Şimdi Ara

Türkiye'nin ilk Atatürk anıtına demir sopalı saldırı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye'nin ilk Atatürk anıtına demir sopalı saldırı

video:

İstanbul Sarayburnu Sahili'nde saat 09.00 sıralarında tepki çeken anlar yaşandı. Yüzü maskeli bir şahıs, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk için yapılan ilk anıtın üzerine çıktı.

ATATÜRK HEYKELİNE SALDIRDI

Şahıs elindeki demir sopa ve anahtarla Atatürk heykeline saldırdı. Çevredeki vatandaşlar maskeli şahsa müdahale etti. Vatandaşların haber vermesi üzerine bölgeye gelen polis ekipleri, şahsı gözaltına aldı.

HEYKEL ÜZERİNDE 20-25 DARBE TESPİT EDİLDİ

Yapılan incelemelerde heykel üzerinde 20-25 adet darbe olduğu tespit edildi. Olay yeri inceleme ekipleri ile koordineli çalışan İBB Miras ekiplerinin, hasarın boyutunu belirlemek ve gerekli konservasyon çalışmalarını başlatmak üzere sahada incelemelere başladığı öğrenildi.

EMNİYETTEN AÇIKLAMA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, 24.01.2025 tarihinde Fatih ilçesi Cankurtaran Mahallesinde şüpheli bir şahsın Atatürk büstüne zarar verdiği belirlenmesi üzerine ivedilikle olay yerine geçilmiştir. Yapılan çalışmalarda kimlik bilgileri tespit edilen M.H.N. isimli şüpheli şahsın Atatürk büstüne, elinde demir parçası ve sopa ile vurarak zarar verdiği belirlenmiş, şüpheli şahıs olay yerinde yakalanmıştır. Konu ile ilgili yakalanan şüpheli şahıs hakkında yürütülen tahkikat işlemleri devam etmektedir." ifadelerini kullandı.

O ANLAR KAMERADA

Yaşananlar vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kayda alındı. Görüntülerde, şahsın Atatürk heykeline saldırdığı anlar ve vatandaşların müdahalesi yer aldı.

SonDakika.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 24 Ocak 2025; 14:15:4 >

• Akıl hastası deyip salarlar gene. İŞİD köpeklerinin hepsine aynı muameleyi yapıyorlar zaten. Gerçi hep dedim hep diyorum, bir insanın Atatürk düşmanı olması için, Atatürk heykellerine saldırması için akıl hastası olması lazım zaten diye.

Ayrıca yüzünde niye maske var? yüzünü kimden saklıyor acaba? utandığı için mi?

• Akıl hastası deyip salarlar gene. İŞİD köpeklerinin hepsine aynı muameleyi yapıyorlar zaten. Gerçi hep dedim hep diyorum, bir insanın Atatürk düşmanı olması için, Atatürk heykellerine saldırması için akıl hastası olması lazım zaten diye.

Ayrıca yüzünde niye maske var? yüzünü kimden saklıyor acaba? utandığı için mi?

• VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt
    quote:

Gerçi hep dedim hep diyorum, bir insanın Atatürk düşmanı olması için, Atatürk heykellerine saldırması için akıl hastası olması lazım zaten diye.

Eski nesil için doğru olabilir ancak yeni nesil dinci eğitimle cumhuriyet Atatürk nefreti ile büyütülüyor , sorsan cehabede gölge bakanlık vardı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülkeden Atatürk'ün izlerini ortadan kaldırdıklarında cennette yaşayacaklarını sanıyor namussuz orangutanlar.

Bu ülkede biraz nefes alabiliyorsan onun yüzündendir.

o çok özendiğiniz orta doğu ülkelerine dön bir bak, yaşadığı cehennemden kıçını kurtaran ülkeye sığınıyor.

ATATÜRK’ün izlerini bu ülkeden sildiğinde, o cehenneme dönen orta doğu, Afganistan gibi ülkelere benzeyeceğini, cehenneme çevirdiğin bu ülkeden kaçmak için gidecek ülke bulamayacağınız gibi, kendinizi kurtaracak bir Atatürk arayacak bulamayacaksınız sizi vatan haini embesiller.

• salak herif

• Daha kötüsü bu tip saldırıları destekleyip bu işid artığını kahraman ilan edecek bir dolu yobaz var bu ülkede.

• İsrail ajanıdır. İç savaş çıkarmaya çalışıyordur. Ya da gerizekalıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ratsx kullanıcısına yanıt
    Özellikle kadınlar, Atatürk düşmanı çok kadın var, sanıyorlar ki Atatürkün izleri ortadan kalkınca özgürce yaşayacaklar

Laik sisteme güvenip de bir başlarına Üsküdar cafelerinde tatlı yemeyi biliyorlar utanmadan, keşke şunları afganistana yollayabilsek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayvan herif

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.