Şimdi Ara

Gazi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Hakkında Bilgi verecek olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet yukarıdaki soruya cevap arıyorum eğitim kalitesi nasıl hocaları nasıl? İnternette pek bir bilgi yoktu.
    Bu arada sıralamam 30k alt tercihlere yazacam bir bakmışsın gelir mâlum puanlar hızlı yükseliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ortalama üstü bir yer galiba iyi yani de bana göre yazma kendin araştır :D
  • Tipsiz_Tatlı_Karakter kullanıcısına yanıt
    Maalesef istediğim kadar bilgi yok internette hani mezun birisi ya da bilgisi olan varsa bir yazsın diye ;)

• Hocam ben de orayı düşünüyorum %30 ingilizcesi var en yüksek galiba o da 43K civarındaydı tam hatırlamıyorum. Hazırlığı gölbaşında bu arada. Eğitimini öneriyor kiminle konuşsam. Ama %30 olayı biraz dezavantaj galiba tam bilmiyorum onu. Araştırma görevlisiyle konuştum %30 olayını çok takma dışarıdan ingilizceni geliştirirsin dedi
    Fakülte olarak da kampüsü olmadığı için bina ve otoparktan oluşuyor gözlemlediğim kadarıyla

• Sen GTÜ, Ege, Dokuz Eylül yaz biri tutar emin ol.

• farukyilmaz06 kullanıcısına yanıt
    hazirlik binasininmi kampusu yok

• adımadım1 A kullanıcısına yanıt
    Mühendislik Fakültesinin kampüsü yok tahminen bir baktımda sadece bina var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben makine okuyorum gazide.Bilgisayar için çook bir bilgim yok.Ama evet doğru demişsiniz müh fakültesinde kampüs yok.Lise binası gibi adeta.Eğer bu sizin için önemliyse buna dikkat edin sonra hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.Bir de bilgisayarda sadece yüzde 30 ingilizce var.Hazırlık okuyorlar.Hazırlık da gölbasında.Biraz ters bir yerde o da.
  • Eğitim kalitesi ve hocalar iyidir zaten bölüm olarak daha çok kendi kendine gelişebileceğin bi bölüm. Algoritmalar dersini 2 saatte hocanın anlatmasıyla öğrenmeyi beklememeyi anlayınca gelişim göstermeye başlıyorsun. Derslerin türkçe olmasına da hiç takılma zaten verilen ödev ve konuları araştırırken zorunlu olarak ingilizceye maruz kalıyorsun. Hazırlıkta dendiği gibi gölbaşında.
  • zazabel kullanıcısına yanıt
    Peki kalma ve ulaşım imkanları nasıl mühendislik fakültesi için bir de okulun extradan size kattığı bir şey var mıdır bölümle alakalı ve stajda nasıl bir faktör izliyor okul kimi yerlerle bağlantıları ne kadar ve nasıl sizce yeterli mi?

• eternal55 E kullanıcısına yanıt
    Maltepeden yürüyerek kızılay 10-15, sıhhiye 10 dakika sürüyor. Ankarada kızılaya ulaşmadan hiç bir yere ulaşamazsın genelde. Metro seçeneği de var, otobüslerle birlikte. Ben macunköy tarafından 297yle yarım saat içinde okulun önünde oluyorum. kalma derken yurtlardan bahsediyorsun sanırım, merkezi olduğundan yurt imkanları var tabi ama ben kalmadığımdan çok bilmiyorum. Stajı da kendim bulduğumdan okula bu konuda ihtiyacım olmadı ama çevremde bulamayanlara hocalar yardım ediyordu o konuda bağlantıları mevcut. Çok aktif bir okul değil onu belirteyim konferanslar falan olursa o zaman biraz hareketleniyor o da 2 ayda bir falan olur. ama kendi kendine grup kurup yarışmalara katılanlar da oluyor. üniversite sonuçta sen ne yapmak istiyorsan onu yapıyorsun hiç bi okuldan bu konuda beklentin olmasın tabi ki hocalar yardım ediyor ama iş sende bitiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.