Şimdi Ara

GB ler SİLİNDİ (Resmi Acıklama) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
3.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Alp

quote:

Orjinalden alıntı: deliyMAGE

quote:

Çok mutlu oldum.

eminim sen 300k ya item kiralayıp kopsla oyunu mahvedenlerden birisin.çünkü emek vermek nasıl bişey anlamadıgın belli oluyor yada baban çok zengin tl yi basarım oynumu oynarım diyorsun.ayların emeği nedemek sen biliyormusun.gecelerce uğraşmak ne için sırf biraz daha oyundan zevk almak için 3-4 senedir bu oyunun içindeyim her pisliği gördüm her illegaligi bildiğim halede hic birini yapmadım bu sırf oyun ve emeğimle bir yerele gelcem dedim.ünüversite öğrencisyim okuldan arta kalan zamanlarımda hep oyunda kendi emeğimle bişeyler yapmaya çalıştım silver gem kırdırmadım kazandıgımı sattım elime gecen iteme upgrade yaptım saatım ve sen çok mutlu oldum diyorsun yazıklar olsun sen ve senin gibi beyni mercimek tanesinden daha ufak olan zavallı yaratıklara.

O 300 K'ya item kiralayıp kospla oynadığını varsaydığın kişinin sadece takıları;
    Iron Set, Dual W.E +2, Dual R.O.C +2, E.P +2, B.O.L +2
    Çok istersen geri kalan Priestimin, Magemin, Warriorumun itemlerinide yazarım. Bu oyuna, yatırdığım tek para Premium ve Cash parasıdır, onun haricinde herhangi bir iteme veya GB'ye para vermedim, vermemde.
    Durumuna üzüldüm, suç bende değil. Ama dediğim gibi 1 ay öncesine kadar 1'e sattığını, 2 gün önce 10'a alamıyordu, bu insanların üzüntüsünü kim karşılıcaktı?
    Tekrardan yazıyorum serverdaki çoklu Gb akışının bitmesine çok mutlu oldum. Bir şekilde bu GBler zaten silincekti bu silinme işlemi konusunda geç mi kalındı orası tartışılır.

ben silver gem 30m den 35m den satarken bendne alanlar 75m 80m den sattılar benim gb düpesindne bile haberim sonradan oldugu için şimdi sen 1 ee satıp 10 na alamayanları diyorsun.ozman en başta şunu yazcaktın ilegal yoldan gb depolayanlara iyi oldu onlar adına sevindim ama emek verip kasanlar adınada üzüldüm diyebilirsin.bana item saymanda yaşını gösteriyor.anaokulundaki cocuklar gibi benim babam senin babanı döver muhabeti olmuş resmen.sen mutlu olmaya devam et akradasım yolun güzel yol bu yolda aynen devam.

• Beyler Tartısacaksanız Duzgun Tartısın Boyle Gıderse Konu Kılıtlenır
  • quote:

ben silver gem 30m den 35m den satarken bendne alanlar 75m 80m den sattılar benim gb düpesindne bile haberim sonradan oldugu için şimdi sen 1 ee satıp 10 na alamayanları diyorsun.ozman en başta şunu yazcaktın ilegal yoldan gb depolayanlara iyi oldu onlar adına sevindim ama emek verip kasanlar adınada üzüldüm diyebilirsin.bana item saymanda yaşını gösteriyor.anaokulundaki cocuklar gibi benim babam senin babanı döver muhabeti olmuş resmen.sen mutlu olmaya devam et akradasım yolun güzel yol bu yolda aynen devam.

10 kişinin Gbsi silindiyse, bunlardan 8i dupe ile yapan 2si normal ticaretle kazanandır. Çoğunluk olarak silindi mi silindi, nasıl yazacağım konusunda tabi ki sende izin almıyacağım.
    Kendince anaokulu muhabbeti saydığın konuşmayı, ilk sen başlattın. Bana şöyle şöyle dersen, bende kendimi savunmak için sana böyle derim.

• saatlerce sabahlara kadar bifrostlar girip kastıgımız zamanların hepsi heba oldu ne sucumuz vardı da olan bize oluyo.. buarada gb fiyatları hala 3tl ve suan piyasa hala aynı ...sonucta piyasayı belirleyen gb reel fiyatıdır ve suan reel fiyatı aynı yani olan bize oldu her türlü
  • quote:

Orjinalden alıntı: KIRKY

saatlerce sabahlara kadar bifrostlar girip kastıgımız zamanların hepsi heba oldu ne sucumuz vardı da olan bize oluyo.. buarada gb fiyatları hala 3tl ve suan piyasa hala aynı ...sonucta piyasayı belirleyen gb reel fiyatıdır ve suan reel fiyatı aynı yani olan bize oldu her türlü

