Şimdi Ara

Gazze'ye savaşmaya gidiyorum' diyerek evden çıkan Engin Arslan Suriye'de cezaevine atılmış. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Afferim yine adam gitmiş, forumdaki korkaklar gibi sabah akşam konu açıp millete yahudisin, israillisin diye yaftalayıp kul hakkına girmiyor, adam gibi fikri neyse zikride o. Birde forumdakilere bak, hee birde starbuckscı tebliğciler var, anca milletin kahvesini döksün  

• coolman06 C kullanıcısına yanıt

sınır bizim tarafa geçerken yol geçen hanı. öbür tarafa doğru olması gerektiği gibiymiş. vah halimize

nese ozkahn gelir yalanlıcak bişe bulur.

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

Bizimkilere gore serbest. Adamlar geri bile gondermeyip hapse koymuslar.

• He işte böyle bana bunlarla gelin.Doğal seleksiyon mümkünse bidaha gelemesin :))))Helal olsun adam inancı için bedel ödemiş işde valla takdir ettim.Her baba yiğit yapamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 22 Kasım 2023; 7:7:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Suriye'de savaş ösvaş yok. Buradakiler niye memleketkerine gönderilmiyor?

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

Bak adam hemen anlamış sana cevap vermiş. Kinayenin ne olduğunu bilmeden sazan gibi her yoruma atlamayın.

• alex59 kullanıcısına yanıt
    He tabi canım neyin ne olduğu belli olmayan bir kişi benim sınırımdan benden habersiz bilgim olmadan ihlal etmiş.Suç islemedi oluyor Suriye bile gukuk Ülkesi değilmiş adamı hapse atmıslar.He bide kimbilir ne yaptı oda var.Burdaki ahmaklar gibi İncilik üssüne gidicem diyip Polisimize artislik yaptığı gibi ordaki görevlilerede artislik yapmış olabilir.Suç işlediğini söylüyebilrim ana kanıtlayamam. caniiim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 22 Kasım 2023; 13:42:8 >
  • aykut291 A kullanıcısına yanıt

Kafa pırıl pırıl git duvara sürt belki bir kıvılcım çakar da benim ne demek istediğimi anlarsın.

Sınırı kaçak olarak geçen kişiyi "hiç bir suç işlememiş" olarak tanımladığınız aynı cümlede Suriyelileri de "ne olduğu belli olmayan" olmayan olarak tanımlıyorsunuz. Yazdığın her şey apaçık ortada, kinayeye yer kalmıyor maalesef. Kinaye yapmak istiyorsanız eğer, birinden birini tanımlamamanız ya da sınıflandırmamanız gerekirdi.

Gününüzün çoğunu TikTok videosu izleyerek geçirdiğniz için yazılı iletişimi unutmuşsunuz, düşündüğünüzü aktaramıyorsunuz. Olsun, bir sonrakinde kamera önünde dans ederek anlatırsınız söylemek istediğinizi, çok daha iyi anlaşırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 22 Kasım 2023; 16:20:20 >
    En altaki arkadaşın yorumunu okuyunca ve sende böyle söyleyince tekrar okudum.Öyle bir yazmışsınkı yanlış anlaşılmaya müsait ve bu yanlış anlaşılmayı yaşayanda sadece ben değilim.Yani bence sen sürt kafanı duvara daha iyi bir sonuç alırsın belki.Ben senin nedemek istediğini 3. Okuyuşumda anca anlıyabildim.

• aykut291 A kullanıcısına yanıt

Kapasiten o kadar demek ki 3 kere okuyup anca anladığına göre demek ki yazdığım anlaşılır bir şey. Bak mesela kafanı duvara 3. sürtüşünde kıvılcım çakmış ve ne demek istediğimi anlamışsın.

Sonuçta zorda olsa yaptığım kinayeyi anladın mı anladın o zaman daha fazla uzatmayın bu konuyu.

• Isid lilerden sonraki en durust musluman bu redikal..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tgrt
    İsrail hedef aldı, Hamas açıkladı: Gazze’de iki Türk şehit oldu - TGRT Haber
    https://www.tgrthaber.com.tr/gundem/israil-hedef-aldi-hamas-acikladi-gazzede-iki-turk-sehit-oldu-2916181

Gerçekten gidenler olmuş. Bir tanesini 2 çocuğu varmiş, çocuklar için üzüldüm. Bugün, Katardaki Hamas liderlerinin İran diş işleri bakaniyla görüşmesinden bir kesit izledim, etrafa gülücükler saçiyorlardi. Onlar bile Gazzedeki halki umursamiyor ki, alacaklari yardim paralarina bakiyorlar.

• Jose_Gökhan kullanıcısına yanıt

Bu hikayedeki en mantıksız bölüm bu değil bence 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13 ay sonra Esad düşünce tüm mahkumlar serbest bırakılırken bu çocukta serbest bırakılmış  

Her şerde bir hayır vardır. Gazze'ye varsa ölecekti yüzde 99. Hiç yoktan burada 13 ay hapis ile yırtmış. Artık değil kaçak yollarla Suriye'ye gitmek evinden çıkmaz heralde ...

www.manisadenge.com
    MANİSALI ENGİN ARSLAN SURİYE’DE ESARETTEN KURTULDU
    https://www.manisadenge.com/haber-manisali-engin-arslan-suriyede-esaretten-kurtuldu-106829

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 9 Aralık 2024; 19:31:20 >

• Guest-2C95D464A G kullanıcısına yanıt

Adam ölmeden mezara koydun....

Helvasını da yapıp dağıt bari de tam olsun!

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.