Arkadaşlar. GANTEP'ten DH'ye katılan arkadaşlar... Bir ara buluşma yapalım ya. Nasıl olur bilemem ama... Sayıca azmıyız GanteP'ten...?! Düşünce ve yorumlar...
Valla 4 kişi çıkarsa sticky yapacam topiği :)
Çıkacağını düşünmüyorum. Bi kaç tanbe vardır benim gibi ama toplanacak kadar deildir. Genede cevapları bekliyorum...
DH tüm oluşumları destekliyor...
başarı ile sonuçlanacak tüm buluşmaları sticky yapıyor....
n'inci dereceden bir denklemin n tane kökü vardır
Tamam n tane kökü varda, dh'de duyarlı gantepli userlar var mı acaba?!?!? Onalrı aramak lazım...ş
vallaaa Antepli DH'liler var mı bilmiyorum ama Antep'in kızları güzel olur onu bilirim !
Bilmem... O kadar da güsel deiller. İzmirinkiler harika
O zaman boşverin antepi beyler, biz izmir merkezde kızların oldugu biryerde Buluşma yapalım Antepliler de gelsin oraya
eheheh :))) ortada bulusak gelin ankaraya... zaten herkes bi yerde kimsenin bulusacagi yok bari sizle bulusuyum dimi???
E izmir buluşması yeni oldu. Boşver İzmir'i. Biz en iyisi şöle Bursa taraflarına kayalım...
ama ankarada olabilir. neden olmasın
biz Gaziantepliler buradayiz
Gaziantep/Şahinbey
eeee bide Gaziantepli kızlarin güzel oldugunu bilmem ama izmirliler bir içim su
noluyo bakıym burda....
ANTEP - POWER geldi...
walla buluşmaya ben varım şahinbey / gaziantep
4 kişi oldu; sticky Kondu !
Şükür antepten çıkan bi gardaş çıktı!?
Şükür 4 kişi olduk. Daha adam yoık mu?!?!? Tanıdık manıdık kimse?!?!? Abi 4 kişiyle buluşma olur olmasına da bi kaç arkadaş daha bulsak ii olurdu. Buna da şükür!..
valla sivasta da 4 kişiyiz ama zaten sürekli görüşüyoruz aynı okulda olduğumuzdan buluşma biza geereksiz