Şimdi Ara

| Gearbest Türkiye | (2604. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
28 Misafir - 28 Masaüstü
5 sn
52.720
Cevap
796
Favori
4.157.610
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
158 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26022603260426052606
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    Ben de kampanyanın henüz yeni olduğunu belirttim size. Ekstra ücret çıkarsa firma karşılayacak artık, kendilerine birçok kez teyit ettirdim, bahaneleri olmaz bu saatten sonra. Ayrıca ilâve vergi kime çıkmış, hiç bahseden olmadı?

• - KAMPANYA ve İndirim kodları YALNIZCA LİNKTEKİ ÜRÜNLER için GEÇERLİDİR. "Farklı bir depo, model veya renk için kullanılamaz".

- İndirim kodları ve flaş indirimler; süre ve stoklarla sınırlıdır, alacaklarınızı lütfen ertelemeyiniz.

- Viomi V2 Pro ve Viomi V3 için Almanya deposunu aktif ettirmiş bulunmaktayız. Sipariş vermek isteyenler hem "daha az vergi ödeyecek" hem de kargo maliyeti daha az olacak.

- Bu arada sizden ricam; destek olmak açısından sepetinizdeki ürünü silip, tekrar forum üzerindeki "satın almak için tıklayınız" kısmındaki linklerden sepete ekleyip öyle satın almanız ya da alacağınız ürünü konuda/mesajda paylaşıp, oradan tıklayarak, sepete ekleyerek alışveriş yapmanız yönünde. Hassasiyetiniz için şimdiden teşekkür ederim.

roborock S5 Max - Lazer Navigasyonlu Akıllı Robot Süpürge - Beyaz

VERGİ + KARGO DAHİL

- KAMPANYA YALNIZCA LİNKTEKİ ÜRÜN için GEÇERLİDİR. "Farklı bir depo, model veya renk için kullanılamaz".

Toplam Maliyet: 599.99 $

Satın Almak İçin Tıklayınız

Xiaomi Mijia STYJ02YM PRO LDS Sensör 2 in 1 Islak ve Kuru Akıllı Robot Süpürge

VERGİ + KARGO DAHİL

İndirim kodu: X4CC3603DDDEB001

Toplam Maliyet: 459.99 $

Xiaomi VIOMI V2 Pro LDS Sensör 2 in 1 Islak ve Kuru Akıllı Robot Süpürge

İndirim kodu: I4AEC262F61EB000

İndirimli fiyat: 361.99 $

Xiaomi VIOMI V3 LDS Lazer Navigasyonlu Akıllı Robot Süpürge

İndirim kodu: Q4B6B31C4C627001

İndirimli fiyat: 484.99 $

• Sayın arkadaşlarım,

roborock S5 Max için yine Panda ZG-Store görüyorum,

Alışveriş yapmadan önce aşağıdaki konuya bakmanızı tavsiye ederim.

https://forum.donanimhaber.com/gearbest-com-pismanliktir--143966348#143972651
  • Commander kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Ben iptal edilmemesi için uğraştım ama mağaza düşük kur nedeniyle ürünü göndermeyi reddetmiş, paypal olmadığı için fark ücret talep edilmeden geri çekildi ürünler.

İyi forumlar.

• GearBest.com kullanıcısına yanıt
    Doğru yanlış birşey demiyorum, size yazılmış bir mesaj olarakta algılamayın,

Aynı mağazayı görünce yaşanan sorunu bilsin herkes almadan önce diye yazdım. Tekrar ne olacağının garantisi var mı ? 5 gün sonra dolar fırlasa bu adam yine aynısını yapar eminim.
  • Valla ben de bir çok platformda eticaret yapıyorum. Öyle sipariş alıp göndermiyorum demek veya ilan çıktığı dışında bir ücret çıkması Türkiye'de cezaya konu olan ve müşteri güvenini sarsan satıcı ve platform için hiç istenmeyen ve istisnai bir durum.

Bu seferde bir şekilde S5Max siparişim gelmez, iptal edilir veya Türkiye'ye gelince gümrük ücreti çıkarsa tüm yerli ve yabancı online mecralarda bu panda satıcısını rezil ederim, zararı büyük olur.

Ön satış olduğu için sabırla 1 Temmuz'u bekliyorum.
  • Biri vergisiz teslim alana kadar sipariş vermeyeceğim. Sabırsızlıkla bekliyorum..
  • Bu arada 3 Haziranda iptal olan sipparişimin iadesi hala olmadı. 22 gün geçti. Para gelmediği için de sipariş veremiyorum..
  • ecan16 E kullanıcısına yanıt
    aynen bende .
  • İhtiyacı olan için çok güzel fırsat, Türkiye'ye gönderim de var.||
  • Commander kullanıcısına yanıt
    Ödeme dolar ile yapılırsa sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.
  • merakliyim_ben M kullanıcısına yanıt
    Bu sefer kendileri de durumun farkında, fiyatı da rekabetten dolayı bu seviyede tutuyorlar.
  • ecan16 E kullanıcısına yanıt
    Bu mesajınızın üzerine izinde olan arkadaşıma iade ve mevcut siparişlerle ilgili mail gönderdim.
    Hocam, madem bu adamlarla ilişkin var, sen getirsene bu ürünleri, komisyonunu koy, gelmiş hazır olarak senden alalım. Hem biz beklememiş, geldi gelecek ne vergi çıkacak stresi yaşamayız, sen de para kazanırsın.
  • ben 599 dolardan sipariş verdim fakat siparişim geri iade talebi olarak görünüyor. Satıcıya sürekli mesaj atıyorum ne iptali onaylıyor ne de reddediyor. ben ikisine de razıyım. iadeyi iptal etse sorun yok. iadeyi onaylasa zaten yeniden alım yapacağım. ama iki gündür ne canlı destek ne de satıcı bi çözüm üretemiyor.
    Hayır 499.99'dan veriştim. yardımcı olabilirseniz sevinirim
  • Gelen olumsuz yorumlara istinaden yazmak istedim;

19.06 sipariş verdim, 24.06 da iptal ettim, 26.06 da iade geldi. Yiğidi öldürürüm ama hakkını da veririm.

| Gearbest Türkiye |

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • merakliyim_ben M kullanıcısına yanıt
    Aslında bi ara düşünmedik değil ama çok meşakatli ve bir o kadar da sermaye gerektiren bir iş. Bu yüzden yanaşmak istemedik.

• İrtibatta olduğum kişi şu an izin kullanıyor, haftaya görüşebiliriz ancak.

• 
Sayfa: önceki 26022603260426052606
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.