Şimdi Ara

GB ler SİLİNDİ (Resmi Acıklama) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
3.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: arseniCem

ulan madem dupe gibi bir açık bırakıyosunuz kapatın şu oyunu

bide şuna daha sinir oldum mesela bankada 2.084.675.834 para var ya burda 10 gb silmemişlerde 1.000.000.000 e indirmişler direk

bi boktan çakmayanların eline vermişler koca oyunu anca para züzüklesinler milletten patch istesinler hiç bugları kapatmasınlar

tam 21 gb zarar nasıl kapancak şimdi bu zarar

Biraz düşünsen anlarsın neden olduğunu.. Düşün ki sen windows'a sahipsin ama yönetemiyorsun. Böyle saçmalık olur mu? Olmaz. Adam kendi oyununu istediği şekilde yönetir. Bilerek dupe açığı veriyorlar kesinlikle. Piyasayı yönlendirmek amacıyla. Fakat böyle silme işlemleri legal oyunculara çok pis vurgun oluyor.

• Evet Pusa Koyulan Potlar Hepsi Piyasa Icin Ama Bakalim DAha Neler Gelicek Basimiza
  • walla acıkcası 10 gb üstünü silver bar alıp koyuyorum benimde yaklasık 14gb kadardı direk 10 g be düşürmüler 5 gb silver bar vardı 21 gecince almıstım dün bozdurmayı düşünüyordum iyiki bozdurmamısım en azından 5 gb kurtardık giden 4 gb oldu
  • ticket hazırlayan yok mu beyler antor filan bişeyler yazsa silver gemle yaptıgım 70 gb nin 40 nı silmişler bir kaç şerefsiz yüzünden emek verenlerin emeklerini nasıl hiçe sayarlar sinirden başıma ağrılar giri bu kadar şerefsizlik olmaz

• Çok mutlu oldum.
  • ionia res geldi ve az önce oyundayken 10 gb param vardı şimdi 5 e düşmüş sağlık olsun benim zararım önemli değil ama hakkaten ayıp...
  • ya ticet atsan ne olacak kardes düzeltecekelrmi zamanında dupe itemelri silmek amacıyla birsürü kişiyi mağdur etmedilermi bir kalemde tüm bifrost itemlerini silmedilermi jurden kapaı yakında derler ordada bug vardı bu itemelride silelim sanki ne iş yapıyorlar o resimlerdeki kadar çalısanı oldugunu hiç sanmıyorum taş çatlasın 3 5 kişiyi koyuyorlar oyunu yönetiyor adamlar işin kolayına kaçtılar işte ek tek araştırıp kendilerini yoracaklarına direk 10 gb üstü indeki ne var ne yok karakterdeki paraları silin dedi bu kadar

SİZE DİYORUM HALA BU OYUNA PREMİUM ALARAK HALA CASH ÇEKEREK HALA GB SİTELERİNDEN PARAYLA OYUN PARASI İTEM ALACAKMISINIZ SİZ TEPKİ GÖSTERMEDİKCE AFEDERSİNİZ EŞŞEK OLDUKCA BÖYLE SEMER VURAN BOL OLUR EVET 4 GB GİTTİ AMA NEYE SEVİNİYORUM BİLİYORMUSUNUZ 5 KURUS VERMEDİĞİME BU OYUNA GB FİYATLARI İYİCE ARTSIN TÜM İTEMLERİ SATIP PARAYA CEVİRİCEM BOYLE OYUN OLMAZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alp

Çok mutlu oldum.

Çok kişiliksiz birisinBu kadar kişinin emegi gitmiş sen alay ediyosun
  • Herkesin gblerinin nerdeyse yarısı gitmiş ama hiç düşünmüyosunuz piyasada yarı yarıya düşecek yani ne kar ne zarar var ortada k2 doğru olanı yapmış bir kaç ay önce +7 raptorun fiyatı 180 190 mken bugünlerde 350 400 oldu.Bendede 1 ay önce aldığım 6gbden 2 gbsi gitmiş.
  • Piyasa 2 haftaya 3 te 1 e iner demedi demeyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Romst3rHERE

quote:

Çok mutlu oldum.

