Bir örgütü ayakta tutma yönteminin olabildiğince üye toplamak ve terör yaymak için kaynak sağlamak olduğunu bildiğimize göre bu örgütlerin temel motivasyonu nedir ? Fetö DAEŞ El-Kaide Boko Haram Hizbullah Örneğin bu terör örgütlerinin temel motivasyonunun komünizm olmadığını biliyoruz ? |
Gazze'de bir okul😓😓 (3. sayfa)
-
-
DAEŞ
-
Motivasyon ne? Maça çıkarken oyuculara maçı kazanmak için verilen motivasyon mu?
Örgüte üye toplamak için İslamı kullandıklarını ima ediyorsan evet doğru kullanıyorlar. Motivasyon kelimesi doğru bir tanım değil.
-
Yani sende çok vurdun. Onların işine geleni kabul edip işine gelmeyeni kabul etmiyorlar. Mesela banka falan da kullanmamaları lazım ama hepsinin bankada hesabı var. Devletin borçtan aldığı faize ses çıkarmazlar, içkiden kumardan gelen vergiyi yemeye de ses çıkarmazlar. Sorsan hepsi çok müslüman. İşide göre hepsi kafir.
-
Gerçek hayatta pısırak söylemediğin sözleri klavye başında delikanlı kesiliyorsun değil mi. Mesajlarından İslam düşmanı olduğun ve forumu İslama olan nefretini kusma yeri olarak kullandığın çok açık.
Kişinin inancı kendisi ile Allah arasındadır. Devlet ile Allah arasında değil. Bugün dünyanın hangi ülkesine gidersen git, dinini özgürce yaşayabilirsin. Cahiliye dönemindeki din savaşları biteli çok oldu fakat sen hala o dönemde kaldın sanırım. Kaldı ki ortadoğudaki terör örgütlerinin hepsi Müslüman ülkelere karşı savaşıyor, terör örgütlerinin din ile ilgilerinin olmadığını buradan da anlayabilirsin.
-
Bu mesajınızdan sonra bu foruma üye olurken form'u nasıl doldurabildiniz şaşırdım. İyi akşamlar.
Motivasyon işgöreni, beklenen nitelikte ve nicelikte görevini yapması için etkilemek anlamındadır. Genel bir ifade ile bir veya birden çok insanı, belirli bir yöne (gaye ve amaca) doğru devamlı şekilde harekete geçirmek için yapılan çabaların toplamıdır.
-
Bi millete güya inancını öğretmeye çalışmanız kalmıştı.
Sen kimsin ki birader? Yok Türk askerine karşı savaşacakmış, yok deaşmı ışid mi onun yanında yer alacakmış?
Hayırdır?...
Adminler görmüyor mu bunları merak ediyorum.
Ettiği laflara bak!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugarb -- 10 Kasım 2024; 21:56:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yemen'de ölen çocuklar için hiç tepki vermediğini ve umursamadığını anladım teşekkürler. Senin için önemli olan İsrail sadece. O zaman masum çocuklar üzerinden konuşmamanı rica ediyorum. Çünkü senin için masumların bir önemi yok.
Son bir soru daha sorucam. Savaşta masum filistinli çocukların ölmesi ve bunların anında medyaya servis edilmesinden en çok yararı kim sağlıyor? İsrail'in bundan zerre yarar sağlamadığı açık, kendi halkı bile Netenyahu'yu istemiyor. Bir akıl yürütüp en çok yararı kim sağlıyor, hamas militanları tünellerde cirit atarken, cipsleri kolaları stoklarken masum çocuklar ve halk neden o tünellerde saklanamıyor?
-
Din savaşları bitmedi, müslümanların gücü olmadığı için savaşamıyorlar. Teknolojinin olmadığı, savaşların kaba kuvvetle kazanıldığı dönemlerde islam devletleri sürekli savaşırdı. Çünkü din bunu emreder, din allahın oluncaya kadar savaşın der.
Sana bir soru. Tüm islam ülkeleri bir araya gelse, maddi kaynaklarını birleştirse, Amerikaya karşı savaşan hristiyan bir terör örgütü kurabilir mi? Çin, hindu veya budist terör örgütü kurup Hindistanda savaştırabilir mi? Kurnaz insanlar tarafından rahatlıkla kullanılabilecek bir dinin kaynağı tanrı olabilir mi? Sadece düşünün.
-
Birincisi bir İsrail avukatı olarak niye "masum çocuklar" tabirini kullanıyorsun? İsrail için çocuk, yaşlı, hayvan vs farkı olmadığını, bir destekçileri olarak bilmiyor olamazsın. Hepsi "goyim"dir ve hepsini öldürmek sözde tanrıları tarafından onlara meşrudur.
İkincisi, İsrail hiçbir zaman sivil öldürmekten çekinmiyor ki bunların yayınlanmasının aleyhine olacağını düşünsün. ABD'deki yer altı tünelleri skandalı ortaya çıktı kim ne yapabildi? Sizin gibilerin desteğiyle kolayca pisliklerini örtebiliyorlar nasılsa. O tüneller yahudilere değil, hani olmaz da velev ki müslümanlara ait olsaydı, çocuk kaçırmaları, işkenceleri vs asla ağzınızdan düşmezdi. Medyada yıllarca gündem olurdu. Direk İsrail askerleri video yayınlıyor "buraya bebek öldürmeye geldim, 12 yaşında bi çocuk öldürdüm ama henüz bebek yok" diye sırıtarak anlatıyor. Belli ki senden başka "bunu yayınlamak bizim aleyhimize olur" diye hesap yapan siyonist yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Din savaşları bitti. Yaklaşık 800 yıl önce. Filistindeki de savaş da bir din savaşı değil. İşgal edilen Filistin toprakları için toprak savaşı. İslam barış dinidir, savaşmayı emretmez. Sendeki İslamofobiden dolayı sigortalar yanmış. Sendeki İslamofobinin kaynağını araştırmak lazım.
-
Neden sürekli İsrail'i ben savunuyormuşum gibi davranıyorsun? Böyle mi motive oluyorsun? Allah görmüyor mu senin iki yüzlü olduğunu, işine gelen masum ölümlerine ses çıkarıp, işine gelmeyenler ne yemeni kardeşim dediğini.
ABD'deki yer altı tüneliyle sizin hamas başının ailecek kaçtığı tünel ne alaka. Her işine gelmeyen gerçeğe kılıf bulmak için çabalamana gerek yok. Hamas, sivil halkı tünellere sokmuyor, onların ölmesine göz yumuyor. İşine gelince tankı patlatma videoları çekmeyi biliyorlar tünellerden. Hamas'ın filistin yararına bir tane işi yok.
-
Kafan mı güzel la senin? Allah'a inanmayan, İslam'a hakaret ettiği mesajları ortada olan biri olarak "Allah görmüyor mu" yazmak ne oluyor? Ne çeşit bi takiyye? İkiyüzlülük dersini İsrailden mi aldın? Evet benim niyetimi Allah biliyor da senin niyetini ne yapacağız? Allah'a inanmadığın için kendini rahatlatıyorsun tabi. Her haltı yemek serbest nasıl olsa (haşa) ahiret yok, hesap vermek yok sana göre.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X