Şimdi Ara

| Gearbest Türkiye | (2629. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52.720
Cevap
796
Favori
4.157.516
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
158 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26272628262926302631
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnşş akşam deniycemm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GearBest.com kullanıcısına yanıt
    Henüz mail gelmedi sadece arandım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • - KAMPANYA ve İndirim kodları YALNIZCA LİNKTEKİ ÜRÜNLER için GEÇERLİDİR. "Farklı bir depo, model veya renk için kullanılamaz".

- İndirim kodları ve flaş indirimler; süre ve stoklarla sınırlıdır, alacaklarınızı lütfen ertelemeyiniz.

- Viomi V2 Pro ve Viomi V3 için Almanya deposunu aktif ettirmiş bulunmaktayız. Sipariş vermek isteyenler hem "daha az vergi ödeyecek" hem de kargo maliyeti daha az olacak.

- Bu arada sizden ricam; destek olmak açısından sepetinizdeki ürünü silip, tekrar forum üzerindeki "satın almak için tıklayınız" kısmındaki linklerden sepete ekleyip öyle satın almanız ya da alacağınız ürünü konuda/mesajda paylaşıp, oradan tıklayarak, sepete ekleyerek alışveriş yapmanız yönünde. Hassasiyetiniz için şimdiden teşekkür ederim.

Xiaomi VIOMI V2 Pro LDS Sensör 2 in 1 Islak ve Kuru Akıllı Robot Süpürge

200$ Üzeri Alışverişe, Sepette Ekstra 20$ Kupon

İndirimli fiyat: 339.99 $

Satın Almak İçin Tıklayınız

Xiaomi VIOMI V3 LDS Lazer Navigasyonlu Akıllı Robot Süpürge

200$ Alışverişe, Sepette Ekstra 20$ Kupon

İndirimli fiyat: 459.99 $

Xiaomi Mijia STYJ02YM PRO LDS Sensör 2 in 1 Islak ve Kuru Akıllı Robot Süpürge

VERGİ + KARGO DAHİL

İndirim kodu: X4CC3603DDDEB001

Toplam Maliyet: 459.99 $

• merhabalar,

xiaomio vacum mob 1c in 2 cihazını aldım. bunun fırça yan fırça filitler ve mob bezi ekipmanlarını toplu halde uygun alabileceğim linkiniz var mı? birde gümrü vergiside iin içine girer ise bana pahalıyamı mal olur?
  • istafana3844 İ kullanıcısına yanıt
    Tamamdır, ben sorunu ilettim. Teyit için fatura bilgisini gönderirseniz ilgili birime yönlendireceğim hemen.
  • zaf3r89 Z kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Öncelikle hayırlı olsun, yalnız ekipmanlar hakkında bilgim yok maalesef. Vergi konusunda ise sıkıntı çıkacağını sanmıyorum, ekstra masraf çıkarsa kampanyayı düzenleyen taraf karşılayacak mecburen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GearBest.com -- 20 Temmuz 2020; 13:15:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GearBest.com

Merhabalar,

Öncelikle hayırlı olsun, yalnız ekipmanlar hakkında bilgim yok maalesef. Vergi konusunda ise sıkıntı çıkacağını sanmıyorum, ekstra masraf çıkarsa kampanyayı düzenleyen taraf karşılayacak mecburen.
    hızlı geri dönüşünüz adına teşekkür ederim. parçaların alabileceğimiz link vs yada kampanya yapmıyormusunuz?
  • zaf3r89 Z kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, daha önce paylaşılıyordu ama son zamanlarda listede pek yer almıyor.

• GearBest.com kullanıcısına yanıt
    Henüz göndermediler. Gelince iletirim buradan. Bir de ürün henüz yurtdışında parasını yatırınca işleme alacağız dediler. Kargo takipte baktığım zaman gümrükten geçmiş olarak gözüküyor. Bir gariplik var ama bakalım artık.
  • Ürün gelmeden nasıl para istiyorlar anlamadım... Şirketin telefon numarasını ve diğer bilgilerini teyit ettirip ücreti öyle gönderin. Ne olur ne olmaz, çünkü her şey dahil satışa sunuldu ürün.

• Tekrar aradım vergi için arayan firmayı mail gelmedi diye,yurtdısı firması sizinle iletişime gececekmiş fazla para almış olmayalım diye şimdilik yollamayacaksınız para dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: istafana3844

Tekrar aradım vergi için arayan firmayı mail gelmedi diye,yurtdısı firması sizinle iletişime gececekmiş fazla para almış olmayalım diye şimdilik yollamayacaksınız para dedi.
    Gerekli uyarıyı yapmıştım sabah, şimdilik iyi haber gibi ama yurt dışı firmanın tutumu ne olacak bakalım...

• FAKİR PICCADILLY DIK SÜPÜRGE DETAYLI İNCELEME

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xiaomi VIOMI V2 Pro LDS Sensör 2 in 1 Islak ve Kuru Akıllı Robot Süpürge

200$ Üzeri Alışverişe, Sepette Ekstra 20$ Kupon

İndirimli fiyat: 339.99 $

Yukarıdaki ürünü 3 temmuzda aldım hâlen gelmedi, gelmediği gibide, ben aldığımda ürün 362.99 dolar idi indirim ile şuan ürün kargoda ve yukarıdaki kampanya daha sicak. Eğer indirim banada uygulanmaz ise iade işlemini başlayacağım. Sizden dönüş bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keten -- 21 Temmuz 2020; 8:5:29 >
  • keten kullanıcısına yanıt
    Bu ürün daha önceleri 2200 lira gibi bir fiyata satılıyordu ne olduysa 1 ay içinde 800-900 lira zam gördü
    Merhaba,

Size iade uygulanmaz ama gecikme nedeniyle telafi edilebilir belki, bunu müşteri hizmetleriyle görüşmeniz gerekiyor.

• CnkYgT C kullanıcısına yanıt
    Sitedeki kur 5.7 Liradan hesaplanıyordu ve son partinin çoğu iptal edildi bildiğiniz üzere.

• | Gearbest Türkiye |

• quote:

Orijinalden alıntı: GearBest.com

Merhaba,

Size iade uygulanmaz ama gecikme nedeniyle telafi edilebilir belki, bunu müşteri hizmetleriyle görüşmeniz gerekiyor.
    Ürünü beğenmeniz durumunda iade hakkımız yok mu ? İade edip tekrar sipariş edemiyor muyuz ?

İade hakkınız var ama ekstra masraf çıkar yine. Daha fazla masraf yapmış olursunuz.

• 
Sayfa: önceki 26272628262926302631
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.