Ehehe benim değil mi kişiliksiz olan?
    Bu kadar dupe yapıp, serverlardaki legal veya illegal olan bütün paraların silinmesine sebep olanda benim?
    İnsanların 1 ay önce 1'e aldığını, 2 gün önce 10'a alamamasını sağlayan, insanların emeklerini hebâ eden kişide benim değil mi?
    Sor bakalım şimdi burdaki insanlara, sen ve senin gibiler mi kişiliksiz, yoksa ben mi kişiliksizim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: deliyMAGE

quote:

Çok mutlu oldum.

eminim sen 300k ya item kiralayıp kopsla oyunu mahvedenlerden birisin.çünkü emek vermek nasıl bişey anlamadıgın belli oluyor yada baban çok zengin tl yi basarım oynumu oynarım diyorsun.ayların emeği nedemek sen biliyormusun.gecelerce uğraşmak ne için sırf biraz daha oyundan zevk almak için 3-4 senedir bu oyunun içindeyim her pisliği gördüm her illegaligi bildiğim halede hic birini yapmadım bu sırf oyun ve emeğimle bir yerele gelcem dedim.ünüversite öğrencisyim okuldan arta kalan zamanlarımda hep oyunda kendi emeğimle bişeyler yapmaya çalıştım silver gem kırdırmadım kazandıgımı sattım elime gecen iteme upgrade yaptım saatım ve sen çok mutlu oldum diyorsun yazıklar olsun sen ve senin gibi beyni mercimek tanesinden daha ufak olan zavallı yaratıklara.

helal olsun güzel yazmıssın

• quote:

Orjinalden alıntı: deliyMAGE

quote:

Çok mutlu oldum.

eminim sen 300k ya item kiralayıp kopsla oyunu mahvedenlerden birisin.çünkü emek vermek nasıl bişey anlamadıgın belli oluyor yada baban çok zengin tl yi basarım oynumu oynarım diyorsun.ayların emeği nedemek sen biliyormusun.gecelerce uğraşmak ne için sırf biraz daha oyundan zevk almak için 3-4 senedir bu oyunun içindeyim her pisliği gördüm her illegaligi bildiğim halede hic birini yapmadım bu sırf oyun ve emeğimle bir yerele gelcem dedim.ünüversite öğrencisyim okuldan arta kalan zamanlarımda hep oyunda kendi emeğimle bişeyler yapmaya çalıştım silver gem kırdırmadım kazandıgımı sattım elime gecen iteme upgrade yaptım saatım ve sen çok mutlu oldum diyorsun yazıklar olsun sen ve senin gibi beyni mercimek tanesinden daha ufak olan zavallı yaratıklara.

O 300 K'ya item kiralayıp kospla oynadığını varsaydığın kişinin sadece takıları;
    Iron Set, Dual W.E +2, Dual R.O.C +2, E.P +2, B.O.L +2
    Çok istersen geri kalan Priestimin, Magemin, Warriorumun itemlerinide yazarım. Bu oyuna, yatırdığım tek para Premium ve Cash parasıdır, onun haricinde herhangi bir iteme veya GB'ye para vermedim, vermemde.
    Durumuna üzüldüm, suç bende değil. Ama dediğim gibi 1 ay öncesine kadar 1'e sattığını, 2 gün önce 10'a alamıyordu, bu insanların üzüntüsünü kim karşılıcaktı?
    Tekrardan yazıyorum serverdaki çoklu Gb akışının bitmesine çok mutlu oldum. Bir şekilde bu GBler zaten silincekti bu silinme işlemi konusunda geç mi kalındı orası tartışılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alp -- 9 Haziran 2009; 13:07:06 >

• Kendı Kazdıgımız Kuyuya kendımız dustuk bız hıle yapalım sonra aglayalım hıc uzulmeyelım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Çok mutlu oldum.

Bu kadar dupe yapıp, serverlardaki legal veya illegal olan bütün paraların silinmesine sebep olanda benim?
    İnsanların 1 ay önce 1'e aldığını, 2 gün önce 10'a alamamasını sağlayan, insanların emeklerini hebâ eden kişide benim değil mi?
    Sor bakalım şimdi burdaki insanlara, sen ve senin gibiler mi kişiliksiz, yoksa ben mi kişiliksizim.

Bak lahana çorbası kafalı arkadaşım.Burdaki adamlar mı yaptı dupe yi.3-5 kişinin yaptıgı olayı bu kadar kişiye yüklüyosun.

