Şimdi Ara

Gaziantep'de yemek nerede yenilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
3
Favori
12.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3-4 gün gibi bir süre Gaziantep'i gezmeye gideceğim. Gitmiş görmüş orada yaşamış olan arkadaşlardan ne nerede yenir tavsiyesi istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ozbii

Arkadaşlar 3-4 gün gibi bir süre Gaziantep'i gezmeye gideceğim. Gitmiş görmüş orada yaşamış olan arkadaşlardan ne nerede yenir tavsiyesi istiyorum

daha yeni gidip gelen biri olarak;

et yemek için kebapçı halil usta, şehitkamil bölgesinde (bombalı saldırının olduğu yere yakın) saat 16.00ya kadar açık veya imam çağdaş (şehir merkezinde)
    baklava heryerde var şahsen güllüoğlu ve imam çağdaş en güzeli.
    kahvaltıda yenen katmer için katmerci zekeriyya usta-öglen 12ye kadar açık. mutlaka deneyin derim
    baharat vs alacaksanız almacı pazarı, merkezde.
    hediyelik eşya vs bakırcılar çarşısı, bedesten, merkezde

arkadaşın dediği gibi pazarlık etmekte fayda var çünkü esnaf baya fazla ve pazarlığa açık bir ortam var.

• imam çağdaş'a git...asıl yemek orda çıkıyor,demedi deme...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yousuf189

imam çağdaş'a git...asıl yemek orda çıkıyor,demedi deme...

+1
  • Antepte yemek için Halil ustada küşneme.
    Gündüz 12-15 arası açık oluyor. Daha sonra giderseniz birşey bulamadan gelirsiniz.
    Bir porsiyon kebabı 14 lira ve mükemmel lezzetli. Ayrıca halil ustanın salatasıda çok güzel.
    Zeugma müzesinin arkasında kalıyor yer olarak.
    İmam çağdaş baklavaları enfes.
    Almacı pazarı çok güzel yine.
    El işi tavlalar var antepte, fiyatları pahalı ama harika işçilikleri var cidden.
    Katmerci zekeriya gerçekten hem lezzetli yemek yapıyor hemde çok iyi bir insan. Antepte tek bir günümüz vardı bizi çok güzel yönlendirdi, telefon numarasını verdi bir sorun vs yaşarsak aramamız için.
    Biraz ağır ama metanette beyran çorbası ilede kaahvaltı yapmanızı öneririm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zeugma müzesine git sabahtan , öglen yemegi için 11-12 gibi halil ustaya git zaten zeugma müzesine yakın . esnaf lokantası gibii bir yer. adam para için çalışmıyor , işini seviyor . ögleden sonra kapıyor sanırım.

başka bir gün bakırcılar çarşısını gez, oralarda baharatta bakarsın ve imam çagdaşta kebap yedikten sonra baklavanıda yersin.

Antep için 2 gün yeter . başka birşey yok .
  • Biz de gideceğiz, süper konu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Salon hocam ekmek yeme dedi.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • imam çağdaşta simit kebabını sevdim tavsiyedir...
    baklavada çelebioğlu ve zeki inal ı beğendim..
    patlıcan kebapı bir lkontada değilde herahngi bir kasapa girip yaptırmanı tavsiye ederim
    fırında çok lezzetli oluyor
    ciğerci mustafa var galiba bide oranın da ciğeri süperdi
  • arkadaşlar hepinizin yorumu için çok teşekkür ederim, antepten dün geldim diğer arkadaşların dediği gibi kesinlikle zekeriya ustada katmer ile kahvaltı yapılmalı. Başka bir sabah metanette beyran çorbası içilmeli ben aynı gün üst üste yedim fena oldum söylemesi zekeriya usta'ya yakın ciğerci mustafa var kesinlikle orda ciğer dürüm yiyin ve yanında ayran için. Bi akşam yemeğe imam çağdaşa gittim. Garsona uzaktan geldiğimi bize ufak ufak karışık bi şeyler getirmesini söyledim. Önden birer fındık lahmacun arkasından da karışık bi kebap geldi ortaya(kuzu şiş, fıstıklı kebap, urfa, patlıcanlı kebap). Son akşamımda halil ustaya gidecektim ama rahatsızlandığım için malesef gidemedim bütün gece uyumak zorunda kaldım. Kısacası antep gezilmesi görülmesi ve bol bol yemek yenilmesi gereken bir yer

