Şimdi Ara

gazi tobb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son gün karar veremedim sizce gazi bilgisayar mı? Tobb bilgisayar mı?

• Kardeşim dalga mı geçiyorsun. Tobb itü odtü ayarında bi okul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prince Legolas -- 17 Temmuz 2014; 13:32:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prince Legolas

Kardeşim dalga mı geçiyorsun. Tobb itü odtü ayarında bi okul

Kardesim dalga mi geciyorsun? Tobb kampusu olmayan, turkce egitim veren ve bilkentin aksine cogunlugu parali okuyan bi okul.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilkentle kıyaslanmaz zaten akademik kadrosuna bakman yeterli. Görende seni ankara ted'de okumuş sanacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Prince Legolas

Bilkentle kıyaslanmaz zaten akademik kadrosuna bakman yeterli. Görende seni ankara ted'de okumuş sanacak

Ataturk anadolu lisesi mezunuyum. bizim lisenin bahcesi ordan daha buyuk ve sosyal imkan sahibi :)

Tobb iyi bi okul ama su an icin saydigin okullar klasmaninda degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ankara ted mezunuyum bakman yeterli google'dan :)

Tobb bir odtü kadar olmasada çok iyi bir üniversite yani ilk 2bine girsem bilkent olmuyorsa itü odtü seçeceğime tobb seçerim . Eğitimi çok zor 11 ay okul var zorunlu stajlarla iş hayatına hazır hale geliyorsun. Sadece ağustos ayları tatil şuan bile finallere giriyorlardır...

• Bursluysa tobb tabiki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gazi müh fakültesi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğitimi fazla zor diye biliyorum bende o kafamı karıştırıyor. Gazi niye beğenmiyorsunuz?
  • Ben tobb u çok fazla araştırdım. Gazi mi tobb mu dersen tobb derim tabi bursu %50 ise. %25 Burs falansa kesinlikle durumun varsa bilkent bilgisayarı yaz. Tobb u eğitimi türkçedir fakat hazırlık olduğu için ve sene içinde ingilizce dersi göreceğin için çok sorun olacağını sanmıyorum ayrıca gaziden daha iyi ingilizce eğitimi alırsın diye düşünüyorum.
    Tobb un %75 tam burslu puanlarının uçuk olma sebebi tamamen kontenjan düşüklüğü ve verdiği burslardır yoksa odtü itü bilkent vs. yarışabilecek bir okul değildir.
    Staj imkanı ve öğrenciyi çok çalıştırmasından belli ki boşta kalacağını falan sanmam :D
    Ben %75 tobb ee ve hacettepe ee arasındaydım tobb ile aramda 1000 kisi var tutmayabilir tabi ama ben yinede hacettepeyi öne yazdım dediğim sebeplerden ötürü.
  • bursluysa tabii ki tobb.
  • Birde hedefim PC di benim ama EE gelme ihtimali var siz olsanız istedniz bölümümü yazardınız yoksa iş bulmanın rahat oldugunu mu? Ee den pc ye yönelme şansı varmış? Sizcehangisi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.