Şimdi Ara

GAZİANTEP MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1) Gazianteptep'i tercih edersem rahat edebilcekmiyim dersler dışında tabi
    2)iö mi yoksa normal öğretimmi
    3)yurt imkanları nasıl okuduğum kadarıyla herkes bir bisiklet edin diyorlar
    4)300 lira burs yeterli oluyormu aileden nekadar yardım almak gerekiyor aylık
    5)ulaşım imkanları nasıl yurt içi bizikletle hallettik hadi diyelimki dışarı cıkıcaz yada eve çıkıcaz üniversiteye ulasım kolaymı
    6)üniversiteye yakın 2+1 evlerin fiyati hakkaten 750 900 arasımı ?
    7)insanları nasıl öğrenci milleti severler mi
    8)okuması çok zor diyorlar hatta biri girişi belli çıkışı belli değil bile demişti bana gerçekten okadar zormu çalışırsan olmazmı birşey
    9)çalışmak istersek işimizi kendimizmi bulmalıyız yoksa üniversite kendisi bir yardımda bulunuyormu ?
    10) çalışmak istiyorsam iö mi yoksa nomal öğretimmi?
    11)ing okumak okadar zorluyormu insanı ing okadar kötü deil ama sonuçta biriyle konuşcak olsam bir yeri tarif etmek ve kendimi tanıtmaktan ileri geçemem :(
    12) ing okurken dışarıdan takviye kursa gitmek gerklimi
    13) öğretim görevlileri çok katı ve geçirmediği içinmi kalıyor millet yoksa sınavlar zor olduğu içinmi
    14)hazırlık sınıfına başlıcak olursak nasıl bir ders sistemiyle karşılaşıcaz
    15)adana ceyhandan tercih yapıcam yabancılık çekermiyim ortama ?

Cevap atan arkadaşlara çok teşekkür ederim cevaplarınızı 4 gözle bekliyorum

• kiralar yüksek, ulaşım çok kolay, sosyal hayat iyi seviyede, 300 lira yetmez ev düşünürsen 750-1000 lira arası bir bütçen olmalı,insanları etliye sütlüye pek karışmaz, suriyeli çok fazla, okuyan herkes okumasının çok zor olduğu konusunda hemfikir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gezzgincii

kiralar yüksek, ulaşım çok kolay, sosyal hayat iyi seviyede, 300 lira yetmez ev düşünürsen 750-1000 lira arası bir bütçen olmalı,insanları etliye sütlüye pek karışmaz, suriyeli çok fazla, okuyan herkes okumasının çok zor olduğu konusunda hemfikir.

teşekkür ederim acaba vaktin varsa biraz daha ayrıntılı cevaplar mısın?
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=93968639

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @gaunplatform twitterda. Gaün platform facebook. Takip et. Bu sene sistem biraz lehimize kararlar almaya başladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: talip316

quote:

Orijinalden alıntı: Gezzgincii

kiralar yüksek, ulaşım çok kolay, sosyal hayat iyi seviyede, 300 lira yetmez ev düşünürsen 750-1000 lira arası bir bütçen olmalı,insanları etliye sütlüye pek karışmaz, suriyeli çok fazla, okuyan herkes okumasının çok zor olduğu konusunda hemfikir.

teşekkür ederim acaba vaktin varsa biraz daha ayrıntılı cevaplar mısın?

ulaşım şehrin neresinde oturursan otur tramvay var, çok sık kalkan otobüsler var hiç bir şekilde sorun olmayacak emin olabilirsin.

sosyal yönden bir çok cafe,bar,içkili sayısız mekan,spor salonları,yüzme havuzları,eğlence merkezleri,kayak merkezi bile var(gitmedim ama nasıl olduğunu bilmiyorum) ne ararsan bulabilirsin 3 tane avm var giyimine düşkünsen bir çok marka bulunuyor, futbola meraklıysan süperligde zaten gaziantep her maça gidersin biletler tuzlu olur biraz büyük maçlarda.

Kiralar yüksek 750-900 civarı söylentiler doğru daha altına ev bulman çok çok zor yurt fiyatlarını bilmiyorum.

Suriyeli sayısı inanılmaz fazla 10 insandan 3-4'ü suriyeli kesin ama toplanıp kamplara falan götürülecek deniyor belediye başkanı muhtarlara tebligat vermiş mahallenizdekileri bildirin diye.

Okul çok zor diye biliyorum içerden değilim daha ayrıntılı onlara sor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mkemal52

@gaunplatform twitterda. Gaün platform facebook. Takip et. Bu sene sistem biraz lehimize kararlar almaya başladı.

lehimize derken mesela örnek vermisin birde facebook takip etmem gereken yerin link atarmısın bir cok gurup ve sayfa varda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaz okulu kalkacak. Alttan kalan derslerin hepsini alamiyodun.öyle olunca dauüstteki derse gecemiyodun. Alttan istediğin kadar ders alacaksin
    . not denkliği düzenlenecek daha iyi duruma getirilecek . bakalim.

• bende ktü ve gaün makine mühendisliği arasında kaldım arkadaşlar yardımcı olabilr misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayite

bende ktü ve gaün makine mühendisliği arasında kaldım arkadaşlar yardımcı olabilr misiniz ?

Antepin mühendislikleri aşırı zor. Birçok bitiremeyen var. Bence antepi yazma.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.