Fıyatı Dusuk Olanlar Bılerek Dusuk Yapıyorkı Hemen Elden Cıkarmak Icın 1hafta Sonra 10tLye cıkar gb fıyatları
  • ulan benimde zamanında 2 charımda bulunan 21 gb ler gitmisti bugünde ioniada 5 gb gitti ama sizin kadar üzülmedim emin olunki sizden daha fazla online olup daha cok yorularak ticaretle upgrade ile elle kastığım paralar gitti ama bunun sonuçta bir oyun olduğu nun farkındayım sizde bunun farkında olun artık üzüleceğinize devam etmek istiyorsanız devam edin yok yeter bu kadar diyorsanız bırakın nedir bu bir oyun için birbirinin kalbini kırmalar falan yakışmıyor

ama k2 sapla samanı ayıramadı ayıp etti.
  • @Romst3rHERE

Özgür ülkenin özgür bir formunda yazıyorsun. Cümlelerine dikkat et. Ne olursa olsun sen kimseye hakaret EDEMEZSİN. Şikayet edildin.
  • Piyasa aynı . Giren çıkan yine bize.
  • quote:

Çok mutlu oldum.

+1905
  • quote:

quote:

10 kişinin Gbsi silindiyse, bunlardan 8i dupe ile yapan 2si normal ticaretle kazanandır. Çoğunluk olarak silindi mi silindi, nasıl yazacağım konusunda tabi ki sende izin almıyacağım.
    Kendince anaokulu muhabbeti saydığın konuşmayı, ilk sen başlattın. Bana şöyle şöyle dersen, bende kendimi savunmak için sana böyle derim.

sende keçi inadı var belli sütle leke var bende yok diyenlerdensin bastaki lafının insanları nasıl sinir etiğini inatla kabul etmiyorsun.ben sana suyun buyun yok demedim.senin pervasızca yaptıgın yoruma bakarak ya kopscudursun yada oyuna tl verendirsindir çünkü emeğin nedemek oldugunu bilen biri o yorumu yapmazdı halende dediğim arkasındayım ortaöğretim öğrencisi ile tartısmıcam çünkü siz babanızdan aldıgınız harclıklar sonucu emek vererek bişeylere sahip olmadıgınızdan emekle yapılanın bir anda gitmesi sonucu insanın ne kadar üzüldüğünü anlayamazsın.keşke bazı şeyleri bilene sorarak yapsanda karsındaki insanları ne kadar sinir etiğini anlaya bilsen.sana bir tavsiye vereyim insanın bogazında 40 boğumm vardır.bir lafı ederken her bir boğumda 40 kere düşünerek konuş bunu yap ki söylediklerininin sonu nereye gidiyor iyi anla.seninle artık tartısmıcam nasılsa zeytinyağı gibi üste cıkcaksın hadi kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IdeliyMAGEI -- 9 Haziran 2009; 13:52:26 >

• quote:

quote:

adam gibi dizdim itemleri akşam piasa düşecek die sattım sabah girdim 11 gb m gitmiş.benim ne suçum vardı.söledine göre 10 kişiden 2 kişisi ticaret ile kazamıştır diosun yani 10 kişiden 2 kişide bişi olmas onları boşver nasıl olsa tekrar uğraşır ter döker zararını çıkartır dimi nolcak itemlerimi akşam değilde bugün satsam haftalarca uğraşıp yaptığım kar yanıma kalıcaktı bu kadar dengesiz bi oyun bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samican -- 9 Haziran 2009; 13:57:38 >

• quote:

quote:

quote:

sende keçi inadı var belli sütle leke var bende yok diyenlerdensin bastaki lafının insanları nasıl sinir etiğini inatla kabul etmiyorsun.ben sana suyun buyun yok demedim.senin pervasızca yaptıgın yoruma bakarak ya kopscudursun yada oyuna tl verendirsindir çünkü emeğin nedemek oldugunu bilen biri o yorumu yapmazdı halende dediğim arkasındayım ortaöğretim öğrencisi ile tartısmıcam çünkü siz babanızdan aldıgınız harclıklar sonucu emek vererek bişeylere sahip olmadıgınızdan emekle yapılanın bir anda gitmesi sonucu insanın ne kadar üzüldüğünü anlayamazsın.keşke bazı şeyleri bilene sorarak yapsanda karsındaki insanları ne kadar sinir etiğini anlaya bilsen.sana bir tavsiye vereyim insanın bogazında 40 düğüm vardır.bir lafı ederken her bir boğumda 40 kere düşünerek konuş bunu yap ki söylediklerininin sonu nereye gidiyor iyi anla.seninle artık tartısmıcam nasılsa zeytinyağı gibi üste cıkcaksın hadi kolay gelsin

Bende kalın yazdığın yere dayanarak bunu dedim ki bir daha böyle birşey diyeme diye, bu senin için bir ortaokul öğrencisi zekasını gösteriyorsa benim için farketmez, ben kendimi biliyorum sonuçta. Emeğin karşılığını iyi bilirim sen merak etme, ben gerektiğinde başka insanların emeğini de korudum. Geçen sene Temmuz ayında, benim sizin gibi 20-25 Gbm gitmedi, 3 ayrı karakterim banlandı. Hemde sizin gibi Gbsi düşürülmedi keşke düşürülseydi, hiç login olunmuyor o karakterlerime.
    Benimde yaptığım yanlışlar vardır, hatasız kul olmaz asla öyle yok sütte leke vardırda bende yoktur diyenlerden değilim, bunu başta anla.
    İster tartış ister tartışma hayatıma + birşey kazandırmadın, senle tartışmadığımda hayatımdan eksilenler olmaz.

