Şimdi Ara

gazi tıp-hitit tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar sıralamam 5.8k hitit tıp yazıp gazide egitim almak istiyorum ama açıkçası çekincelerim var yazarım yarın öbür gün çoruma giderse diye. Gazide okuyan arkadaşlar varsa donem1de ortalama yüksek tutup gaziye geçiş yapabilir miyim ya da başka bir şey önerir misiniz eskişehir,bursa,akdeniz univ gibi. Yardımlarınızı bekliyorum çok teşekkürler şimdiden.
    Bir de hacettepe-kastamonu da okuyan bir arkadaşımla görüştüm uzmanlık kasmıcam diyorsan gaziye git falan dedi. Açıkcası şimdiye kadar gazinin eğitimi hakkinda heo iyi seyler duydum. Bilgilendirirseniz çok çok mutlu olurum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hitit tıpta okuyan arkadaşlar varsa özellikle gerçekten çok yardımcı olurlar

• Kimse yok mu

• Hitit Tıpta okuyanlar Gazi Tıpta eğitim görüyorlar.Hiçbir şekilde sen gazi tıp girişlisin sen Hitit tıp vb. gibi bir Ayrım yoktur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki fakültesinin ankarada durma veya gitme durumu hakkinda bilginiz var mi hocam?

• Hitit yazacağına Kastamonu yaz . Bildigim kadarıyla Bozok almayacaklar bu sene Kastamonu alıyorlar ve Kastamonu'da Fakülte falan yok sanırım . Başlayan Ankara'da bitiriyor . Ve sınavlar amfide dersler , labda dersler falan normal Hacettepe tip gibi . Tüm öğrenciler toplanır Kastamonu'su bozoklusu normal turkce Hacettepe tiplar mesala Sınavlarda amfilere dağıtılırken bile Eşitlik olur .

• yogurtcanavari kullanıcısına yanıt
    vay be ben bunu ilk defa duyuyorum şidmi hacettepe kastamonuyu tercijh ettiğimizde ama hacettepe binasndamı okuyoruz ? diploma nasıl peki hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: 8atahan

vay be ben bunu ilk defa duyuyorum şidmi hacettepe kastamonuyu tercijh ettiğimizde ama hacettepe binasndamı okuyoruz ? diploma nasıl peki hocam

Gazide de öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: 8atahan

Aynen, kimin Kastamonu tıpli kimin normal Hacettepe tipli oldugunu anlamıyorsun bile zaten . Diplomada Kastamonu tip fakültesi yazar universite bünyesinde oldugu icin Hacettepe logosu falan olur diye dusunuyorum

• Geçen sene Hitit tıp olarak girenler Ankara'da mezun olacaklar diye biliyorum ama bu sene için bir şey diyemeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farıq -- 3 Temmuz 2015; 10:14:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.