Şimdi Ara

.:: GAZİANTEP BULUŞMASI ? ::. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet ben geldim antepliyim ve tatilde olduğumdan stickyi göremedim iski.8 ağustos banada uyar bence daha göremeyenlerde vardır iski
  • İski deil by ThundeR... Eğer bildiğin kişiler varsa DH'de onlarada haber ver... 8 ağustos... Ama neresi?!
  • selam sevgili hemserilerim agustosta orda olamamak ne kötü keske eylül olsaydi biz de katilirdik neyse bizde digerine yetisiriz

hepinizi simdiden iyi eglenceler
  • Sanırım o zamana kadar buluşamayız. Olmasza senide bekleriz. Arkadaşların buluşmaya niyeti yok...
  • Buluşma potansiyeli varsa sticky yaparız tekrar,sorun değil..
    kaç kişi gelecek veya gelirim dedi ?
  • abi ne millete soruyon şu gün şu saat şurada de tamam diyelim
  • Thunder kardeşim daha buluşamadınız mı yawS? :Pp

Bilecik'ten sadece ben varım. Ben de geliim Antep'e Tyr la senin yanına olur mu :Pp
  • Gelir 5-6 kişi...
  • Her zaman bekleriz Woraz. Ayıp ettin şimdi. Başımızın üstünde yerin var. Buluşuruz unarım. Bu hafta sonu... Gelen gelir wallaha. Gelmeyen çok şey kaçıracak die düşünüyorum. Saygılar...
  • nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • kardeş yeri belirtte isteyen gelir istemeyende çok şey kaçırır dediğin gibi birde hangi gün ve saat akçta olduğunu bilelim.
    eğer işlerim çıkmazsa gelirim büyük ihtimalle.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derman -- 6 Ağustos 2004, 1:23:24 >
  • Ayın 8'inde otantik bir ortamda buluşalım. Neresi bilmiyorum. Bir kafeyede gidebiliriz...
  • vallahi akyol üzerinde EKİN diye güzel üstü açık bir cafe var isterseniz orayı düşünebiliriz..

daha ben bugün ordaydım..
    yeil suyun karşısındaki arasokakta yeri.
  • peki birbirimizi nasıl tanıcaz????????
  • evet biliyorum orayı. bu arada yeni açılan kırmızı kafede de buluşabiliriz. ama seçim sizin... nasıl yapalım. ama kesin olarak ayın 8 inde buluşalım...
  • hehehe... elinde kırmızı bir balon görürseniz bilinki o benim...
  • ok kardeş zaten seni tanırsak hepimiz bir araya gelmiş oluruz ama neresi diyosunuz yani yaklaştı iyice

allahım inşallah ayın 8 inde bi işim çıkmaz..........(amin demeniz gerekiyor burda arkideşler)
  • bence ekin iyi olur kırmızınınn garsonları 1az p.ç
  • Oldu o zaman. Ekin de buluşalımda tam olarak yerini belirt. Ve tüm donanimhabercilerden tanıdıklarınıza iletim arkadaşlar. Ben yanımda bi tane dhci getiriyorum. Pazar günü(yarın) saat kaçta aolsun ,?!ölen buluşalım işte... Ne dersiniz.(Ekinin yerini tam olarak belirtirsen sevinirim...
  • kardeş ekinin yeri tam olarak nerde.................

hııııı akyol üzerindeki yeşil suy çay bahçesi ninn yanındaki arçelik bayinin tam karşısındaki ara sokakta zaten görürsünüz EKİN DİNLENTİ diye hadi görüşmek üzere...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.