Şimdi Ara

Gazi Üni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
2
Favori
2.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gazi eem’ye Ege’den geçmeli miyim sizce? Şehir önemli değil benim için

• hocam gazi makinedeyim bende .siz neden geçmek istiyorsunuz?
  • Samsunluyum ben İzmir çok uzak vizelerden sonra gelemiyorum kolay kolay o yüzden
  • Ve Gazi’nin puanı daha yüksek, duyduğum kadarıyla eğitimi de iyiymiş
  • thenhymp T kullanıcısına yanıt
    hocam bana kalırsa eğitimi iyi ama ben size kesin olarak gelin diyip bunun sorumluluğunu alamam. belki çok cahilce gelecek yorumum ama izmirde bir tek iyte ye gidilir mühendislik için. bu tabi ki benim şahsi görüşüm.
  • universitelibirveled U kullanıcısına yanıt
    tamamdır kardeşim teşekkür ederim. Dediğin doğru olabilir daha bölüme geçmediğim için bilmiyorum bölümün nasıl olduğunu ama hazırlık fazla iyi değil bence
    hazırlık eğitimi devlet okullarında( bazı devlet okulları hariç) iyi değil zaten hocam.
  • universitelibirveled U kullanıcısına yanıt
    kardeşim bir şey daha soracağım gazi eemde %100le %30 arasındaki fark sadece derslerin ingilizce olup olmaması mı yoksa kalite farkı var mı? (iyi hocalar %100e giriyor vb)
    yok hocam kalite olarak aynı. bazı derslerin hem ingilizcesine hem türkçesine aynı hoca giriyor. bazı ingilizce dersleri %100 lerle aynı sınıfta alıyoruz ki 2-3-4. sınıfta derslerin en az %70 i ingilizce oluyor. (%30 ingilizce alanlar için.)
  • geçiceksen hacettepe ye geç hocam markadır zamanında odtüden yüksek alan bir bölüm ben mühendislik seçecek olsam odtü hacettepe vazgeçilmezim olurdu
  • Teocjumper T kullanıcısına yanıt
    Hacettepeye puanım yetmiyor 😢 merkezi puanla yatay geçiş yapacağım ben
    hocam ozaman omü ye geç ha gazi ha omü sen bilirsin
  • Kardeşim abartmışsın hacettepeyle Gazi arasında o kadar fark olduğunu düşünmüyorum. Senin nerde okuduğunu merak ettim açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teocjumper

hocam ozaman omü ye geç ha gazi ha omü sen bilirsin
    Biraz yavaş salla kardeşim.
  • 40k-55k arasında koüden iyi eğitim veren bilgisayar mühendisliği için yer biliyorsanız yazın araştırayım ben de teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFCEEC3A4 -- 27 Kasım 2018; 12:6:54 >
  • Adam ha odtü ha omü dememiş ki harbi ne kadar fark var ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.