64 ya da 128 MB olmas? sorun de?il . Yeterki Ge Force 4 MX 420 ya da 440, 128 bit , üzerinde fan ve de markal? olsun . Bana hangi markay? önerirsiniz ? Ben Leadtek Winfast 64MB Ge-Force 4 MX 440 TV-Out buldum ama üzerinde fan yoktu . Vede 64 bit oldu?u söylendi . MSI da ya da Asus ta bu kart?n 128 bit ve fanl?s? var m?d?r ? Cevaplar?n?z bekliyorum ...
var mı bilmiyorum ama ekran kartlarında önceliği leadtekten yana, bulamazsan asustan yana kullan.
fanını kendin taksana daha iyi olur
al winfasti kendin fan tak..
Fanı geçtim 128 bit olsun . Abit , winfast , MSI filanda olabilir .
winfast 64 bit diildir zaten..
deneme yenı kayıt sorry
Leadtek Winfast A170 T yi aldim . Fan alip takacam en kisa zamanda . Bana ne driver öneriniz ne olur Win. XP icin ? Ve de kartin tüm özelliklerini verebilen bi program önerir misiniz ? Meselâ kac bit , GPU/Memory si kac ? Gerci biliyorum ama yinede o tip bi programla neyi destekliyo , desteklemiyo en azindan daha rahat ve aninda görülür . ?lginize simdiden tesekkürler ...
bu kartların ikinci elini bulmak çok kolay.bence sıfır alma.Bulabilirsen mx460 al.Secimin MSI,winfast ve asustan yana olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Dracul
bu kartların ikinci elini bulmak çok kolay.bence sıfır alma.Bulabilirsen mx460 al.Secimin MSI,winfast ve asustan yana olsun.
hort.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme