< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usagiskitty -- 18 Ağustos 2021; 16:16:14 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
gazi mi deu mu

-
-
Ailenin yaşadığı şehre yakın olanı seç.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam izmir daha yakın ama gelen herkesi izmire doldurdular resmen
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
up
Dokuz Eylül'ün avantajları:
-Evinize yakın olması
-Hocalarının akademik olarak biraz daha etkin olması
-Lab imkanlarının Gazi'ye göre iyi olması(Çok önemli değil)
-Daha az kalabalık olması
-Bulundugu yerin daha ferah bir semt olması
Gazi'nin avantajları:
-Daha merkezi bir konumda olması
-Ulaşım ve barınma gibi olanakların daha iyi olması
Ben yerinizde olsam Dokuz Eylül yazardım.
Hangi bölüm olduğuna göre değişir
-
Gazi de ülkücü doluymuş, ülkücüdense mülteciyi tercih ederim ben
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam eğitim kalitesi olarak da gaziye daha iyi diyorlar birkaç yerde bilemedim
tıpta çok yokmuş siyasi şeyler
Ülkücü topluluğu ana kampüste çok.Mühendislik ve Sağlık bölümlerinde çok yok
-
sayısal bölümlerde ülkücü falan yok neredeyse
-
up kafam çorba oldu ):
Her iki okulda da okumadan hangisinin iyi olduğuna tam karar verilemez.Elimizdeki en önemli veri hocalarının araştırmaları ve yayınları maalesef.Ancak bu şekilde kiyaslayabiliriz.Bu kiyasta da Dokuz Eylül son zamanlarda epey geçti Gazi'yi.
eğitim içün gazi derim amma ve lakin izmir öğrencilik hayatı içün ankaraya göre daha iyidir.
Ne alaka hocam.Yıldırim beyazıt Tıpta Birleşmiş Milletler gibi ama eğitiminden memnun çoğunluk.Ülkede 10 milyon mülteci yaşıyor falan filan derken bunlara katlanacağız maalesef.
hocam şu yabancı öğrenci konusu bir de izmirdeki dört mülteci okulu baya uzaklaştırdı beni deüden bide ege varken deüde ne kadar vaka görebilirim bu da kafamı karıştırdı
hocam öyle ben okuldaki yabancılara bir şey demiyorum ki kontenjanın yarısını yabancı yaptılar ama izmirde mülteci okulu açıyorlarsa gelecekler belli ayrıca hepsi de belirli bi yaş grubundaki erkekler. bile bile yanlarına yerleşmek bana biraz saçma geliyor
Kesinlikle gazi
Yabancı öğrenci konusu çok sorun yaratmaz bence var olan öğrenci için.Zaten yös ile gelen çok öğrenci oluyor her fakültede.Ama tabi ki bu da bir eksi olarak kabul edilebilir.Hasta konusuna gelirsek Hacettepe ile Ankara tıp dipdibe bulunuyor bildiğim kadarıyla.Bu bakışla Ankara tıp hastanesine kimsenin gitmemesi gerek :) Dokuz Eylül'de okuyan biri olarak hastanenin fazlasıyla yeterli olduğunu söyleyebilirim.1100 civarı yatak kapasitesi vardı sanırsam.
hocam öyle işte ama dokuz eylülün yaptığı çok abes ama benim asıl dert ettiğim izmiri mahvetmeleri izmirli birisi olarak izmirden kaçmaya çalışıyorum şu an :D
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Ulkuculer gaziyi karalama kampanyasindan baska bir sey degil. Arkadaslar gazide okumayanlar bilmedikleri konu hakkinda yazmadan once baska birinin hakkina girip gelecegini etkilediginin farkina vararak yazsin. Daha ne kadar yazmamiz gerekiyor anlamiyorum. Ulkuculer sadece gazi'de degil bir cok unide faaliyet gosteriyor. Neredeyse hepsi egitim fakultesinde bunlarin. Ve ne ilginctir ki gazi egitim fakultesi sözel alanda ülkenin top tieridir. Edebiyat ogretmenligi icin en iyi universite gazidir. Hatta bu edebiyatcilar ve turkceciler gazi mezunuyum dediginde havasini basar ogrenciye. Ayrica bu ulkucu dedikleriniz artik oyle etkinde degiller. Egitim fakultesinde yilda 1 kez toplanip kendi kendilerine bayrak degisim toreni yapiyorlarmis 15 dklik bir sey. Bizim ruhumuz bile duymuyor. Yani anlayacaginiz artik bu meseleye noktayi koyun kopyala yapistir yapmak zorunda birakmayin beni. Umarım bu dediklerim artik birilerinin beynine kazinmistir... (Siz bence her ulkucu adamı *mitcan uygun gibi pisliklerle ozdeslestirmeyin. Aziz Sancar gibi nobel odulu kazanmis gencligini ulku ocaklarinda geciren vatansever kahramanlarimizla özdeslestirin. Emin olun bu adamlar sizi yemiyorlar) Ekleme: Hocam Gazi Tıp ulkede marka olmus ama egitim kaliteleri hakkinda fikrim yok |
Gazi de ülkücü doluymuş, ülkücüdense mülteciyi tercih ederim ben
|
Kesinlikle gazi
|
Benzer içerikler
- ayt fizik kaç günde biter
- ters köşe filmler
- baykar staj ücreti
- kırmızı reçete sicile işler mi
- ea 150 bin için kaç net
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X