Şimdi Ara

| Gearbest Türkiye | (2619. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
52.720
Cevap
796
Favori
4.157.524
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
158 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26172618261926202621
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen gearbest in sitesinde güncelleme yoktu az 1track lı bir siteden bakıordm bn orada güncelleme yoktu.
    Az önce kontrol sagladım dhl sitesindede 17track sitesinde kontrol sağladım cok sukur verilmiş dhl ekspresdeki arkadasımda kontrol sağladı verilmiş dedi ama süreçten dolayı uzayabılır dedi sadece

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kargolanan ürünü nasıl iade ediyoruz bu gearbestte
    Adamlar kargoladılar sözde ama bi hareketlilik yok
    Bi de vergi olayı da meçhul
    İptal etmek istiyorum ama nasıl yapcam çözemedim

• Değerli arkadaşlar,

Firmayla aramızda biraz anlaşmazlık var, henüz çözülmedi ams bekleyen siparişlerle ilgileneceğim, merak etmeyin. Bu arada forum yönetimi anakonu hesabına el koymuş herhalde, hesaptan mesaj atılamıyormuş, bilginize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gearbst G kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgilendirme için
    Biraz daha açabilirmisiniz konuyu ne gibi bir anlaşmazlık acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: merakliyim_ben

Trendyoldan nasıl adın o fiyata? 5490TL görünüyor şimdi.https://www.trendyol.com/roborock/s5-max-akilli-navigasyonlu-robot-supurge-ve-islak-paspas-p-35623311?boutiqueId=512055&merchantId=108009

Bende Türkiye'den alacağım galiba. Hepsiburada da yurtdışından 5000TL'ye vergiler dahil getirtiyordu.
    Yüzde 5 daha indirim vardı. Hemen de kargolanmış. Taksit yok bu arada fiyat artıyor. Şimdi pahalanmış malesef ama yine düşebilir zaman zaman
    Elektrikli ev aletlerinde yüzde 5 indirim kategorisinde bunlar vardı kaldırılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orthos123 -- 8 Temmuz 2020; 20:21:43 >

• roborock S5 max için yakınlarda bi kampanya var mıdır dostlar? vergi dahil kampanyası gördüm geçen haftanın ama kargo seçeneklerinde bulamadım öyle bir seçenek.
    Sizin paylaştığınız linkten roborock s5 (Çin depo, No Tax, Kargo dahil) siparişi verdik. Sipariş henüz kargoya verilmemiş gözüküyor. Bu durumda:
    1. Siparişi bekleyelim mi yoksa iptal mi edelim?
    2. Ürünü vergi dahil olmak üzere satın aldık ancak bu ürünün vergisi kim tarafından nasıl ödeniyor? Sonuçta vergi bizim gümrükte hesaplanıp, bize çıkıyor ve ürünü satan kişi Çin’de.
    3. Siparişi şu an iptal etsem iade kartıma yansır mı yoksa satıcı ile iletişime mi geçmek gerekiyor?

• KenanK89 kullanıcısına yanıt
    Merhaba cok sukur sıparıs edi rec. Olarak gözüküyor ptt sitesinde siizn elinize kc gunde geldi edi rec. Sonra

• gmrv G kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bacanağın alette 10.07.2020 ye edi-received olarak görünüyor.

Yoğunluğa göre 3-6 gün arası bekleme oluyor incelediğim kadarı ile. Benim 6 gün sonunda işleme girip, ertesi gün elime ulaşmıştı.

• iburkan2 İ kullanıcısına yanıt
    Bir şey değil.

Burayla ilgili bir sıkıntı yok, rahat olun.

• TeknoBus kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Bağlantıları paylaşacağım bugün, sizi de haberdar ederim.

• aliozdas A kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

İptale hiç gerek yok, içiniz rahat olsun. Ben bugün hatırlattım, en kısa zamanda işleme alınacak tüm kargolar.

Ayrıca vergi dahil satış fiyatı 599.99$, tüm işlemleri taşıyıcı firma halledecek, merak etmeyin.

• gmrv G kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Viomi paketlerinin birçoğu gönderilmiş, gümrük süreci ve vergi hakkında bizi de bilgilendirirseniz sevinirim.

• İstanbul bilişim sitesinde 4891tl gözüküyor. İstanbul bilişim ile alışverişi olan var mı?
    www.istanbulbilisim.com
    Roborock S5 Max Robot Süpürge
    https://www.istanbulbilisim.com/roborock-s5-max-robot-supurge-fiyati-295182.html

• ecan16 E kullanıcısına yanıt
    İstanbulbilişim sabıkalı yanılmıyorsam, bir ara battığı söyleniyordu forumda, biraz araştırın isterseniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: xsay54y

panda 5s max i 1 haftadır kargoyu göndermemişti mesaj attım 1 hafta içinde dedi.gearbest i iptal edip banggood dan 4521 e aldım. 350 lira daha fazla ödemiş oldum. hem hemen kargoluyorlar hemde vergi garanti vs sıkıntısı yok.
    Bende oyle yaptim ama bryaz stokta gorunmuyor. Siyah aldiniz galiba

Aynen edi rec. Olarak gözüküyor teslim aldıgımda haber veririm

Aman diim cok sikayeti var iade alamayan insan ckk fazla iyi arastırın derim

• quote:

Orijinalden alıntı: gmrv

Aman diim cok sikayeti var iade alamayan insan ckk fazla iyi arastırın derim
    1,5 ay oldu hala gearbest den iademi alamadım. Durum pek farklı değil
    Doğrudur bankanıza ödeme itirazında bulundunuz mu

• 
Sayfa: önceki 26172618261926202621
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.