerisi için.
Aynen oyle hocam
Hocam ne yazdınız? Gazi ve DEU arasında.
gazi yazdım hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X