Bildirim
| Gearbest Türkiye | (2619. sayfa)
Versace Dylan Blue Edt 50 ml Erkek Parfüm : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B01JG5UT64
3 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
Kargolanan ürünü nasıl iade ediyoruz bu gearbestte
Adamlar kargoladılar sözde ama bi hareketlilik yok
Bi de vergi olayı da meçhul
İptal etmek istiyorum ama nasıl yapcam çözemedim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Değerli arkadaşlar,
Firmayla aramızda biraz anlaşmazlık var, henüz çözülmedi ams bekleyen siparişlerle ilgileneceğim, merak etmeyin. Bu arada forum yönetimi anakonu hesabına el koymuş herhalde, hesaptan mesaj atılamıyormuş, bilginize.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler bilgilendirme için
Biraz daha açabilirmisiniz konuyu ne gibi bir anlaşmazlık acaba
Yüzde 5 daha indirim vardı. Hemen de kargolanmış. Taksit yok bu arada fiyat artıyor. Şimdi pahalanmış malesef ama yine düşebilir zaman zamanquote:
Orijinalden alıntı: merakliyim_ben
Trendyoldan nasıl adın o fiyata? 5490TL görünüyor şimdi.https://www.trendyol.com/roborock/s5-max-akilli-navigasyonlu-robot-supurge-ve-islak-paspas-p-35623311?boutiqueId=512055&merchantId=108009
Bende Türkiye'den alacağım galiba. Hepsiburada da yurtdışından 5000TL'ye vergiler dahil getirtiyordu.
Elektrikli ev aletlerinde yüzde 5 indirim kategorisinde bunlar vardı kaldırılmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orthos123 -- 8 Temmuz 2020; 20:21:43 >
-
roborock S5 max için yakınlarda bi kampanya var mıdır dostlar? vergi dahil kampanyası gördüm geçen haftanın ama kargo seçeneklerinde bulamadım öyle bir seçenek. -
Sizin paylaştığınız linkten roborock s5 (Çin depo, No Tax, Kargo dahil) siparişi verdik. Sipariş henüz kargoya verilmemiş gözüküyor. Bu durumda:
1. Siparişi bekleyelim mi yoksa iptal mi edelim?
2. Ürünü vergi dahil olmak üzere satın aldık ancak bu ürünün vergisi kim tarafından nasıl ödeniyor? Sonuçta vergi bizim gümrükte hesaplanıp, bize çıkıyor ve ürünü satan kişi Çin’de.
3. Siparişi şu an iptal etsem iade kartıma yansır mı yoksa satıcı ile iletişime mi geçmek gerekiyor?
Merhaba cok sukur sıparıs edi rec. Olarak gözüküyor ptt sitesinde siizn elinize kc gunde geldi edi rec. Sonra
Aynen hocam bacanağın alette 10.07.2020 ye edi-received olarak görünüyor.
Yoğunluğa göre 3-6 gün arası bekleme oluyor incelediğim kadarı ile. Benim 6 gün sonunda işleme girip, ertesi gün elime ulaşmıştı.
Bir şey değil.
Burayla ilgili bir sıkıntı yok, rahat olun.
Merhaba,
Bağlantıları paylaşacağım bugün, sizi de haberdar ederim.
Merhabalar,
İptale hiç gerek yok, içiniz rahat olsun. Ben bugün hatırlattım, en kısa zamanda işleme alınacak tüm kargolar.
Ayrıca vergi dahil satış fiyatı 599.99$, tüm işlemleri taşıyıcı firma halledecek, merak etmeyin.
Merhaba,
Viomi paketlerinin birçoğu gönderilmiş, gümrük süreci ve vergi hakkında bizi de bilgilendirirseniz sevinirim.
İstanbul bilişim sitesinde 4891tl gözüküyor. İstanbul bilişim ile alışverişi olan var mı? www.istanbulbilisim.comRoborock S5 Max Robot Süpürgehttps://www.istanbulbilisim.com/roborock-s5-max-robot-supurge-fiyati-295182.html
-
İstanbulbilişim sabıkalı yanılmıyorsam, bir ara battığı söyleniyordu forumda, biraz araştırın isterseniz...
Bende oyle yaptim ama bryaz stokta gorunmuyor. Siyah aldiniz galibaquote:
Orijinalden alıntı: xsay54y
panda 5s max i 1 haftadır kargoyu göndermemişti mesaj attım 1 hafta içinde dedi.gearbest i iptal edip banggood dan 4521 e aldım. 350 lira daha fazla ödemiş oldum. hem hemen kargoluyorlar hemde vergi garanti vs sıkıntısı yok.
Aynen edi rec. Olarak gözüküyor teslim aldıgımda haber veririm
Aman diim cok sikayeti var iade alamayan insan ckk fazla iyi arastırın derim
1,5 ay oldu hala gearbest den iademi alamadım. Durum pek farklı değilquote:
Orijinalden alıntı: gmrv
Aman diim cok sikayeti var iade alamayan insan ckk fazla iyi arastırın derim -
Doğrudur bankanıza ödeme itirazında bulundunuz mu
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X