Şimdi Ara

| Gearbest Türkiye | (2601. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
52.720
Cevap
796
Favori
4.157.654
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
158 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25992600260126022603
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fiyat değişikliği yaparken yanlışlıkla açılmış olabilir, dediğim gibi; benim paylaştığım bağlantılar dışında gönderim yapılmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • - KAMPANYA ve İndirim kodları YALNIZCA LİNKTEKİ ÜRÜNLER için GEÇERLİDİR. "Farklı bir depo, model veya renk için kullanılamaz".

- İndirim kodları ve flaş indirimler; süre ve stoklarla sınırlıdır, alacaklarınızı lütfen ertelemeyiniz.

- Viomi V2 Pro ve Viomi V3 için Almanya deposunu aktif ettirmiş bulunmaktayız. Sipariş vermek isteyenler hem "daha az vergi ödeyecek" hem de kargo maliyeti daha az olacak.

- Bu arada sizden ricam; destek olmak açısından sepetinizdeki ürünü silip, tekrar forum üzerindeki "satın almak için tıklayınız" kısmındaki linklerden sepete ekleyip öyle satın almanız ya da alacağınız ürünü konuda/mesajda paylaşıp, oradan tıklayarak, sepete ekleyerek alışveriş yapmanız yönünde. Hassasiyetiniz için şimdiden teşekkür ederim.

roborock S5 Max - Lazer Navigasyonlu Akıllı Robot Süpürge - Beyaz

VERGİ + KARGO DAHİL

Toplam Maliyet: 599.99 $

Satın Almak İçin Tıklayınız

Xiaomi Mijia STYJ02YM PRO LDS Sensör 2 in 1 Islak ve Kuru Akıllı Robot Süpürge

VERGİ + KARGO DAHİL

İndirim kodu: X4CC3603DDDEB001

Toplam Maliyet: 459.99 $

Xiaomi VIOMI V2 Pro LDS Sensör 2 in 1 Islak ve Kuru Akıllı Robot Süpürge

İndirim kodu: I4AEC262F61EB000

İndirimli fiyat: 361.99 $

Xiaomi VIOMI V3 LDS Lazer Navigasyonlu Akıllı Robot Süpürge

İndirim kodu: Q4B6B31C4C627001

İndirimli fiyat: 484.99 $

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GearBest.com -- 24 Haziran 2020; 16:57:14 >

• Amazon.de adresinden 13.06.2020 tarihinde vergiler kargo dahil 585 Euroya sipariş geçtiğim Roborock S5 Max 19.06.2020 tarihinde Stutgartdan yola çıktı 24.06.2020 bugün Antalya’ya teslim edildi. Cihaz hakkımda ilk izlenimim oldukça olumlu. Biz çok sevdik. Bilgi için paylaşıyorum. GearBest arkadaşın linkinden alamadık. Beklemekten sıkılmıştık, bağışlasın. Kendisine ve forumdaki tüm arkadaşlara faydalı paylaşımları için ayrı ayrı teşekkür ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: teknikgorus

Amazon.de adresinden 13.06.2020 tarihinde vergiler kargo dahil 585 Euroya sipariş geçtiğim Roborock S5 Max 19.06.2020 tarihinde Stutgartdan yola çıktı 24.06.2020 bugün Antalya’ya teslim edildi. Cihaz hakkımda ilk izlenimim oldukça olumlu. Biz çok sevdik. Bilgi için paylaşıyorum. GearBest arkadaşın linkinden alamadık. Beklemekten sıkılmıştık, bağışlasın. Kendisine ve forumdaki tüm arkadaşlara faydalı paylaşımları için ayrı ayrı teşekkür ederim.

Amazon linkini atabilir misiniz rica etsem.

• teknikgorus kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın, hayırlı olsun.

• asdfg_1453 kullanıcısına yanıt
    Bağlantıya amazon başlığından ulaşabilirsiniz veya özelden görüşüp alın.

• GearBest.com kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Gönderim yapılmıyor ne demek anlamadım. Sipariş sorunsuz tamamlandı, ödeme alındı. Sipariş de iptal de henüz edilmedi. Bu durumda süreç nasıl işliyor?
  • merakliyim_ben M kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi polonya şu anda 459$ dan açık durumda

Dolar kurunu niye 7.20 den alıyorlar acaba.

• Benimde 1 haziranda Almanya depodan vermiş olduğum v2 pro siparişim 22 gün sonunda dün adresime teslim edildi 258 lirası vergi olmak üzere toplamda 2930 tlye mal oldu.

• berkay956 B kullanıcısına yanıt
    Sanırım hayali satış bu da 2 3 hafa sonra pardon derler 2 3 hafta da para iadesi için bekletseler faizi bile iyi para
    Bir site de ben kursam iyi olur aslında ama işte yukarda Allah var

• coda kullanıcısına yanıt
    Bende 5 haziranda sipariş verdim sözde 12sinde kargoya verdiler hala hareket yok😔satıcı çok ilgisiz

Hocam ticket oluşturamıyorum sipariş iptal talebi sürecinde olduğu için sipariş numarası kısmı boş kalıyor dolduramıyorum. Canlı destekten de defalarca tekrar almak istediğimi belirttim ama hala iade talebi olarak görünüyor. Ne iptal ediyorlar ne de siparişe geçiyorlar. Ne yapayım bi fikir verin lütfen. En azından iptal işlemini onaylasalar yenisi alırım ama onuda yapmıyolar. Ne yapmalıyım bu süreçte?

• iburkan2 İ kullanıcısına yanıt
    Bende beklemedeyim hala hareket yok kargoda

• gmrv G kullanıcısına yanıt
    Yarın ya da cuma PTT takipte hareketlilik olur merak etmeyin

Umarım günde kac defa bakıorm bi haber satıcı tam bir ahmak suan boyle göZüküyor hesabımda

Hayırlı olsun hocam. Deneyimlerini bekliyoruz. Ben aldığından beri müsait olduğum zamanlarda çalıştırdım gayet başarılı geldi yaptığım testlerde.

Ya birde siz ptt dağiıtım merkezıne gidip mi aldınız yoksa adresınıze mi getirdiler . Ben istanbuldayım basaksehıre gidip almayı dusunuyordm ama haftaya ist olmayacagım is yeri adresimi vermiştim oraya gitcek gibi gözüküyor

Güle güle kullanın, hayırlı olsun. Vergi miktarı gayet makul.
  • merakliyim_ben M kullanıcısına yanıt
    Alışveriş sorunsuz gerçekleşsin diye haftalardır uğraşıyorum, s5 max için de yeni bir depo ayarlattım. O da Çin üzerinden ve tüm masraflar dahil olarak faaliyete alındı. Benim paylaşmadığım bağlantılar haricindeki siparişlere onay verilmiyor, açıklamalarda sürekli yer veriyorum. Bugün Polonya veya bir başka depodan gönderim yapılmadığı bir kez daha yinelendi. Bu durumda sürecin nasıl işlediğini ben de bilmiyorum. Bugün itibariyle çalışma arkadaşım da izne ayrıldı, nasıl ilerleyecek bakalım...
  • 
Sayfa: önceki 25992600260126022603
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.