Şimdi Ara

.:: GAZİANTEP BULUŞMASI ? ::. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tabi bazı köyle merkeze çok uzak. Ama yakın köylerde yok değil. Dediğin gibi pansiyon bulamazsın yakınlarında. Ama insanları sıcaktır. Bana anlattığını onara maddi ve manevi yardım etmek için gittiğini bildirirsen seni anlayışla karşılayacaklardır. Ama anlatabilmen önemli. OK?! Dediğim gibi yakın köylerde var.... Yeterli mi?!
  • seni birazcık yordum galiba güzel insan
    Not: Biz iki arkadaşız yıllardır onunla / izin günlerimizde gezeriz şehirleri doya doya / karşılarlar bizi hep güzel sıcak tavırlarıyla / birde sorunlarını anlattık mı valiye kaymakama / onlardan mutlusu yok bu dünya da / ilerde gazateci olursam bunları yazacağım baş sayfalara / azla yetinmesini bilen insanları duyuracağım cebi dolu gönlü boş insanlara / belki akıllanırlar gitmeden öbür dünyaya da / sahip çıkarlar vatanının sıcak insanlarına / pek umudum da kalmadı ama / inanıyorum ki herkes mutluluğu bulacak bu topraklar da (şimdi aklıma geldi de yazayım dedim hiçbir şeyi içimde tutamam da)

bilgilerin için teşekkürler

saygılar
  • Önemli deil kardeş. Çok güzel yazmışım. Birilerine gönderme olsun. Umarım gazateci olursun...
  • gufi gusel yazmishsin dotum tebrikler
  • by ThundeR / aDoLF

düşünceleriniz için teşekkürler

saygılarımla
  • hadi artık beyler... buluşun
  • tarih ve yer versinler o.k. ben antepteyim ama antepli değilim pekte sevmem antebi ama orjinal 1 yerdir hiç1 yere benzemez
  • 5-6 kişi olduk iski, buluşma yakın. artık yakın bir zamanda yayınlarız bilgileri.

cool2hate elbette sanada tarih veririz de şu antebi sevmeme kısmını anlayamadım

görüşmek üzere ..
  • Arkadaşlar gelecek hafta içinde enim dhci bir arkadaşım daha gelcek. izmirden. O zaman buluşabiliriz
    Herkes müsait olduğu günü yazsın..
  • ben yaz okulundayım 11 ağustosa kAdar antepteyim
  • emin değilim p.tesi günü programıma bakim fırsat yaratabilirsem hafta içi uygun gibi görünüyor ama kesin zamanı p.tesi yazarım ..
  • 28 inden sonra ordayım ozaman bende gelebilrim.vaybe izmir bulusmasına katıldım simdide antep. o bulusma senin bu bulusma benim geziyoz iste varmı baska bulusma
  • mersin yada adana lılara baktım üye listesinden 4-5 i geçmedi yoksa birde burda düşünülebilirdi :)

• Bence 8 ağustos çok uygun bir gün. Pazara geliyo. Çalışıyoruz. Malum hafta içi biraz zor gibi gözüküyor ancak izin almalıyım. Bilmem sizlerin durumu nasıl. Neyse. 8 Ağustosa ne diyiyosunuz?!?!?! Cevaplar... Öneriler.
  • bakın mutlaka resim çekin arkadaşlar... resimleri görmek istiyoruz
  • walla dijital makinesi olan getirsin benim yok
  • Ehehe olmadı resimlerinizi potoşopta birleştirir reklam yaparsınız bakın bööleydi die. Biz de yutariz
  • walla dijital makinesi olan getirsin benim yok
  • sen merak etme benim ve by thunderin var.hatta by thunder bir site yapar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.