Çoğu fabrikanın zaten eskiden beri faaliyette olduğu söyleniyor. Neden yeni fabrika olduğu söylendi sebebini bilen var mı acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gaziantep'te açılan 300 fabrika hakkında
-
-
Kime yalan söylüyorlar niye söylüyorlar hiç anlamıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu ne la puhaha, 2023' te bir daha açarız. yerli fabrikalar göklerde
-
-
Bir kac tane firma ismini google'a yazıp baktım 2009 96 ve 89 yılında kurulmuş faaliyete geçmişler
quote:
Orijinalden alıntı: ZelHaS
Bir kac tane firma ismini google'a yazıp baktım 2009 96 ve 89 yılında kurulmuş faaliyete geçmişler
Her sabah açılıyor akşam kapanıyor işte, ne var şaşılacak.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
isleri gucleri yalan dolan.
gercekten acilan ama fabrika dedikleri de suriyeliler tarafindan acilmis bir apartman dairesi icindeki ofistir
-
Bir Gaziantep atasözünün dediği gibi : Sen salçanı yap,turşunu kur,fabrikanı aç; gerisini Amerika düşünsün...
-
Allah bir dedikleri için şüphe ile yaklaşan gençler deist oldu.
Zaten sana bana anlatmıyor ki 300 tane fabrika açtık diye. Kendi seçmenine anlatıyor. onlarda afiyetle yiyor işte.
-
Eskiden en azından biraz ölçer-biçer yalan atarlardı.
Şimdi iyice cozuttular.
-
Adamlar 300 ü tamamlamak için bile 212 den 214 e atlamış aga bunlar alem yahu.
-
Gaziantepteyim öyle birşey yok.Başpınar rezil durumda sigorta yok asgari ücret bile vermiyor çoğu işletme.Ne iş güvenliği önlemi var ne covid-19 önlemi.Zaten kapatan kapatana sadece büyük işletmeler ayakta durabiliyor.
-
Jüpiterde 300 fabrika açtık desek inanacak kitlemiz var.
|
isleri gucleri yalan dolan. gercekten acilan ama fabrika dedikleri de suriyeliler tarafindan acilmis bir apartman dairesi icindeki ofistir |
Her sabah açılıyor akşam kapanıyor işte, ne var şaşılacak.
|
bu ne la puhaha, 2023' te bir daha açarız. yerli fabrikalar göklerde |
|
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X