Şimdi Ara

| Gearbest Türkiye | (2599. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
52.720
Cevap
796
Favori
4.158.030
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
158 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25972598259926002601
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba,

Uluslararası garanti kapsamında olan iki cihaz bulunuyor: Viomi V3 ve Xiaomi Mijia STYJ02YM Pro modeli. Bu ürünlerdeki garantiyi teyit ettirmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GearBest.com -- 23 Haziran 2020; 23:54:55 >
  • İndirim kodları ve flaş indirimler; süre ve stoklarla sınırlıdır, alacaklarınızı lütfen ertelemeyiniz.

- İndirim kodları yalnızca linkteki ürünler için geçerlidir. Farklı bir depo, model veya renk için kullanılamaz.

- Viomi V2 Pro ve Viomi V3 için Almanya deposunu aktif ettirmiş bulunmaktayız. Sipariş vermek isteyenler hem "daha az vergi ödeyecek" hem de kargo maliyeti daha az olacak.

- Bu arada sizden ricam; destek olmak açısından sepetinizdeki ürünü silip, tekrar forum üzerindeki "satın almak için tıklayınız" kısmındaki linklerden sepete ekleyip öyle satın almanız ya da alacağınız ürünü konuda/mesajda paylaşıp, oradan tıklayarak, sepete ekleyerek alışveriş yapmanız yönünde. Hassasiyetiniz için şimdiden teşekkür ederim.

roborock S5 Max - Lazer Navigasyonlu Akıllı Robot Süpürge - Beyaz

VERGİ + KARGO DAHİL

Toplam Maliyet: 599.99 $

Satın Almak İçin Tıklayınız

Xiaomi Mijia STYJ02YM PRO LDS Sensör 2 in 1 Islak ve Kuru Akıllı Robot Süpürge

VERGİ + KARGO DAHİL

İndirim kodu: X4CC3603DDDEB001

Toplam Maliyet: 459.99 $

Xiaomi VIOMI V2 Pro LDS Sensör 2 in 1 Islak ve Kuru Akıllı Robot Süpürge

İndirim kodu: I4AEC262F61EB000

İndirimli fiyat: 361.99 $

Xiaomi VIOMI V3 LDS Lazer Navigasyonlu Akıllı Robot Süpürge

İndirim kodu: Q4B6B31C4C627001

İndirimli fiyat: 484.99 $

• GearBest.com kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim 🙏🏼 Umarım bir an önce hallolur da yeni kampanyanıza yetişirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam ürün 459$ a mı düştü?

| Gearbest Türkiye |

edit:599$dan verdiğim siparişimi iptal ettim görünen o ki 559$ şu anki vergi dahil fiyatı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay956 -- 24 Haziran 2020; 8:47:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay956

Hocam ürün 459$ a mı düştü?

edit:599$dan verdiğim siparişimi iptal ettim görünen o ki 559$ şu anki vergi dahil fiyatı.
    Eğer vergi dahil 559 dolara geliyor ise sipariş vereceğim. Ama önceden olduğu gibi fiyat yanlış girilmiş göndermiyoruz derler mi diye korkuyorum.

• asdfg_1453 kullanıcısına yanıt
    şu anda çok uygun fiyat ben diğer siparişimi iptal ettim.
  • Bildiğim kadarıyla siparişi iptal etmeye gerek yok. Daha ucuz ürün olursa farkı iade ediyorlar. Gearbest arkadaşımız teyit ederse seviniriz.
  • Vergisiz s5 max teslim alan var mı? Ben yine de vergi olabileceğini düşünüyorum..
  • bu vergisiz olayı 18.06 da başladı zaten, bende 19.06 da sipariş verdim. ürün başlığında vergi dahil fiyat olduğu yazmakta. Ayrıca eğer aradaki 50$ı iade ediyorlarsa sipariş iptaline gerek kalmayabilir. ilgili arkadaş gelirse ilgilenir sanırım.

Sipariş No:20061900937306048157

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay956 -- 24 Haziran 2020; 10:42:55 >
  • Dolar üzerinden iş bankası ve ziraat Kredi kartımla alışveriş yapamıyorum ,hangi bankalar kabul ediyor,ya da ben mi beceremiyorum,daha önce alışveriş yapan arkadaşlar veya gearbest bey bilgilendirirse sevinirim.try ödeyince yaklaşık 300 lira fazla çıkıyor.

• Arkadaşlar kargo 100 dolar diyor, ama amazondaki gibi vergi+kargo demiyor. Ürün geldiği zaman gümrüğe yönlendirip vergi talep etmesinler
  • Kedi82 K kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

• berkay956 B kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

İptal etmemenizi tavsiye ederim, düşük fiyatla verginin karşılanacağını pek sanmıyorum çünkü. Yeni fiyatı kontrol ettiriyorum ayrıca, birazdan dönüş yapılır.

• asdfg_1453 kullanıcısına yanıt
    Bu şekilde vergi dahil olacağını sanmıyorum, sipariş vermeyin bence.

• edi1907 E kullanıcısına yanıt
    Ürün tanımlamasında mevcut, oradan bakabilirsiniz.

• istafana3844 İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Ürün sayfasında fiyat bölümünün hemen üst kısmında bulunan para birimini dolar olarak değiştirip ilerlerseniz ödemeyi bankanızın kur oranı üzerinden yapmış olursunuz. Yalnız şu an s5 max almanızı tavsiye etmem; fiyatı epey düşmüş, vergi dahil olacağını pek sanmıyorum bu yüzden.

• berkay956 B kullanıcısına yanıt
    Vergi dahil fiyat değişmemiş: 599.99 $.

Sipariş esnasında yine belirlenen rakam çıkıyor.

• | Gearbest Türkiye |

Fiyatı tekrar düzelttirdim arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GearBest.com

Ürün tanımlamasında mevcut, oradan bakabilirsiniz.
    Amazondan sipariş verildiği zaman kesinlikle gümrük, vs gibi işlerle uğraşmıyoruz. Gearbestte süreç nasıl ilerliyor acaba?
    459 $ dan alanlar ne olacak
  • 
Sayfa: önceki 25972598259926002601
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.