Şimdi Ara

Gazi Üniversitesi Makine M. Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı savunma sanayi şirketleri staj için öğrenci alım kontenjanını yaklaşık 10-12 kişi olarak sabitlemiş.

Mesela TAI Gazi eem den staj için hiç öğrenci almazken makineden 10kişi alıyor.
    Gazinin makine m. fakülte sitesinde eğitimde Türkiye'de ilk 5in içindeyiz yazıyor.

Bölümde okuyan , tanıdığı olan veya bilgisi olan var mı?

• Gazi makinayı ben bi ara özel olarak araştırmıştım.Bu bolum gazi muhendislikleri içinde en iyi eğitimi veren bolum.Ayrıca bazı savunma sanayi şirketleri ve man olsun turk traktör olsun bu gibi şirketlerde çalışan gazi makina mezunu azımsanmayacak kadar var.Ayrıca turkiyede makina sıralaması 1)itü. 2)odtü 3)gazi 4)ytu 5)boğaziçi olarak sıralanabilir.Bu benim şahsi goruşum ama kuvvetle muhtemeldir ki doğrudur.Çunku piyasadaki bazı kişilerden konuştum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugerri63

Gazi makinayı ben bi ara özel olarak araştırmıştım.Bu bolum gazi muhendislikleri içinde en iyi eğitimi veren bolum.Ayrıca bazı savunma sanayi şirketleri ve man olsun turk traktör olsun bu gibi şirketlerde çalışan gazi makina mezunu azımsanmayacak kadar var.Ayrıca turkiyede makina sıralaması 1)itü. 2)odtü 3)gazi 4)ytu 5)boğaziçi olarak sıralanabilir.Bu benim şahsi goruşum ama kuvvetle muhtemeldir ki doğrudur.Çunku piyasadaki bazı kişilerden konuştum.

makina öyle değil:

ytü ve gazi ne kardeş trollük mü yapıyorsun?

1-odtü
    2-boğaziçi
    3-bilkent
    4-itü
    5-koç
    6-sabancı
    7-tobb

WHERE ARE GAZI AND YTU?

ayrıca savunma sanayi firmalaı şu saydıklarım dışında "AR-GE" departmanına mühendis KESİNLİKLE almaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-46B352547 -- 14 Mayıs 2016; 2:08:09 >

• Bu sıralama kime ait kardeşim ayrıca itü makinayı daha birkaç senelik bilkentin altına yazan zihniyetten ne bkliyecez o ayrı mesele?trollük falan yaptığım yok makinada itü ve odtü gelir en başta daha sonra gazi ve yıldız gelir.Ben mezunların çalıştıkları şirketlere ve profillerine bakarak ayrıca üniversitelerin hoca ve lab imkanlarını da katarak böyle bir yorum yaptım.Savunma sanayi şirketleri saydığın okullardan arge mühendisi alabilir elbette ama ankara dışındaki okullardan çok çok düşük bir ihtimaldir mühendis alırlar.Boğaziçinden alırlar o da ankara okullarının sayısının en fazla 10 da 1 i kadardır.Sonuç olarak herşey kendi isteğine bağlı istanbul sanayiisinde çalışmak isteyen biri elbette koç,sabancı yazabilir ama bu gazi ve ytü nün eğitiminin onlardan iyi olduğu gerçeğini değiştirmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugerri63

Bu sıralama kime ait kardeşim ayrıca itü makinayı daha birkaç senelik bilkentin altına yazan zihniyetten ne bkliyecez o ayrı mesele?trollük falan yaptığım yok makinada itü ve odtü gelir en başta daha sonra gazi ve yıldız gelir.Ben mezunların çalıştıkları şirketlere ve profillerine bakarak ayrıca üniversitelerin hoca ve lab imkanlarını da katarak böyle bir yorum yaptım.Savunma sanayi şirketleri saydığın okullardan arge mühendisi alabilir elbette ama ankara dışındaki okullardan çok çok düşük bir ihtimaldir mühendis alırlar.Boğaziçinden alırlar o da ankara okullarının sayısının en fazla 10 da 1 i kadardır.Sonuç olarak herşey kendi isteğine bağlı istanbul sanayiisinde çalışmak isteyen biri elbette koç,sabancı yazabilir ama bu gazi ve ytü nün eğitiminin onlardan iyi olduğu gerçeğini değiştirmez.

gazi, bilkent ve boğaziçi'den iyi diyen biriyle tartışmam bile. kolay gelsin sana.

• Ben gazi bilkent ve boğaziçinden iyidir demedim ki😊 sen nasıl yaptığım yorumu genelliyorsun.Ben sadece makina mühendisliğinde gazinin imkanlarının Ankara ve savunma sanayiinde daha iyi olduğunu anlatmaya çalıştım.Ha sozumun arkasındayım makinada gazi ve ytu boğaziçinden de bilkentden de iyidir.dikkatini çekerim sadece makinada.Bilkentin makinası yeni kuruldu.Sevgili hocamız prof adnan akay var sadece akademik kadro çok iyi değil.Bu iki okul tabiki turkiyenin en iyi okulları.Ama her okul her bölümde iyi olacsk diye bişey yok.Bu arada senin mantığıns gör hareket edersem benimde itu makinayı makina eğitiminde 4.sıraya koyan birisiyle tartışmamam lazımSanada kolay gelsin

• Canın saolsun kardeşim.Bu konuda anlaşamadık seninle herkesin fikri kendine

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ege Tıp vs ODTÜ Makina
    2 yıl önce açıldı
    GAZİ EE vs GAZİ MAKİNE
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.