Şimdi Ara

Gb düşmesinin sebebi dünkü bug ionia

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dunku bugu farketmeden bende yaptım ama 1 defa yapabilme fırsatım oldu ve pekde faydalanamadım acıklıyım;
    saat dün aksam 8 gibi oyuna girdim bi tane ironbow +6 bide 30m param vardı sinirlendim öylesine hiç bişi yakmadan ib yi scrolledim yandı .. sonra kalan paramla ticaret yaptım hiç oyundan cıkmadım bu arada ayrıca ionia 1 deydim ticaret sonrası 60m para yaptım bu 60m ye 20 scroll 5 md +3 aldım +6 yapıp satmak icin saat gece 3 gibi scroll hakkım bitti oyundan cıktım we hemen i2 ye girdim oyuna girdiğimde ne scroll wardı ne mirage elimde +6 ironbow + 30m param wardı hemen bu itemleri bankaya koydum ve tekrar oyundan cıkıp gircektim tekrar aynı itemler gelir diye bir zamanlar manes de böyle bir bug olmuştu oyundan cıkıp girince tekrar 20 bus 5 tane +3 mirage wardı bankaya baktığımda da ib +6 we 30m yoktu şimdi benim düşüncem bu bug uzun bir süre sürdü ve gir cık yaparak itemleri bankaya koymayla diil ama tanıdıkları kişiye vererek depoladılar
    tabi benim düşüncem bu

• Aynen öyleymiş bu konu açılmadan 5 dk önce başka bi sitede okudum.
  • mantıklı . olan bize olmasın genede kurunun yanında yaşta gidiyor.
  • bu bug manesde de olmuştu o zaman faydalanmıştım gerci az itemim wardı gir cıkla onları depolamıştım ayrıca o zamanlar itemlerin bazıları silinmişti yine yaptıkları bi kaç taktikle sildirmemeyi başarmışlardı itemleri kitleme gibi taktiklerle bakalım bu sefer ne kadarını silebilcekler ayrıca dediğiniz gibi kuru yanında yaşta yancak
  • demin aynısı banada oldu bdw bugda kaldı çıktım i2 ye girdim kastığım expler gitmişti sc ler duruodu
  • bnce kuru yanında yanmaktansa kuru olp yanalım eğer olurda oyundan cıkıp girdiğinizde geçmişden kalma itemlerinz üstünüzde duruyosa bi arkadaşınıza verin hemen ve tekrar girip cıkın
    bu geri sarma olayı bazı saatlerde oluyo gibime geldi yada yeni pacht le birlikte oyun görew yöneticisinde gözükmüyo oyundan cıkarken oluşan bi hata sonucu olabilirmi diye düşünüorm tabi bilmiorm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aponur_tr -- 17 Mayıs 2009; 22:37:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: NGabbyNGaGe

demin aynısı banada oldu bdw bugda kaldı çıktım i2 ye girdim kastığım expler gitmişti sc ler duruodu

bi sorum olcak bu bug olmadan önce oyuna girerken yapmaya calıştığım icin soruorum belki onla bir bağlantısı wardır process exp. programıyla hiç uğraştın mı ??
  • yok ben bdw ye girdim bdw bugda kaldı atmadı bizi bende i2 ye gçmeye çalıştım alt f4 çekip o zaman oldu
  • aynı bug manesdede olmuştu dediğin gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Commander41©

aynı bug manesdede olmuştu dediğin gibi

ama abicim bu cok farklı orda her girip cıktığında oluyodu burda oyun icinde herhangibir şey yapıp cıktıkdan sonra oluyo o yapılan şeyi bulmak lazım
  • adamlar açık bulunca sonuna kadar kullanıyor işrte ne olacak...
  • diğer forumlarada baktımda server çok kötü bir durumda

k2 bir bug olduğunu anlamış durmadan rollback atıyor diyolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Commander41©

diğer forumlarada baktımda server çok kötü bir durumda

k2 bir bug olduğunu anlamış durmadan rollback atıyor diyolar

yok abi rollback falan attıkları yok tek tek karakterler geri sarıyo rollback olsaydı dün ironbow +6 we 30m geri geldikden sonra oyundan cıkıp girdiğimde onlar kalırdı ama 20 bus la mdler kalmıştı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.