Şimdi Ara

.:: GAZİANTEP BULUŞMASI ? ::. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar harika resimler çekip harika bir web sitesi yapacam... Sizler merak etmeyim. Yeterki buluşalım... saygılar
  • Bu arada... Kesin bir tarih belirleyelim. Oylamaya sunuyorum: 8 ağustos sizce nasıl?!?!?!? Mesajlar please.
  • bence sorun yok
    olabilir
  • bendede kamera var görüntü alırız

• Olur...
  • diğer gaziantepli arkadaşlardan henüz bir cevap gelmedi ..

• benim 9unda sınavım var gelirim ama uzun kalamam
  • O ne sınavı yaws. Ehliyet felan mı?! Olsun. Gel. Ne olursan ne işin varsa gel. Yeterki gel kardeş...
  • ben balıkesirdeyim gardaş bir antepli olarak sizi izliyorum. e artık buluşun
  • Olur. Buluşalımda dier Ganteplilerden haber gelirse artık...
  • selam şıklarım
    valla kusura bakmayın 1 haftafa yakın yoktum görmedim bu topici şimdi gördüm hemen daldım
    valla söyle kardeş eğer bir sorunla karşılaşmassak geliriz buluşuruz resimde videoda çekeriz..
    ne zaman buluşmayı düşünüyosunuz kardeş...
  • Kesin belli değil. Yani buluşacaz. Ama GANTEP'li DH'ciler mesaj atarlarsa...
  • atarlar yav
    bizim hemşerilerimiz demi antepliler..
  • attım işte 9unda probability and random variables finalim war başka gün olsun şöyle iyi geçsin
  • O zaman bu hafta deilde gelecek hafta kısmet olursa olsun. Nasıl olur. Bu hafta sonu değilde gelecek hafta sonu?!?!?!??!?!? Lütfen fikir verin
  • gelecek hafta sonu olur
  • Bencede uygun olur...
  • 19 Temmuz 2004'te başlayan "DH Gaziantep Buluşması" konulu projeniz tam 10 gün boyunca hiçbir net sonuca bağlanamadığı için topici "sticky" durumundan kaldırıyorum...

başarılar
  • Tamam iski kardeş. Sen nasıl istersen. Ben üstlerde tutmaya çalışırım. OK?! Bu arada sende destek ver... Arkadaşlar haftaya cumartesi yada pazar günü buluşalım...
  • Gaziantepli arkadaşlar. Çok ayıp ama ya... Ne zaman ve nerede buuşacağımızı kesinleştirelim artık...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.