Şimdi Ara

Gazi Üniversitesinde Mühendislik Eğitimi Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aklımda makine mühendisliği var fakat sözlüklerden baktığım kadarıyla millet girdiğine bin pişman ve ortalamaları 2.3 civarı. Kendileri başarısız oldukları için bölüme ve hocalarına çamur atıyorlar diye düşünüyorum. Sitelerinde makine mühendisliği adına Türkiye'de ilk 5'in içindeyiz diyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz ?

• Ben de kötü diye duydum hocam. Arkadaşlarımdan biri EEM'e girdi çocuk pişmanlıktan depresyona girecek nerdeyse. Hiçbir şeyini sevmediğini söylüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gazi nin tüm mühendislikleri için bir şey diyemeyeceğim ama gazi makine türkiyenin en kaliteli bölümlerinden biridir açık ve net.

hatta bu sene aselsan gazi makine den 1 kişi aldı ve her sene gazi makine için 1 kişilik kontenjan ayırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thephantomoftheopera

Ben de kötü diye duydum hocam. Arkadaşlarımdan biri EEM'e girdi çocuk pişmanlıktan depresyona girecek nerdeyse. Hiçbir şeyini sevmediğini söylüyor.

Mezun olan öğrencilerin aselsan-havelsan-tai-mercedens gibi büyük şirketlerde çalışanları varmış(sitede yazıyor). Bu şirketlerin staj kontenjanlarına baktım içinde Gaziye'de yer ayırmışlar. Mesela tai bu sene 10 öğrenci aldı makineden staj için. Diğer bölümlerde de (teknoloji fakülteleri için) 4.sınıf 1.dönem iş yeri eğitimi var ve anlaşmalarda havelsan var ee için. Aselsanda 200e yakın çalışan gazili var mesela. Anlamadığım kısım millet neden beğenmiyor okulu?
  • Millet her şeye laf atıyor yok zor yok hocalar gereksiz yok bilmem ne.. en iyisi orada okuyan kanlı canlı birilerini bulup sormak ama bulduğumuz kişinin bölümünü severek ve isteyerek seçmesine özen göstermeliyiz yoksa sırf puanı tuttu diye giren birine sorarsak en güzel yeri bile beğenmez. Ben daha öyle birini bulamadım bulursam yazarım artık buraya yada o beni bulursa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mantık ve akıl

gazi nin tüm mühendislikleri için bir şey diyemeyeceğim ama gazi makine türkiyenin en kaliteli bölümlerinden biridir açık ve net.

hatta bu sene aselsan gazi makine den 1 kişi aldı ve her sene gazi makine için 1 kişilik kontenjan ayırdı.

bilkentten odtüden kaç kişi giriyor birde ona bak istersen.
  • Çok hoştur ama benana

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gazi üni hakkında
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yukarı
  • Bizim okuldakilerin çoğu buraya geçmeyi düşünüyor sanırsam mühendislikte hazırlık yokmuş. not : istanbul üni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35bna

Bizim okuldakilerin çoğu buraya geçmeyi düşünüyor sanırsam mühendislikte hazırlık yokmuş. not : istanbul üni.

Teknoloji fakültelerinde yok doğrudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

quote:

Orijinalden alıntı: mantık ve akıl

gazi nin tüm mühendislikleri için bir şey diyemeyeceğim ama gazi makine türkiyenin en kaliteli bölümlerinden biridir açık ve net.

bilkentten odtüden kaç kişi giriyor birde ona bak istersen.

Bilkent odtü 5 binden alıyor gazi 35 binden alıyor.Çok normal bir durum.Puanına göre gazi başarılı sayılabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: -PepeLePew-

quote:

Bizim okuldakilerin çoğu buraya geçmeyi düşünüyor sanırsam mühendislikte hazırlık yokmuş. not : istanbul üni.

mühendislikte yokmuş öyle diyor çocuklar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -PepeLePew-

quote:

mühendislikte yokmuş öyle diyor çocuklar.

Mühendislik

a)mühendislik fakültesi (hazırlık var)

b)teknoloji fakültesi (hazırlık yok)

pek araştırmamış anlaşılan sen yinede moralini bozma çocuğun

• türkiyede
    odtü-itü-bilkent-ytü-boğaziçi-koç-sabancı-tobb-hacettepe-marmara bunlara 1.klasman diyebiliriz
    bunlar dışında okuyacağın gazi dokuz eylül iyte ege ankara üni ist üni tarzı üniler 2.klasmandır ve farkeden birşey yoktur eğitimlerinde sadece sehir kampus diğer olanakları arastır gir oku
  • mantık ve akıl kullanıcısına yanıt
    Arkadaş doğru diyor bir tanıdığım gazi makine mezunu ASELSANda çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Onurlu Bir Adam

türkiyede
    odtü-itü-bilkent-ytü-boğaziçi-koç-sabancı-tobb-hacettepe-marmara bunlara 1.klasman diyebiliriz
    bunlar dışında okuyacağın gazi dokuz eylül iyte ege ankara üni ist üni tarzı üniler 2.klasmandır ve farkeden birşey yoktur eğitimlerinde sadece sehir kampus diğer olanakları arastır gir oku

Oldukça saçma kıyaslama olmuş. Yazalım o zaman Dokuz Eylül'ü en başa. Kampüse gerek yok şehir yeter. Ulaşım oldukça basit. Metroyla 10dk da sahildesin. Kent kartta 90 dk muhabbeti var bir basışta buca bornava konak karşıyaka balçoca narlıdere alayını gezersin. Tam öğrenci şehri anasını satayım. Çıkacan okuldan inecen sahile yatacan çimlere.
  • -PepeLePew- - kullanıcısına yanıt
    bak ne dedim sehir kampus ulasım ona göre kararını ver gazi de aynıdır dokuz eylülde ankara ünide bu iş böyle dostum iyte urlada denizin dibinde kurulmuş üni denize karşı yemek yiyorsun yurt odaları mükemmel 36k ile alıyor ist ünide 36k git onun kampüsüne oda harika burda ben aralarında muaazzam fark olduğunu düşünmüyorum bu benim fikrim sana göre tam öğrenci şehri olan izmir baskasına göre ist nin yanından gecemez aynı sıralama ile alan istde üni yazar buraki mesele aralarındaki eğitim kalitesi değildir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.