Şimdi Ara

| Gearbest Türkiye | (2598. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
52.720
Cevap
796
Favori
4.158.030
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
158 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25962597259825992600
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam 3320 lira verdim urune. bu arada dhle kargo kaydini olusturdular ama hala yollamadilar. bir iki hafta neysede ucuncu haftaya girdik, yollasalarda evi supurtsem artik :D
  • hocam roborock s5 max fiyatı 499 dolar görünüyor, ekstra çıkan 100 dolar kargo bedeline mi dahil vergiler?
  • Arkadaşlar gearbestin şuandaki kampanyasından ürün alan var mı? ürünler kargo durumu nedir? geçen seferki gibi mağduriyet durumları oluşur mu ? sipariş vereceğim ama geçen olan durumdan dolayı çekiniyorum açıkçası .
  • sechkin232 S kullanıcısına yanıt
    PTT de edi-received tarihi ne ise ondan 6-7 gün sonra işleme alınıyor anladığım kadarı ile. Daha önceki sayfaları da taradım geneli bu şekilde.

19 Haziran a Edi-received girildi ise işleme 25-26 Haziran gibi alınacak gibi duruyor hocam sizin de. PTT sayfasına düştü ise bence sorun yoktur. Bende sizin gibi telaş yapmıştım fakat sonrasında sorunsuz elime ulaştı.

Hayırlısı olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • buraksaglam1992 B kullanıcısına yanıt
    Gearbest'in şuanki kampanyası önsatış olarak görünüyor ve 1 Temmuz'dan sonra Polonya depodan kargolanmaya başlanacak bilgisi var. Ben bugün sipariş verdim. Vergi dahil satış olarak görünüyordu. Gelişmeleri burada paylaşacağım.
  • merakliyim_ben M kullanıcısına yanıt
    Bu bilgiyi nerden edindiniz
    18 haziran siparişim de bi hareketlilik yok henüz
    Satıcı ya yazıyorum ama iletişim sıfır

Merhaba bende 5 haziranda sipariş verdim sözde 12 haziranda elektronik olarak takip kodu girdiler ama hiç bir hareket yok bekliyorum satıcı zaten tam bir ahmak oyalama modunda baska bir arkadasım fake bir hesap acıp satıcıya yazmıs stok suan yok yenılencek demiş bende beklemedeyim bu cuma 3 hafta olacak malesef

• Sipariş vercem ama yakın zamanda hep şikayet var olumlu olan yok. Gearbest nickli arkadaş reklam linkini paylaştığın için en azından garantisi uluslararası mı değil mi şeklinde açıklama yazarsan daha yararlı olur alacaklar için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iburkan2 İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Kontrol için bugün iletmiştim, yarın veya hafta bitmeden cevaplanır.
  • vikvic V kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Evet, her şey dahil 599.99 dolara teslimat sağlanıyor. Almanya üzerinden gelecekti normalde ama rekabet çıkınca Çin deposundan vergi dahil kampanya yaptırdık.
  • Kedi82 K kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Merak etmeyin, iadelerin hepsini ilettim. Yakında sisteme yansıyacaktır.
    Merhabalar,

Öncelikle hayırlı olsun. Yalnız Polonya üzerinden gönderim kapalı. Mevcut kampanyayı Çin deposundan yürütülmekte.
  • ecan16 E kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

İndirimli stok hayli fazla, bitmeden yetişecektir, içiniz rahat olsun.
  • armani71 A kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Gümrük harcı dahil değil maalesef; yüzde 40 vergi dilimine tâbi. Her şey dahil şimidilik iki üründe mevcut sadece.
    Merhabalar,

Viomi siparişlerinin bir kısmı gümrükte işleme alınmak için sıra bekliyor, bugün de teyit ettirmiştim. Gelen siparişlerin hepsini sorgulatıyorum, içiniz rahat olsun. Yakında sistemde gözükecektir.
  • Yıldızkızı kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.
  • alkinkasap kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Sipariş numaranızı özelden gönderirseniz yarın kontrol ettiririm.

Bu arada sadece yeni siparişler için üç gün kadar gecikme olacak diye not düşülmüş bugün.
  • kralkarga kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

S5 max serisinin kampanyalı fiyatı 439.99 - 459.99 arasında değişiyor. Her şey dahil kampanya başlatıldığı için ürün fiyatı bu yüzden yüksek girildi. Kargo eklediğiniz zaman toplam maliyet 599.99 olarak hesabınıza yansır. Fırsatı bu şekilde teyit ettirdim birkaç kez.
    Merhaba,

Görselde yanlışlık var maalesef; ürün Çin ya da HK deposundan çıkış yapacak. Şimdiden hayırlı olsun bu arada.
  • iburkan2 İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Mesai bitmeden s5 max siparişleri hakkında görüşme başlatmıştım. Bu hafta sonuçlanır, gelen bilgiyi sizlerle de paylaşacağım.
  • 
Sayfa: önceki 25962597259825992600
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.