Şimdi Ara

| Gearbest Türkiye | (2606. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52.720
Cevap
796
Favori
4.157.574
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
158 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26042605260626072608
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Listede süpürgeler ile alakalı bir ibare yok ama gümrük memuruna bakıyor herşey. Umarım etkilenmez.

1 adet daha bacanağa viomi V2 Pro aldık. Bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 28 Haziran 2020; 13:24:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GearBest.com kullanıcısına yanıt
    Hocam ne sermayesi, Sen S5max elimde hazır var deseydin ben 50USD fazla verip senden alırdım. Benim gibi alan da çok olur.

Gearbest'e satıcıya 3 gün oldu mesaj yazdım cevap yok. Mesajıma cevap vermiyor diye Gearbest'e kayıt açtırdım. Yarına kadar cevap vermezse iptal etmeyi düşünüyorum siparişi. Biraz daha verip Türkiye'den alırım. Satıcı güvenimi sarstı açıkcası.
  • KenanK89 kullanıcısına yanıt
    İnşallah yoktur, hayırlı olsun bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merakliyim_ben M kullanıcısına yanıt
    Belki ilerde deneyebiliriz bu yöntemi.

Bu arada bazı paketler çıkış yapmış, siparişleri ben de takip ediyorum. 1 Temmuz'dan itibaren çoğu gönderilmiş olur.

• - KAMPANYA ve İndirim kodları YALNIZCA LİNKTEKİ ÜRÜNLER için GEÇERLİDİR. "Farklı bir depo, model veya renk için kullanılamaz".

- İndirim kodları ve flaş indirimler; süre ve stoklarla sınırlıdır, alacaklarınızı lütfen ertelemeyiniz.

- Viomi V2 Pro ve Viomi V3 için Almanya deposunu aktif ettirmiş bulunmaktayız. Sipariş vermek isteyenler hem "daha az vergi ödeyecek" hem de kargo maliyeti daha az olacak.

- Bu arada sizden ricam; destek olmak açısından sepetinizdeki ürünü silip, tekrar forum üzerindeki "satın almak için tıklayınız" kısmındaki linklerden sepete ekleyip öyle satın almanız ya da alacağınız ürünü konuda/mesajda paylaşıp, oradan tıklayarak, sepete ekleyerek alışveriş yapmanız yönünde. Hassasiyetiniz için şimdiden teşekkür ederim.

roborock S5 Max - Lazer Navigasyonlu Akıllı Robot Süpürge - Beyaz

VERGİ + KARGO DAHİL

- KAMPANYA YALNIZCA LİNKTEKİ ÜRÜN için GEÇERLİDİR. "Farklı bir depo, model veya renk için kullanılamaz".

Toplam Maliyet: 599.99 $

Satın Almak İçin Tıklayınız

Xiaomi Mijia STYJ02YM PRO LDS Sensör 2 in 1 Islak ve Kuru Akıllı Robot Süpürge

VERGİ + KARGO DAHİL

İndirim kodu: X4CC3603DDDEB001

Toplam Maliyet: 459.99 $

Xiaomi VIOMI V2 Pro LDS Sensör 2 in 1 Islak ve Kuru Akıllı Robot Süpürge

İndirim kodu: I4AEC262F61EB000

İndirimli fiyat: 361.99 $

Xiaomi VIOMI V3 LDS Lazer Navigasyonlu Akıllı Robot Süpürge

İndirim kodu: Q4B6B31C4C627001

İndirimli fiyat: 484.99 $

• berkay956 B kullanıcısına yanıt
    Bu satıcıdan mayıs 24 te ürün aldım, düşğk kur nedeni ile siparişleri geri çekmişler. Defalarca satıcıya yazdım cevap yok, iade yok. Hayret size nasıl cevap vermiş

• kenturk1750 kullanıcısına yanıt
    Merhaba. İadeniz yapıldı mı acaba? Ben hala bekliyorum, tık yok 😡

• roborock S5 Max - Lazer Navigasyonlu Akıllı Robot Süpürge - Beyaz

VERGİ + KARGO DAHİL

- KAMPANYA YALNIZCA LİNKTEKİ ÜRÜN için GEÇERLİDİR. "Farklı bir depo, model veya renk için kullanılamaz".

Toplam Maliyet: 599.99 $

Bu ürünü para birimini Dolara çevirerek mi almamız gerekiyor ödeme fazla çıkmaması için ?
    Ayrıca birde 599 kargo vergi herşey dahil extra bir ödeme çıkmıyor değilmi ? Teyit etmek için soruyorum hocam.
  • Kedi82 K kullanıcısına yanıt
    Benim sipariş de 03.06.2020 de iptal oldu. Hala kartıma yansıyan bişey yok. Para gelmediği için de yeni sipariş veremiyorum.

Sipariş verirken 1 günde giden para, 26 gündür gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecan16 -- 29 Haziran 2020; 12:39:8 >
  • Ürünü gelen var mı acaba? Ekstra vergi vs çıkmadıysa ben de sipariş vermek istiyorum
  • Kedi82 K kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Bugün hatırlatma yaptım yine, hafta içi hesabınıza yansıyacak.

• Tayff kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Evet, para birimini dolar olarak değiştirip ilerlerseniz bankanızın kur oranı hesaplanır. Vergi dahil toplam maliyet 4120 TL dolaylarına tekabül ediyor.

• ecan16 E kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Bu hafta içerisinde iade sağlanacak, bugün yine görüştüm.

• Zeir Z kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Az önce çıkış yapan birkaç paketin olduğu bilgisi geldi, 1 Temmuz'dan itibaren de çoğu gönderilmeye başlanacak. Geri bildirimler o zaman gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: GearBest.com

Merhabalar,

Evet, para birimini dolar olarak değiştirip ilerlerseniz bankanızın kur oranı hesaplanır. Vergi dahil toplam maliyet 4120 TL dolaylarına tekabül ediyor.
    Cevap için teşekkürler
  • Tayff kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

• merhaba bu ürünü 3770 TLYE akşam sipariş ettim.
    VIOMI V3 LDS Xiaomi'den Lazer Navigasyon Islak ve Kuru Robot Vakum Antibakteriyel sistem - Almanya depodan olmasına rağmen vergi alınır mı satıca birşey sormak lazım mı lütfen yadımcı olur musunuz
  • dnnmhbr02 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Almanya deposundan gönderilen ürünelere vergi dahil ediliyor. Yğzde 15 - 38 arasında bulunduğunuz ile göre değişiklik gösterebilir.

• Son sayfaya baktığımda , yok iadem gelmedi satıcı cevap vermiyor vs yazılar gördüm sıkıntı var mı ? Gearbestte
  • Bu gearbest sitesinde dolanamıyorum bile. Saçma sapan bir Türkçe çeviri var, aslını görüntülemek istiyorsun, aslını görüntülemek yerine, çeviriyi tekrar çeviriyor, daha da saçma hale getiriyor.

Web sitesi tasarlayamayanlardan ürün almak, biraz garip.
  • 
Sayfa: önceki 26042605260626072608
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.