Şimdi Ara

Gazze'ye savaşmaya gidiyorum' diyerek evden çıkan Engin Arslan Suriye'de cezaevine atılmış.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    "Gazze'ye savaşmaya gidiyorum" diyerek evden çıkan ve 1 aydır haber alınamayan Engin Arslan'ın Suriye'de cezaevine atıldığı ortaya çıktı. Suriyeli yetkililer aileyle iletişime geçerek Engin Arslan'ın sağlığının iyi olduğunu ve cezaevinde olduğunu bildirdi.
    https://twitter.com/bpthaber/status/1726531545358545153?t=092IY2PBE730SoI6nY1fuA&s=19

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lirikal Militan -- 21 Kasım 2023; 11:0:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adam savaşmaya gidiyorum diye çıkmış evden ablası başına bir iş geldi mi diye merak ediyor. Ne acayip bir tepki..Madem bu kadar kaygılanacaktın ne diye gitmesine izin verdiniz. İlginç.

Eğer bu kişi ve olay gerçekse kendisini tebrik ediyorum. Burada milletin içtiği kahveye, yediği hamburge çemkiren kolpacı islamistler gibi koftiden değil, gerçek mücahitmiş. Bravo. Forumu ağlama duvarına çeviren tırsak dincilere de bu arkadaşı örnek almalarını tavsiye ederim

• Demek ki sınır denen şey yol geçen hanı değilmiş.

• biz razıyız kraldan, en azından türlü bahanelerin arkasına saklanıp burada ve sosyal medyada atıp tutmamış. umarım bir an önce çıkar da gazze'ye doğru devam eder.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aslında adam ilkeli.
    Çoğu showunu yapıp bu konuda ekmek yiyen ekipten dana ilkeli
    Mesela :
    www.milliyet.com.tr
    Haberler: Oyuncu Sinan Albayrak isyan etti! 'Filistin'e gitmek için...'
    https://www.milliyet.com.tr/amp/cadde/sinan-albayrak-filistine-gitmek-icin-esime-beni-sal-diyorum-7030636

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Allahı şehadet nasip etsin

• Yürüyerek gitme fikrine nereden kapıldı acaba. Biraz araştırsa Beyrut bileti 2500 tl civarıydı. Vize de istemiyor. Oradan direk sınıra ulaşırdı.

• Helal olsun cafeleri dağıtıp şov yapmak yerine inancı doğrultusunda delikanlı gibi gidip elinden geleni yapmaya çalışmış.

• Buradan suriyeli yetkilileri kınıyorum.
    Niye tutyorsunuz.
    Ne güzel bir kişi eksilecekti.
    Elemanı valhaladanda ettiniz.

Ayrıca savaş var denilen suriyede bile şeyini sallaya sallaya gezemiyırmuşsun demek.

Yaaaa. Dünya halkları kardeşliiği mensupları.

• Tamamda suçu neymiş adam sizin ülkenizde durmuyor ki gazzeye gitmeye çalışıyor.Size 1 milyon suriyeliyi iade edelim bırakın cengaver gazzeye ulaşsın.

• UzmanAga kullanıcısına yanıt

milletde avrupaya gitmeye calisiyor ama türkiye birakmiyor hepsini burada hapis ediyor

Yani suriyeye laf atmadan önce kendimize bakmaliyiz

• Adam savaşmaya gidiyorum diye çıkmış evden ablası başına bir iş geldi mi diye merak ediyor. Ne acayip bir tepki..Madem bu kadar kaygılanacaktın ne diye gitmesine izin verdiniz. İlginç.

Eğer bu kişi ve olay gerçekse kendisini tebrik ediyorum. Burada milletin içtiği kahveye, yediği hamburge çemkiren kolpacı islamistler gibi koftiden değil, gerçek mücahitmiş. Bravo. Forumu ağlama duvarına çeviren tırsak dincilere de bu arkadaşı örnek almalarını tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 21 Kasım 2023; 13:45:9 >
  • Orda hiç bir suç işlememiş Türk vatandaşı hapis yatıyor bizde ise ne olduğu belli olmayan suriyeliler kral hayatı yaşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alex59 -- 21 Kasım 2023; 13:55:4 >
  • alex59 kullanıcısına yanıt

suç mu işlememiş?

"Sınırı gecdim Allah'a sükür atladım duvardan"

Ne zamandan beri sınır kapılarından "duvardan atlamak" şeklinde yasal olarak geçiş yapılıyor?

• Jose_Gökhan kullanıcısına yanıt

max dinci zekası bu kadar oluyor işte.

• millet deliye biz akıllıya hasretiz.

• gariban yanlış rota seçmiş. mısır üzerinden daha kolay olabilirdi. zavallıyı hapista şaaammasalar bari.

• Türkiye ' ye gelince starbucks eylemi yapmayı hak etmiş :)

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

En az 10 yıldır. Sınırın iki tarafında da yasa masa filan yok zaten epeydir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 21 Kasım 2023; 21:34:11 >
  • Suriye’de bile hudut namus ki sınırı kaçak geçeni hapse atmışlar bazı yerlerde o namus da yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.