Şimdi Ara

| Gearbest Türkiye | (2618. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
14 Misafir - 14 Masaüstü
5 sn
52.720
Cevap
796
Favori
4.157.530
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
158 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26162617261826192620
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xsay54y

aynı tutarı aldınız mı hocam dolar uzerınden mı vermiştiniz

Alıntıları Göster
    Evet hocam tam olarak 599.99 USD iade yapilmis. Darisi tum bekleyen arkadaslarin basina. Cok stresli bir surec. Satici adami cileden cikariyo site hic ilgilenmiyor zaten. Burdaki gearbest nickli arkadastan baska adam akilli bir muhattap yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xsay54y X kullanıcısına yanıt
    Banka harcama itirazı yapmamın nedeni satış yapan kişi sisteme bir takip no girmiş ama kaç gün oldu bir hareket yok. Daha doğrusu kargo bilgileri DHL ile paylaşılmış ama teslim edilen bir ürün yok.

Satıcıdan cevap almak zaten mümkün değil.

Kargolandı gözüktüğü için siparişi de iptal edemiyorum yada ben bulamadım.

Özetle muhatap yok, kargoya verilmiş bir ürün yok, 1 ay olacak neredeyse. Bu yüzden harcama itirazında bulundum.

Eğer benzer bir durum varsa sizde de bankanıza harcama itirazında bulunabilirsiniz. Belli bilgilerin olduğu (kart no, kart hamili, harcama tarihi, tutarı vb) bir dilekçe ile mail veya şube kanalı ile başvuruda bulunabilirsiniz

• 9008 9 kullanıcısına yanıt
    www.banggood.com
    Roborock S5 Max Laser Navigation Robot Wet and Dry Vacuum Cleaner 2000Pa from Xiaomi Youpin Cleaning Appliances from Home Appliances on banggood.com
    https://www.banggood.com/Roborock-S5-Max-Laser-Navigation-Robot-Wet-and-Dry-Vacuum-Cleaner-2000Pa-from-Xiaomi-Youpin-p-1621077.html?rmmds=myorder&ID=224&cur_warehouse=HK

• Şimdi mesaj atmış bana satıcı bugün ürününüzü yolladık yansır kargo hareketine diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkay956

https://www.banggood.com/Roborock-S5-Max-Laser-Navigation-Robot-Wet-and-Dry-Vacuum-Cleaner-2000Pa-from-Xiaomi-Youpin-p-1621077.html?rmmds=myorder&ID=224&cur_warehouse=HK
    bu ürün özelinde bir fikrim yok ancak çinde mistore da 1400yuan (1370₺) cihazın 3bin küsür fahiş fiyatlara satılmasını fırsatçılık olarak değerlendiriyorum ve etrafımdaki soranlara da alma diyorum.

geçen yıl kendim tayvandan 1600₺ ye aldım getirdim. bir ay sonra banggood dan 1750 ye aldım sonrasında 11kasımda 1600e kadar düşmüştü. 3bin küsürlü rakamlar dolar kuru vergi vs ile açıklanabilecek gibi değil resmen kurnazlık.

almayın aldırmayın.

aynı örnek ender 3 pro 3d printerda gördük virüs zamanı stok kalmadığı için 2400₺ ye satılıyordu çağlar 3d hocam piyasaya ürğn sürdü n11de 1800 e satan bi sürü satıcı var kupon da kullanıp fiyat daha düşer.

1700-2000₺ olan ps4 virüs dönemi stok olmadığı için 4bin e satılıyordu. azıcık normalleşme oldu migrostan 3bine aldım.

bunun gibi daha ne örnekler vardır. fırsatçılara taviz vermeyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bi açıklama gelecek mi acaba ?
  • GearBest.com kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben sipariş vermiştim gönderilmedi iade talep ettim bana da yardımcı olur musunuz lütfen

• 21 Haziran da bacanak için verdiğimiz V2 Pro sipariş i kargoya verilmiş görünüyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Roborock s5 max ı trendyolda bu sabah 5224 e aldım. Yurt dışı ile uğraşmayayım diyen varsa bilgi dahilinde yazdım.
  • Benim kinde hala hareket yok diğer arkadaşımında güncelleme olmuş aynı gün sipariş vermiştik 5 haziranda :( lanet olsun artık cidden

• andorax A kullanıcısına yanıt
    Banada bugün güncelleme olacak dedi arkadaşımınkı güncellendi ama bense hareket yok:(

• orthos123 kullanıcısına yanıt
    5494 lira olmuş..
  • Farkettiğim bişey var. 7500 liralardan 5500 liralara düştü fiyat. Önümüzdeki 1 ay içinde korona öncesi fiyat olan 4500 liralara düşeceğini düşünüyorum..
  • gmrv G kullanıcısına yanıt
    Merhaba

DHL Almanya nın sitesinden takip kodunu aratsana.

Gearbest te değişiklik yok ama DHL de gözüküyor.

Herhalde topluca yolladılar.

• www.1tracking.net
    1Tracking: Worldwide package tracking with all services provided
    https://www.1tracking.net/en/detail?nums
    bu sitemi burda dahareket yok

• orthos123 kullanıcısına yanıt
    Trendyoldan nasıl adın o fiyata? 5490TL görünüyor şimdi.
    Trendyol.com
    Roborock S5 Max Akıllı Navigasyonlu Robot Süpürge ve Islak Paspas | Trendyol
    https://www.trendyol.com/roborock/s5-max-akilli-navigasyonlu-robot-supurge-ve-islak-paspas-p-35623311?boutiqueId=512055&merchantId=108009

Bende Türkiye'den alacağım galiba. Hepsiburada da yurtdışından 5000TL'ye vergiler dahil getirtiyordu.

• panda 5s max i 1 haftadır kargoyu göndermemişti mesaj attım 1 hafta içinde dedi.gearbest i iptal edip banggood dan 4521 e aldım. 350 lira daha fazla ödemiş oldum. hem hemen kargoluyorlar hemde vergi garanti vs sıkıntısı yok.
  • Bende Xiaomi viomi V2 pro sipariş etmiştim. Satıcı mesaj atmış; adres bilgilerimin guncel olmadığını söylemiş, ayın 6 sında, ben daha bugün gördüm. Kargo adresimde güncel bir problem yok. Sipariş sayfasindada bir hareketlilik yok. Gearbest acaba benim kargomuda göndermedi mi ? Göndermemiş ise iptal edeceğim. Herkes bunların çok amatör olduğundan bahsetmiş. Gerçektende oyle. Sanırım.

• gmrv G kullanıcısına yanıt
    Yok hocam

www.dhl.com/de-en/home.html

Veya 17track.net adresi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andorax -- 8 Temmuz 2020; 16:45:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecan16

Farkettiğim bişey var. 7500 liralardan 5500 liralara düştü fiyat. Önümüzdeki 1 ay içinde korona öncesi fiyat olan 4500 liralara düşeceğini düşünüyorum..
    son vergi güncellemelerinden sonra pek imkan vermiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 26162617261826192620
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.