Şimdi Ara

| Gearbest Türkiye | (2594. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
52.720
Cevap
796
Favori
4.158.271
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
158 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25922593259425952596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sipariş vermeyin. ürün almayım. 2917 tl param hiç oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _freemaniac_

Merhaba, Garanti durumu nasıl oluyor bu üründe

Bir de sipariş verirsek ortalama 30 gün civarında mi geliyor

Teşekkürler yardımlarınız için
    Uluslararası garanti kapsamı olup olmadığı hakkında bilgim yok ama gearbest tarafından bir yıl garanti veriliyor. En son bu şekilde güvence sağlanıyordu. Herhangi bir arıza durumunda direkt gönderebilir veya burada tamir ettirip onarım ücretini iade alabilirsiniz.

Önceki siparişlerde 20-25 gün sürüyordu mağazadan dolayı ama şu an daha kısa sürede teslimat sağlanacağı söyleniyor.

• kenturk1750 kullanıcısına yanıt
    Pazartesi ilgileneceğim, kimsenin parası hiç olmadı şimdiye kadar.

• İndirim kodları ve flaş indirimler; süre ve stoklarla sınırlıdır, alacaklarınızı lütfen ertelemeyiniz.

- İndirim kodları yalnızca linkteki ürünler için geçerlidir. Farklı bir depo, model veya renk için kullanılamaz.

- Viomi V2 Pro ve Viomi V3 için Almanya deposunu aktif ettirmiş bulunmaktayız. Sipariş vermek isteyenler hem "daha az vergi ödeyecek" hem de kargo maliyeti daha az olacak.

- Bu arada sizden ricam; destek olmak açısından sepetinizdeki ürünü silip, tekrar forum üzerindeki "satın almak için tıklayınız" kısmındaki linklerden sepete ekleyip öyle satın almanız ya da alacağınız ürünü konuda/mesajda paylaşıp, oradan tıklayarak, sepete ekleyerek alışveriş yapmanız yönünde. Hassasiyetiniz için şimdiden teşekkür ederim.

roborock S5 Max - Lazer Navigasyonlu Akıllı Robot Süpürge - Beyaz

VERGİ + KARGO DAHİL

Toplam Maliyet: 599.99 $

Satın Almak İçin Tıklayınız

Xiaomi Mijia STYJ02YM PRO LDS Sensör 2 in 1 Islak ve Kuru Akıllı Robot Süpürge

VERGİ + KARGO DAHİL

İndirim kodu: X4CC3603DDDEB001

Toplam Maliyet: 459.99 $

Xiaomi VIOMI V2 Pro LDS Sensör 2 in 1 Islak ve Kuru Akıllı Robot Süpürge

İndirim kodu: I4AEC262F61EB000

İndirimli fiyat: 361.99 $

Xiaomi VIOMI V3 LDS Lazer Navigasyonlu Akıllı Robot Süpürge

İndirim kodu: Q4B6B31C4C627001

İndirimli fiyat: 484.99 $

• GearBest.com kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlamayın size karşı bir ima ettiğim birşey yok. Ama bu firmanın tutumu çok can sıkıcı. Bana bir belge vermelerini istiyorum. İade ettiklerine dair. Bana satıcının adresini gösteriyorlar. Satıcı iade yaptık dedi ama yapmadı o zaman ne olacak. Gearbest sitesinde bu şekilde bir yaklaşımda bulunmasını da paylaşmanın sakınca olmadığını düşünüyorum.alışveriş yapacaklarda ona göre yapsın. 7-14 gün iade süreci 20 gün oldu. Hala para yatmadı. Bana bir belge versinler ki bende öyle bankaya başvurayım. Daha öncede farklı sitelerde iadem oldu. Ama hiç birinde 1 hafta yı geçmedi. Yani az para olsa düşmeyeceğim üzerine. Ama geri iade olacak para az değil.

• buradaki arkadaşa güvenerek, verdiği link üzerinden dolar para birimiyle siparişimi geçtim. umarım yüzümüzü kara çıkarmaz, ürün elimize sağlam ulaşır ve vergi ile karşılaşmayız.
    Rica ederim. Elbette paranızı isteyeceksiniz; az veya çok olması önemli değil. Sizin hakkınız sonuçta. Bana iade yaptıklarına dair döküm gönderilmişti, özelden size de iletmiştim. Pazartesi yine görüşeceğim.

• S5 max Almanya depodan gonderim olacak dediginiz zamanlar toplamda daha uyguna gelecek diye seviniyorduk. Ürünün fiyati 460 $ denilmisti. 25 $ kargo ucreti denilmisti. %18 vergiyle de toplam 568 $ gibi bi fiyata alacaktik. Simdi de 600$ a iyi fiyat demissiniz ama almanya depoyu bekleyenler olarak sırf Çinden geliyo diye 32$ fazla odemek istemiyoruz. Az daha bekleyip almanya depoyu açtiracaginiza inanıyordum ama nedense güvenemiyorum. Sirf bu yuzden mijia model düşünmeye basladik turkiyeden aliriz daha iyi diyoruz artik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • poopxyz P kullanıcısına yanıt
    Şimdiden hayırlı olsun, inşallah sorunsuz teslim alıp kazasız belasız kullanırsınız.

• selozz S kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Ben de Almanya üzerinden gönderime alınması için uğraşıyordum ve her gün de sıkıştırıyordum ama Çin'deki mevcut mağazayla her şey dahil kampanya ile anlaşma yinelenmiş. Görece hiç fena bir fiyat değil. Toplam maliyet 4110 dolaylarında. Bu arada Almanya deposundan kargolanan her ürüne yüzde 18 çıkmadı/çıkmıyor. Biraz şans işi. Paket fiyatı şüphe uyandırırsa en yüksek harç ile hesaplanma olasılığını da göz önünde bulundurmak gerekir. Sipariş verenler de bunu riske edip alışveriş yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GearBest.com -- 20 Haziran 2020; 13:40:40 >
    Onda hiçbir açıklayıcı bir durum yok. Statüs te captured yazıyor. Son işlem olarak refunded yazmıyor

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1333134/3b492de1-b22d-4668-9584-7bb6e027bbf4.jpeg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenturk1750 -- 20 Haziran 2020; 13:58:57 >
  • Bu s5 max ta kesinlikle ekstra bi ödeme cikmicak mi turkiyeye elime ulaştığında?böyle bi durum olursa geri yollanabiliyor mu?kac günde gelir

• Fotoğraf linkte.Anlayan birisi varsa lütfen yardımcı olsun

• Hilal_lll H kullanıcısına yanıt
    Her şey dahil satışa sunuldu, herhangi bir ekstra ücret talep edilmez. Birçok kez teyit ettirip öyle paylaştım kampanyayı.

Tamamdır, Pazartesi bir daha görüşeceğim.

Roborock S5 Max verdiğiniz linkten almayı denediğimde kargo bedeli ekliyor siparişe.

• AlpBörü kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Kargo bedeli içerisine vergi de dahil ediliyor. Cihazı dolar ile satın alın ayrıca. Banka kuru baz alınacağı için toplam maliyet 4100-25 civarına denk gelir; her şey dahil 599.99$.

Haklısınız. Teşekkürler.

• AlpBörü kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, ne demek.

Gearbest bey, hala bir gelişme yok. Paramı geri alabileceğimden emin misiniz?

• 
Sayfa: önceki 25922593259425952596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.