• quote:

Orjinalden alıntı: samican

quote:

quote:

adam gibi dizdim itemleri akşam piasa düşecek die sattım sabah girdim 11 gb m gitmiş.benim ne suçum vardı.söledine göre 10 kişiden 2 kişisi ticaret ile kazamıştır diosun yani 10 kişiden 2 kişide bişi olmas onları boşver nasıl olsa tekrar uğraşır ter döker zararını çıkartır dimi nolcak itemlerimi akşam değilde bugün satsam haftalarca uğraşıp yaptığım kar yanıma kalıcaktı bu kadar dengesiz bi oyun bu

Hocam sizin adınıza tabi ki üzülüyorum, emeğiyle kasan bir ton insan var. O 10 kişiden 2sini uydurdum tabi ki, o 3de olur, 4 de, 5de..
    Bu oyunda her zaman kurunun yanında yaşda yanıyor. 2,5 - 3 sene önce bütün Bifrost itemleri sorgusuz sualsiz silindi, geçen sene bütün düşük levelli karakterlerde ki gb olanlar banlandı. Bu sene de bu. Bir daha ki senede başka birşey olucak. Ama eğer bunu bir yerde durduramazsın, daha kontrol altına alamazsın. Ve en sonunda durdurdular, geç mi kalındı orası tartışılır.

• quote:

Orjinalden alıntı: Romst3rHERE

Merak etme hangi kelimenin ne anlama geldigini gayet iyi biliyorum.Sanırım sende bu açıktan yararlanamadıgın için gocunanlardanasın.Sen bulsan yaparmıydın.Tabi kide yapardın.

Şimdi bana gelipte dürüstlük abidesiymiş gibi davranma lütfen.
    Ben kendime üzülmedim.Zamanında iteme cevirmişim gblerimin cogunu.Sadece burda ticaretle para kasan arkadaşlara üzüldüm

Neyse sanırım dediklerimi anlamamakta ısrar ediceksin.

Romster bu oyuna körü körüne bağlanmışsın ki, ne olursa olsun bu oyunu oynamaya devam edeceksin. Bu acıktan yararlanamadıgı için gocundugu yok Alp arkadaşımın. Oyunda para pulda hiç birşeyde gözü olmayan birisidir o. Geçen gün hediye etmek için aldıgım valkyrieleri bile zar zor kabul etti. Burda dürüstlük adına konuşma diyorsun. Ben Alp'e gözlerim kapalı charımı veririm chardaki itemlerin tekine bile zarar gelmez. Kaldı ki charımda +7 ib +7 chitin set cart curt itemler değil, üst düzey herkesin zar zor sahip olabilecegi itemler, üstelik bütün itemlerimde kilitsiz.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: samican

quote:

quote:

Hocam sizin adınıza tabi ki üzülüyorum, emeğiyle kasan bir ton insan var. O 10 kişiden 2sini uydurdum tabi ki, o 3de olur, 4 de, 5de..
    Bu oyunda her zaman kurunun yanında yaşda yanıyor. 2,5 - 3 sene önce bütün Bifrost itemleri sorgusuz sualsiz silindi, geçen sene bütün düşük levelli karakterlerde ki gb olanlar banlandı. Bu sene de bu. Bir daha ki senede başka birşey olucak. Ama eğer bunu bir yerde durduramazsın, daha kontrol altına alamazsın. Ve en sonunda durdurdular, geç mi kalındı orası tartışılır.

elky nin yaptığı program yüzünden bu haldeyiz o konusundada belirtmişti 83 lvl char dizip item yapıcaktım kendime yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam.programı çaldırmaları o kadar ince düşünüp bugları bulabilen bi zekaya göre byük bi acizlik olmuş.madem o programı yapıosunda ona göre önlemini alsana be adam bi kişinin yüzünden şimdi koca ko da binlerce insan mağdur durumda tl ile gb alanda ticaret ile kazananda 16 gb si giden arkadaşım var tl ile almıştı

• Elkyın Acılen Acıklama Yapması Lazım
  • Evet Elky sağolsun olan bizim legal gblere ve onca emeğe oldu,98 gbm den kaldı 49 gb,Zarar 49 GB SEBEP? ELKY BAŞTA! SONRA K2!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThePhenoM

Evet Elky sağolsun olan bizim legal gblere ve onca emeğe oldu,98 gbm den kaldı 49 gb,Zarar 49 GB SEBEP? ELKY BAŞTA! SONRA K2!!!

+1
  • Ah AH Elky AH
  • konuyu açan kişinin yazsını tekrar okudum iyice sinirlendim ya allah belanızı versin başka bişey demiyorum mantığa bakarmısn ya kasada 10 gb den fazla para varsa sil gitsin ne kadar aptalca bi düşünce bu ya
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.