Şimdi Ara

GB ler SİLİNDİ (Resmi Acıklama)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
3.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Knight Online Dunyasinin Oyunculari,

Oldukca az sayidaki bir oyuncu kesimimiz, bugun oyuna girdiklerinde kasalarindaki ve inn hostess'lerindeki coin sayisindaki degisimi farketmis olabilirler.

Hepinizin de bildigi gibi, bazi kisiler yasa disi yollarla buyuk miktarda noah kopyaladilar. Bu kopyalama islemini durdurabildik ancak oyunumuzun ekonomisi bu durumdan ciddi hasarlar gordu ve oyuncular, oyun pazarindaki esyalara gereginden fazla miktarlar odemek durumunda kaldi.

Bu durumla basa cikabilmek amaciyla, belirli bir sayinin uzerinde coini olan butun karakterlerin coin sayisini azalttik. Boylece cogu oyuncumuz bu durumdan hic etkilenmeden Knight Online ekonomisindeki yasa disi noahlar oyundan cikarildi.

Bu konuyla ilgili soru ve endiselerinizi forumlarimizin feedback kisminda yanitlayacagiz.

-Knight Online Ekibi

http://knightonlineworld.gamersfirst.com/news.php?id=633800797735231720

• gb fiyatları artmış hemen..geçmiş olsun herkese
  • Elkyden gb alanlar
  • 1 Tek illegal gb almadan,charımın itemlerini bozup beklettim ve zararım 45gb,çok büyük para düşük piyasada!

Yanlış hesaplamışım zarar 49 GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pantherus IV -- 9 Haziran 2009; 10:07:18 >
  • AHAHAHAHAH k2 gene yapmış yapacağını. Paranızla rezil olun bakalım nereye kadar gideceksiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: TryAgain

AHAHAHAHAH k2 gene yapmış yapacağını. Paranızla rezil olun bakalım nereye kadar gideceksiniz

Merak etme,şahsım adına konuşuyorum onca gb nin teki bile TL ile alınmamış
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThePhenoM

1 Tek illegal gb almadan,charımın itemlerini bozup beklettim ve zararım 45gb,çok büyük para düşük piyasada!

Geçmiş olsun Sertan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En İyisi Böyle Adamlar TL'yi İndirdi Cebe Sımdı Hıc Adamların Umrunda Degil Bakalım Dupe Ile Gb Satanlar Ne Yapıcak ?
  • Allah Belalarını Versin Emeğimle 21 Gb Kasmıştım 10'u Gitmiş
  • valla emeğiyle kasanlara lafım yok ama gb lere para yatıranlar için çok sevindim dupe yapanların dötünde patladı gb ler
  • sanırım benimde 6 gb gitmis arkadalar yazıklar olsun bunların yapacag ise
  • emek harcayıpta bf taşı kasıp para yapanlar vardı benim gibi onlara nolcak peki ne suçumuz var yazıklar olsun
  • 35 gb duruyo dün almıştım gb leri ohh şimdi düşücek piyasa akarrrrrrrr Server İonia bu arada
  • İyiki item almışım yoksa gitcekti 70 gb :)
  • K2 yapacağını yaptı, kendi hataları yüzünden yine masumları cezalandırdı
  • emin değilim ama zaraım suan 4 gb kadar kasada üstünde 10 g den fazla olanalrın hepsini silmisler iste ko nun yaptıgı iş bukadar olur YAZIKLAR OLSUN baska birşey demiyorum dünya para verip gb alan sitelerden kafelerden kişilerede akıl dayağı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceramist

emin değilim ama zaraım suan 4 gb kadar kasada üstünde 10 g den fazla olanalrın hepsini silmisler iste ko nun yaptıgı iş bukadar olur YAZIKLAR OLSUN baska birşey demiyorum dünya para verip gb alan sitelerden kafelerden kişilerede akıl dayağı olsun

Heralde benim gb lerin hepsi bankada olduğu için gitmedi ?
  • ben de de 50 gb gitti ticket atmak laazım ne bu rezillik
  • gece gündüz al sat yaparak kastıgımız gb leri silmişler.Allah belalarını versin!
  • piyasa suan acayip düşecek beyler hazırlıklı olun derim bu arada allahdan 4 gb kadarını silver bar yapıp koymusdum iyide yapmısım yoksa onlarda gidecekti
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.