Şimdi Ara

GAZİMİ ANKARA ÜNİVERİSTESİMİ ACİL YARDIM :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ankara yada gazi üniversitesi bilgisyar mühendisliği hangsi daha ıyı ?

• Ankara bilgisayarda asistan eksikliginden lablara 3.siniflar bakar. golbasindadir, sehir merkezinden ulasimi zordur, kampus yasami yoktur.

Hocalarin bikac tanesi bilgisayar muhendisligi mezunudur. geri kalan fizik, matematik mezunu falan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gazi bilgisayar mühendisliğini 3.sınıfta bıraktım. Gaziyi de Ankarayi da bilgisayar mühendisliğini de önermiyorum. Başka seçeneklere yoğunlaş bence.

• candas19 C kullanıcısına yanıt
    elketirk elektronikte tutuyor bu iki üniverstede . onu öneririmiisn ? bide özel değilse neden bıraktın acaba ? aslında haccettepe bilgisyar birkaçbin önümde tutma olasılığı var gazi ve ankara ü. gerimde kalıyo tam aradayım yani. ama ankara dışı düşünmüyorum bi ege tada dokuz eylüle gidip napıcam diye düşünüyorum
  • Elektrik elektronik daha iyi tabiki. Fakat iki okulda sürekli geriliyor. Ingilizce eğitimi yok, yetersiz lablar, berbat bir kampüs ortami. Sabah 8 aksam 5 memur gibisin. Gazinin siyasi yapisini da var. Mühendislikte çok bir şey yok olaylar, reis vs ama sonuçta aynı zihniyete sahip daha pasif kişiler. Daha birçok nedeni var bırakmamın.
    Hacettepeye gelirsek saydiklarimin tam tersi. Hazirligi odtu, bilkent olmasa da iyidir. Kampüs ortami odtuden farksizdir. Sosyal aktiviteler fazla. Ama genel olarak bilgisayarda bir düşüş var. Eger cok farkli bir ilginiz yoksa okursun normal bir sekilde ya kpss ye girersin ya da ozelde 2,5-3 maaş alip gecinir gidersin. Ama illa tercih yapacaksak bunlar arasinda 1)hacettepe bilg 2)gazi elektrik

• quote:

Orijinalden alıntı: tuana lara

ankara yada gazi üniversitesi bilgisyar mühendisliği hangsi daha ıyı ?

Gazi güzel değilmiş kardeş
    İngilizce sıkıntı değil çünkü odtü kkk inşaatı bıraktım temel sağlam ankara üni İngilizce bilgisyar oluyo.türkçesini yazmayı düşünmüyorum. umarım haccettepe olur. peki ben odtüde profu geçmiştim gazi hazırlığıda atlarım o halde dimi ? sosyal ortam eski üniverstemde fazlasıyla vardı ama derslerden kafa kaldıramıyoduk.:( öncelikle eğitimi düşünüyorum.peki sen okulu bıraktın yenidenmi sınava giriyorsun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İZmir plaka yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lalelim kullanıcısına yanıt
    ankara üniversitesi ?
  • quote:

ankara üniversitesi ?

Ankara üniversitesine giden arkadaşım seviyor üniversitesini farklı bölüm gerçi
  • quote:

İngilizce sıkıntı değil çünkü odtü kkk inşaatı bıraktım temel sağlam ankara üni İngilizce bilgisyar oluyo.türkçesini yazmayı düşünmüyorum. umarım haccettepe olur. peki ben odtüde profu geçmiştim gazi hazırlığıda atlarım o halde dimi ? sosyal ortam eski üniverstemde fazlasıyla vardı ama derslerden kafa kaldıramıyoduk.:( öncelikle eğitimi düşünüyorum.peki sen okulu bıraktın yenidenmi sınava giriyorsun?

Ben nerdeyse hiç ingilizce bilmeden atladim coooookkk rahat gecersin hazirligi. Evet yeniden girdim 8bin oldum odtu uzay havacilik yazacagim.

hayırlı olsun ama ben senin için profu çok rahat geçersin diyemiyeceğim malasef baba gbi bir sınav vocab dehşet deli hazırlıklı ol. kur olarak elem. başlamaya çalış rahat puan toplarsın.
  • quote:

hayırlı olsun ama ben senin için profu çok rahat geçersin diyemiyeceğim malasef baba gbi bir sınav vocab dehşet deli hazırlıklı ol. kur olarak elem. başlamaya çalış rahat puan toplarsın.

Sağ olun. Hocam zaten ben kendimde en büyük eksiklik olarak ingilizceyi görüyorum ve seve seve çalışacağım bu sene. Arkadaşlarım ingilizcenin üstüne başka dil öğreniyor ben daha buralardayım içime koyuyor. Bi yerden başlamak lazımdı onu yaptım bende.
    aynen ing laızm zaten 2.sınıfta zorunlu 2 dil öğrenceksin ama san şunu dıyım derste anlatılanla uzkatan yakından alakası yok profun .cesur Öztürk amcanın prof kitabını al sene başından başla çalışmayaa.. ve mutlaka haziran profuna girmeye çalış en kolayı o oluyo ama iyi puan toplayan öğrenciler haziran profuna girebiliyor.temmuz-eylül ve ekimdeki proflar baba gbi oluyor.
  • tuana lara T kullanıcısına yanıt
    Odtü'de çok arkadaşım var zaten sağ olsun onlar yardım ediyorlar sana da teşekkürler :) Bu arada Kıbrıs'a ne zaman başladınız benim de arkadaşım var makine okuyordu orada galiba bu sene atılacak :D
    hahhahahahha atılcak haa :) 2011 de girdim bu yıl bıraktım çok uzak olmuyo bide inşaat bana göre değil . sınava giriyim tıp olsun istedin ygsde 20 bindeydim sonra lys fizik batırdı beni sağolsun simdi 30 bindeyim :(
    Bizde 2011 girişliyiz aynı dönemsiniz alfa romeo giuliettası var belki bilirsin :D
    Sağlık olsun yapacak bir şey yok önümüze bakmaya devam edeceğiz.
    yani o arabaya benzerr vardır mutlaka :D :D çok jiks arabalar var yaniii
    Kıbrısdaki tek araba bende var diyordu da bizi yemiş galiba :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.