Burda aylarca ticaret yapan adam da var tl ile gb alanda var.Sonuçta bir zarar mevcut.
    @Sylar

Senin kendi beynin yokmu,düşünemiyor musun sen?

Başkalarını fikrini onaylıyorsun?

evet beynim yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çok mutlu oldum.

Bak lahana çorbası kafalı arkadaşım.Burdaki adamlar mı yaptı dupe yi.3-5 kişinin yaptıgı olayı bu kadar kişiye yüklüyosun.

Burda aylarca ticaret yapan adam da var tl ile gb alanda var.Sonuçta bir zarar mevcut.
    @Sylar

Senin kendi beynin yokmu,düşünemiyor musun sen?

Başkalarını fikrini onaylıyorsun?

Buraya gelipde bana kişiliksiz anlamını bilmeden yazmıcaksın o zaman, bu olayların başı sizsiniz. Ben mi sebep oldum buna? Sen ve senin gibiler sebep oldu.
    1 ay öncesine kadar oyuna GB girmeden, aylarca ticaret yapanlarda vardı? Onların zararı burdakilerden kat ve kat fazlaydı, onları niye kimse düşünmüyor?

• Merak etme hangi kelimenin ne anlama geldigini gayet iyi biliyorum.Sanırım sende bu açıktan yararlanamadıgın için gocunanlardanasın.Sen bulsan yaparmıydın.Tabi kide yapardın.

Şimdi bana gelipte dürüstlük abidesiymiş gibi davranma lütfen.
    Ben kendime üzülmedim.Zamanında iteme cevirmişim gblerimin cogunu.Sadece burda ticaretle para kasan arkadaşlara üzüldüm

Neyse sanırım dediklerimi anlamamakta ısrar ediceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRomst3r -- 9 Haziran 2009; 13:20:25 >
  • şerefsizler 11 gb mi silmiş ya ille bi şerefsizlik yapıcaklarya içine edicekler oyunun rahat batıo ne güzel hesap yapmıştım charımı dizicektim kar etmiştim bütün karlarımı yok etti o cocukları
  • quote:

Merak etme hangi kelimenin ne anlama geldigini gayet iyi biliyorum.Sanırım sende bu açıktan yararlanamadıgın için gocunanlardanasın.Sen bulsan yaparmıydın.Tabi kide yapardın.

Ben kendime üzülmedim.Zamanında iteme cevirmişim gblerimin cogunu.Sadece burda ticaretle para kasan arkadaşlara üzüldüm

Benim böyle birşey yapmaya ihtiyacım yok tamam mı koçum?
    1 hafta önce Elky buraya gelip bir konu açmıştı hatırlıyor musun? Hani şu yaptığını marifetmiş gibi anlatıp sizden tebrik bekliyordu. Bende onun aleyhinde mesajlar atıp, bu kadar ticaret yapan insanların emeklerini savunuyordum. Siz adama helal olsun çekip, şu kadar bin gb depoladık diyordunuz, o zaman o insanların emeklerini savunmuyordunuzda şimdi ne oldu da emekleri giden insanların yanında oldunuz, sorabilir miyim? Kandırmayın kendinizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alp -- 9 Haziran 2009; 13:23:58 >

• quote:

quote:

Merak etme hangi kelimenin ne anlama geldigini gayet iyi biliyorum.Sanırım sende bu açıktan yararlanamadıgın için gocunanlardanasın.Sen bulsan yaparmıydın.Tabi kide yapardın.

Benim böyle birşey yapmaya ihtiyacım yok tamam mı koçum?
    1 hafta önce Elky buraya gelip bir konu açmıştı hatırlıyor musun? Hani şu yaptığını marifetmiş gibi anlatıp sizden tebrik bekliyordu. Bende onun aleyhinde mesajlar atıp, bu kadar ticaret yapan insanların emeklerini savunuyordum. Siz adama helal olsun çekip, şu kadar bin gb depoladık diyordunuz, o zaman o insanların emeklerini savunmuyordunuzda şimdi ne oldu da emekleri giden insanların yanında oldunuz, sorabilir miyim? Kandırmayın kendinizi.

hatırlıyorum herkes pohpohluyordu elkynini gblere

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.