• quote:

arkadaşlar hepinizin yorumu için çok teşekkür ederim, antepten dün geldim diğer arkadaşların dediği gibi kesinlikle zekeriya ustada katmer ile kahvaltı yapılmalı. Başka bir sabah metanette beyran çorbası içilmeli ben aynı gün üst üste yedim fena oldum söylemesi zekeriya usta'ya yakın ciğerci mustafa var kesinlikle orda ciğer dürüm yiyin ve yanında ayran için. Bi akşam yemeğe imam çağdaşa gittim. Garsona uzaktan geldiğimi bize ufak ufak karışık bi şeyler getirmesini söyledim. Önden birer fındık lahmacun arkasından da karışık bi kebap geldi ortaya(kuzu şiş, fıstıklı kebap, urfa, patlıcanlı kebap). Son akşamımda halil ustaya gidecektim ama rahatsızlandığım için malesef gidemedim bütün gece uyumak zorunda kaldım. Kısacası antep gezilmesi görülmesi ve bol bol yemek yenilmesi gereken bir yer

Afiyet olsun, zahmet olmazsa fiyatları da söylerseniz

• quote:

Orijinalden alıntı: labidu

antepte üçkağıtçı çok dikkat et.bişey alırken pazarlık et.bide cüzdana dikkat.

araba alırken beni dolandırmaya çalıştılar bir günün gitmişti sonunda uyandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: iztuzu

quote:

arkadaşlar hepinizin yorumu için çok teşekkür ederim, antepten dün geldim diğer arkadaşların dediği gibi kesinlikle zekeriya ustada katmer ile kahvaltı yapılmalı. Başka bir sabah metanette beyran çorbası içilmeli ben aynı gün üst üste yedim fena oldum söylemesi zekeriya usta'ya yakın ciğerci mustafa var kesinlikle orda ciğer dürüm yiyin ve yanında ayran için. Bi akşam yemeğe imam çağdaşa gittim. Garsona uzaktan geldiğimi bize ufak ufak karışık bi şeyler getirmesini söyledim. Önden birer fındık lahmacun arkasından da karışık bi kebap geldi ortaya(kuzu şiş, fıstıklı kebap, urfa, patlıcanlı kebap). Son akşamımda halil ustaya gidecektim ama rahatsızlandığım için malesef gidemedim bütün gece uyumak zorunda kaldım. Kısacası antep gezilmesi görülmesi ve bol bol yemek yenilmesi gereken bir yer

ciğercide genelde 2 kişi 20-30 tl arasında hesap ödedim, imam çağdaşda 50-60 tl arasındaydı(karışık bir kebap+ayran+1 porsiyon tatlı), katmer porsiyonu 8 TL idi sanırım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iztuzu

quote:

ciğercide genelde 2 kişi 20-30 tl arasında hesap ödedim, imam çağdaşda 50-60 tl arasındaydı(karışık bir kebap+ayran+1 porsiyon tatlı), katmer porsiyonu 8 TL idi sanırım.

Teşekkür ederim, arkadaşın düğününe Besni'ye gideceğim zaman uğramayı düşünüyorum.

• Arkadaşlar çoğunluk imam çağdaşı önermiş fakat fiyatları da oldukça pahalı. Daha ucuza lezzetli kebap yiyebileceğimiz başka yerler var mı acaba?
  • antepten geliyor sitesinde farklı öneriler var istersen onlara bir bak.

http://www.anteptengeliyor.com/#!antep-hakknda/c3mk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.