Arkadaşlar harika resimler çekip harika bir web sitesi yapacam... Sizler merak etmeyim. Yeterki buluşalım... saygılar
Bu arada... Kesin bir tarih belirleyelim. Oylamaya sunuyorum: 8 ağustos sizce nasıl?!?!?!? Mesajlar please.
bence sorun yok olabilir
bendede kamera var görüntü alırız
Olur...
diğer gaziantepli arkadaşlardan henüz bir cevap gelmedi ..
benim 9unda sınavım var gelirim ama uzun kalamam
O ne sınavı yaws. Ehliyet felan mı?! Olsun. Gel. Ne olursan ne işin varsa gel. Yeterki gel kardeş...
ben balıkesirdeyim gardaş bir antepli olarak sizi izliyorum. e artık buluşun
Olur. Buluşalımda dier Ganteplilerden haber gelirse artık...
selam şıklarım valla kusura bakmayın 1 haftafa yakın yoktum görmedim bu topici şimdi gördüm hemen daldım valla söyle kardeş eğer bir sorunla karşılaşmassak geliriz buluşuruz resimde videoda çekeriz.. ne zaman buluşmayı düşünüyosunuz kardeş...
Kesin belli değil. Yani buluşacaz. Ama GANTEP'li DH'ciler mesaj atarlarsa...
atarlar yav bizim hemşerilerimiz demi antepliler..
attım işte 9unda probability and random variables finalim war başka gün olsun şöyle iyi geçsin
O zaman bu hafta deilde gelecek hafta kısmet olursa olsun. Nasıl olur. Bu hafta sonu değilde gelecek hafta sonu?!?!?!??!?!? Lütfen fikir verin
gelecek hafta sonu olur
Bencede uygun olur...
19 Temmuz 2004'te başlayan "DH Gaziantep Buluşması" konulu projeniz tam 10 gün boyunca hiçbir net sonuca bağlanamadığı için topici "sticky" durumundan kaldırıyorum...
başarılar
Tamam iski kardeş. Sen nasıl istersen. Ben üstlerde tutmaya çalışırım. OK?! Bu arada sende destek ver... Arkadaşlar haftaya cumartesi yada pazar günü buluşalım...
Gaziantepli arkadaşlar. Çok ayıp ama ya... Ne zaman ve nerede buuşacağımızı kesinleştirelim artık...