Şimdi Ara

| Gearbest Türkiye | (2603. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
12 Misafir - 12 Masaüstü
5 sn
52.720
Cevap
796
Favori
4.157.618
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
158 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26012602260326042605
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba hocam, verdiğiniz linke tıklayarak s5 max almaya çalışıyorum. ürün sayfasında 499 dolar gözüküyor ama ödeme ekranında 650 dolara çıkıyor. Ne yapmam lazım?

Edit: sipariş oluştuğu için böyle bir durumla karşılaşmışım.Sorun kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milerado -- 25 Haziran 2020; 14:31:6 >
  • Gece sizin linkten s5 max aldım 599 dolara,1.7 itibari ile kargolanacak yazıyor s5 max pre sale yazıyor ama ne zaman kargolar bilginiz var mı gearbest bey.bir de gece veya gündüz almak banka kuru degişecegi için fiyat farkı olusturur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Toplam 599.99 $ olacak, fazla ödeme alınmadıysa sorun yok demektir.

• istafana3844 İ kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Yakında sevkiyata başlanır ama alışverişi bankanızın mesai saatleri dışında yaparsanız kur oranı farklı hesaplanabilir. Ekstrede 4120 civarı olması gerek.

• GearBest.com kullanıcısına yanıt
    Evet hocam mail attım, bir gün sonra cevap yazdı, ilgilecegini söyledi. Bankayı da arıyorum, iade olmadığını söylüyorlar. Iade olsa anında bekletmeden iade kartınıza yansır diyorlar. Gerçekten çok garibime gidiyor artık.

• Gearbest bey facebook resmi gearbest turkiye hesabina sordum s5 maxi ekstra bi sey odeyecekmiyiz diye gumruk vs gumruk masraflari dahil degildir sorumlu degiliz dedi
  • fkfk F kullanıcısına yanıt
    Tamamdır, ben tekrar hatırlatacağım.

• buraksaglam1992 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Paylaştığım iki cihazda tüm masraflar dahil satış yapılıyor. Ben teyit ettirdim kaç kez. Ürün sayfasında da açıklama mevcut gördüğünüz üzere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GearBest.com -- 25 Haziran 2020; 15:22:18 >
  • Birisi gümrüksüz alsada rahatlasak, sipariş versek.

Malesef Gearbest'e kuşkuyla bakıyorum artık..
    ürün sayfasında nerede yazıyor açıklama ben göremedim de ? vergi bilgisine tıkladığımda vergiler hariçtir yazıyor da ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraksaglam1992

ürün sayfasında nerede yazıyor açıklama ben göremedim de ? vergi bilgisine tıkladığımda vergiler hariçtir yazıyor da ?
    | Gearbest Türkiye |

Gearbest bey 😄

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Q4B6B31C4C627001
    Bu kodla girdigimde 509 dolar oluyor.Birde gearbesti yillardir kullanirim hepsburada gibi sadece olumlu yorumları koymaz sagolsun.Yorumlarda tr ye gelip alindiginda tekrar vergi alindigini ss alinip vergilerinin odendigini bildirilmesine ragmen alindigini okudum.Bu konuda yardimci olurmusunuz?

Hayir siz oduyorsunuz birde geldiginde tekrar alıyorlarmış boyle birde sacmalikta oluyormus onu sordum bakalim cevao bekliyorum

• ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Vergiyi önceden tahsil etmelerinin nedeni; bazı müşterilerin ürünü gümrükten çekmeyip iade ederek ekstra kargo maliyeti çıkarması. Rağbet gören bazı cihazlara bu yüzden vergi dahil sistem getirildi. Henüz yeni bir uygulama olduğu için geri bildirim yapan olmadı.

• ecan16 E kullanıcısına yanıt
    Ben de sabırsızlıkla bekliyorum bakalım. Amazon'daki gibi sadece kimlik numarası teyit edilerek teslimat sağlanırsa iş olmuş demektir.

• Bu arada V2 pro siparişini teslim alan bir arkadaşa 808 TL vergi çıkmış maalesef, bir süredir 258 - 400 TL dolaylarında seyrediyordu.

Yer Ankara.

• ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    quote:

Q4B6B31C4C627001
    Bu kodla girdigimde 509 dolar oluyor.

Bu arada s5 max için mevcut kampanya aşağıdaki gibidir:

İndirimli fiyat: 449.99 $ + VERGİ ve Kargo Ücreti: 150 $ = 599.99 $ (Toplam Maliyet)

Yukarıda belirttiğim fiyatlar dışında, kod/kupon herhangi bir indirim vergi dahil satışa dahil değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GearBest.com -- 25 Haziran 2020; 16:31:53 >
  • bu s5max işi yalan olur. demedi demeyin.
    V2 ye 800 vergi çıkmış diyorsunuz.bu vergi dahil diyr 600 dolara aldığımız üründen de çıkarmı acaba merak ediyoruz işte..yorumlarda bu vergi dahil ürünlerden alan kişiler den rkstra yine vergi tahsil edilmiş korkumuz ondan..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 26012602260326042605
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.