Şimdi Ara

Gearbest Maceralarım;E-Ticaret,Başarısızlık ve Hayat Üzerine Yazılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GEARBEST MACERALARIM-BIR ADIN KALMALI GERIYE
    I saw something very simular to this on the tv show Shark Tank. The original designer sold these (Lumio) for $300, so I started looking online for a knock off. I was so happy to find it on Amazon. I purchased one for my husband; he loves it. It's well made and so lovely. It makes a great conversation piece. Place it on your coffee table and watch your guests marvel as they open this unconventional wooden book. The warm glowing light is beautiful. I can't help but smile every time I open it.
    Additionally, the micro usb charging cable is included.
    -Ablamızın derdini kısaca özetleyecek olursak;kendisi ülkesinde popüler bir tv programında benim de beğendiğim ve daha sonra başkalarının da olsun diye satmaya karar verdiğim kitap lambayı görmüş ve aşık olmuş.sonra bizim marka takıntılı bireylerimiz gibi gidip Lumio'ya 300 dolar basmak yerine ürünü aramış ve burada bulmuş:https://www.amazon.com/…/dp/B01MY051VG/ref=pd_bxgy_60_img_2…
    35 dolar nakliyesiz ve vergisiz fiyatı.
    -Amahttps://urun.gittigidiyor.com/…/wooden-kitap-formunda-ahsap…ben tüm bunları okumadan buradan satışa çıkarmıştım bu ürünü.made in china değil mi?ama designed california.aralarında fark var mı diye soranlar olmuş.Göstereyim.
    Gearbest Maceralarım;E-Ticaret,Başarısızlık ve Hayat Üzerine Yazılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi misyonix -- 10 Nisan 2018; 18:34:28 >

• Hiçbir şey anlamadım dostum.
  • postmodern romanlara atıf gibi olacak bu yazı dizisi.ikinci bölümde açılırsın.
  • GEARBEST MACERALARIM-XIAOMI MINIMALIST MASA LAMBASI'NA NASIL SAHIP OLDUM?
    Geçenlerde Gearbest.com tatmin edici fiyatlar verdiği bir 4.yıl kutlaması gerçekleştirdi.Ben de payıma düşeni aldım.Herkes gibi yapmadım tabii.Herkesin bildiği yollardan gidip,sürtüne sürtüne ilerlemeyi sevmem hiç.Yeni yollar her zaman vardır.Bu yollara girmenin şartı ise risk alabilmekten geçer.Cesur olmak da gerekmez bunun için.Aptallar da risk alırlar.Benim ne olduğuma siz karar verin.Lucky bags dedikleri ürünlerden koymuşlar fırsatlara.İçinde ne olduğunu bilmiyorsun sözde.Biraz kafası olanın anlayabileceği şeyler aslında.Bir kaç tüyo vermiş kutunun içinde ne olduğu ile ilgili.Hemen evet bu şans anı dediğim bir bags ile karşılaştım.Xiaomi,masa lambası ve renk siyah.İndirim oranı bilmem yüzde kaç?Ben ömrümü verdim bu siteye hiç bilmez miyim xiaominin masa lambalarını.Normal zamanda almayı çok istediğim bir lambaydı bu.Sonradan okuduğum eleştiriler bu isteğimi azaltmadı.Xiaomi'nin politikasını anlamak zormuş mihvalinde saçmalıklar.Allah aşkına o telefonla yönetildiği için alınan eyecareler,xiaomi tasarım harikası lambalar yüzde kaçlık tarafından telefonla kullanılmaya devam ediyor?Hevesiniz alırsanız tamamdır.Bir de eşe dosta.Bakın benim oğlan çinden ne getirdi diye anlatırsanız gerçi az bir şey sayılmaz bu da.Her neyse konuya gelmek istiyorum.Ben lucky bags'in içindeki ürünü keşfettim.Aslında maliyeti çok fazla bir lamba değildi.Fakat ağırlığı ve uzunluğundan ötürü 4 katı nakliyat ücreti ödenmesi gerektiği için kimse almadı bu lambayı.Çantadan çıkan şans lambadan ziyade nakliyat bedeli ile ilgiliydi.Sağolsun intermng beş kuruş almadan kapımızın önüne kadar getirdi lambayı.Hem de tahminimden çok kısa bir sürede.Ticarete bulaşmasam kutusu bile açılmamış bu lambalar beni mutlu edebilirdi.Ama onları satmak zorundayım.Hem de adeletsiz şartlarda şaka filan kapitalizmin kollarında.Evet şimdilik bu kadar.Ürünü alış sürecimi, fotoğraflarını ve incelemelerini buraya bırakacağım.Ama konunun ticarete doğru gittiğini birçoğunuz anlamışsınızdır.Gearbest Maceralarım;E-Ticaret,Başarısızlık ve Hayat Üzerine Yazılar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.