Şimdi Ara

GB ler SİLİNDİ (Resmi Acıklama) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
3.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Sylar.

gece gündüz al sat yaparak kastıgımız gb leri silmişler.Allah belalarını versin!

Bende Tam Ticarete Baslıcaktım Allahtan Bugun Baslıcam Insallah Boyle Durumlar Legal Oyuncular Icın Olmaz
  • bu hayatta hiç adalet olmadı ki oyunda olsun,birileri dupe yapar kabak yine legal oyuncuların başına da patlar,benim yan charda olan 20 gb den 10 u silinmiş,ben gb lerimi hep ticaretle yaptım,bazı şerefsizler yüzünden bize de yazık oldu :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: eri

bu hayatta hiç adalet olmadı ki oyunda olsun,birileri dupe yapar kabak yine legal oyuncuların başına da patlar,benim yan charda olan 20 gb den 10 u silinmiş,ben gb lerimi hep ticaretle yaptım,bazı şerefsizler yüzünden bize de yazık oldu :(

Kurunun Yanında Yaşta Gıdıyor Ne Yapıcaksın Boyle Bız Hala Bug Hıle Yapmaya Devam Edelım
  • Charlarda eğer 19.99GB olsaydı silinme olmayacaktı. Birkaç yan charımda tam 20GB duruyordu 10'u kalmış. 21GB olanlarda 10,5GB kalmış ama 19 ve 18GB olan 2 yan charda GB'ler aynen duruyor. Birdahakine önlemimizi alalım. 19+ GB bulundurmayın!!! Eminimki K2 yönetiminde Türk milletinin hakkı çoktur, bindikleri arabalar sayemizde... Hakkımı helal etmiyorum!!!
  • Eger Öyle Bişi Varsa 17 GB'si silinmeyen kötü olmustur
  • quote:

Orjinalden alıntı: ß@TÚ

Charlarda eğer 19.99GB olsaydı silinme olmayacaktı. Birkaç yan charımda tam 20GB duruyordu 10'u kalmış. 21GB olanlarda 10,5GB kalmış ama 19 ve 18GB olan 2 yan charda GB'ler aynen duruyor. Birdahakine önlemimizi alalım. 19+ GB bulundurmayın!!! Eminimki K2 yönetiminde Türk milletinin hakkı çoktur, bindikleri arabalar sayemizde... Hakkımı helal etmiyorum!!!

bir id de 84gb vardı tam gb charı.40gb kalmış, 10 a düşürmüşler charın üstündekileri kasadakileri
  • quote:

Orjinalden alıntı: r0bb3n59

Eger Öyle Bişi Varsa 17 GB'si silinmeyen kötü olmustur

Öyle Bir Şey Yok 17 GB Param Vardı 10 Kalmış
  • K2 Türklere müsama gösterceklerine her yaz fırsattan istifade bizi kazıklıyor anlamak güç
  • Lanet olsun daha yeni gb aldım inanamıyorum ya
  • OFf Niye Böyle Yaptılar Ya Oyun Alt Üst Oldu
  • ulan madem dupe gibi bir açık bırakıyosunuz kapatın şu oyunu

bide şuna daha sinir oldum mesela bankada 2.084.675.834 para var ya burda 10 gb silmemişlerde 1.000.000.000 e indirmişler direk

bi boktan çakmayanların eline vermişler koca oyunu anca para züzüklesinler milletten patch istesinler hiç bugları kapatmasınlar

tam 21 gb zarar nasıl kapancak şimdi bu zarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arseniCem -- 9 Haziran 2009; 11:22:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: arseniCem

ulan madem dupe gibi bir açık bırakıyosunuz kapatın şu oyunu

bide şuna daha sinir oldum mesela bankada 2.084.675.834 para var ya burda 10 gb silmemişlerde 1.000.000.000 e indirmişler direk

bi boktan çakmayanların eline vermişler koca oyunu anca para züzüklesinler milletten patch istesinler hiç bugları kapatmasınlar

tam 21 gb zarar nasıl kapancak şimdi bu zarar

Nee 21 Gb mi Oha.gif

• Benim 49 GB
  • 16 gb zarar da ben de var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThePhenoM

Benim 49 GB

Sen Duzeltirsin Onuda TL ile Alanlar Ne Yapicak
  • Piyasa hala aynı. Çok fena şapa oturdum.
  • http://forum.knightonlineworld.com/forum_en//index.php?showtopic=204746

Arkadaşı alkışlıyorum gerçekten çok güzel yazmış. İngilizcesi iyi olanlar okusun.

Bu arada cafelerde GB fiyatları 2-3TL arttı. Bu sadece başlangıç
  • Piyasa düşmezse ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ß@TÚ

http://forum.knightonlineworld.com/forum_en//index.php?showtopic=204746

Arkadaşı alkışlıyorum gerçekten çok güzel yazmış. İngilizcesi iyi olanlar okusun.

Bu arada cafelerde GB fiyatları 2-3TL arttı. Bu sadece başlangıç

Anladigim Kadariyla Koxper Duperler Kazandi Yasal Oyuncular Kaybetti Diyor Adam Cok Dogru Konusmus Ah K2 Ah

• Legal gb ler dursaydı keşke. Piyasa hala aynı bittim ben.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.